Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Miluś już drugi tydzień w pieluszce. Demencję ma straszną, kręci się w kółeczko i po domu, i po podwórku, kiedy go wyniosę. Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony ❤️❤️❤️ 

Jak się trochę pozbieram, to wrzucę zdjęcia.

• Like 1
Posted
Dnia 28.10.2025 o 11:00, mari23 napisał:

Demencję ma straszną, kręci się w kółeczko i po domu, i po podwórku, kiedy go wyniosę. Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony ❤️❤️❤️ 

Mój Dżekunio 💔 tak miał, teraz u Kacperka się zaczyna  ... 

Trzymajcie się z Milusiem ❤️

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Miluś już drugi tydzień w pieluszce. Demencję ma straszną, kręci się w kółeczko i po domu, i po podwórku, kiedy go wyniosę. Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony ❤️❤️❤️ 

Jak się trochę pozbieram, to wrzucę zdjęcia.

❤️❤️❤️

• Like 1
  • 3 weeks later...
Posted

Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony ❤️❤️❤️ 

Staruszki są mega rozczulające. 

• Like 1
Posted

Już po świętach, ale na Nowy 2026 Rok składam Wam życzenia - wszystkiego, co najlepsze: spełnienia marzeń, zwłaszcza tych o domkach dla psiaków, sił, cierpliwości i zdrowia, wielu powodów do radości, życzliwych ludzi wokół i dobrych, szczęśliwych 365 dni ❤️ 

8ffd869e-382c-4980-b2cc-5332411beb58_p-karnet-kw-cute-pieski.webp

Posted

Milusiek się rozchorował, miał wczoraj straszną biegunkę, w gabinecie "przyozdobił" mnie od rękawów po dół spodni 😉

Ciuchy już wyprane, a Milusiek po zastrzykach i kroplówce wyraźnie lepiej się czuje. Osłuchowo słabiutkie serduszko 😞 a ostatni wynik (sprzed ok. 2 tygodni): anemia, nerki, tarczyca 😞 Miluś dużo śpi, coraz mniej waży (wczoraj 6,6kg), widać, że jest słaby, łapki mu się rozjeżdżają, dostał dywanik ( który wczoraj  niestety nadawał się tylko do wymiany 😞 )

wg książeczki zdrowia i "wyceny" zamojskiego weta MIluś ma już 23 lata, a wkrótce minie 7 lat, od dnia, kiedy do mnie przyjechał ❤️ 

25e386640e560ffemed.jpg

to wspomnienie ze schroniska.... "młody" Miluś

Posted
Dnia 16.05.2019 o 19:46, Alaskan malamutte napisał:

Razem z kudłaczem do Mari23 pojedzie malutki ślepaczek.

IMGP8670.JPG

Na cito szukamy transpotu!!!

Jaki on tutaj "młody" ❤️ 

Posted

Piszę raz jeszcze, ponieważ po edycji dwa posty są "różowe", więc pewnie widzę je tylko ja jako autor ( podobnie, jak z wątkiem Bonuska, choć to przecież ostatni, nie pierwszy post)

Milusiek się rozchorował, miał wczoraj straszną biegunkę, w gabinecie "przyozdobił" mnie od rękawów po dół spodni 😉

Ciuchy już wyprane, a Milusiek po zastrzykach i kroplówce wyraźnie lepiej się czuje. Osłuchowo słabiutkie serduszko 😞 a ostatni wynik (sprzed ok. 2 tygodni): anemia, nerki, tarczyca 😞 Miluś dużo śpi, coraz mniej waży (wczoraj 6,6kg), widać, że jest słaby, łapki mu się rozjeżdżają, dostał dywanik ( który wczoraj  niestety nadawał się tylko do wymiany 😞 )

wg książeczki zdrowia i "wyceny" zamojskiego weta MIluś ma już 23 lata, a wkrótce minie 7 lat, od dnia, kiedy do mnie przyjechał ❤️ 

Posted

Mari, dużo, dużo zdrowia i siły na Nowy Rok, czego Tobie i sobie i naszym Zwierzaczkom życzę i wszystkim kochającym zwierzęta

IMG-20211231-WA0003.jpg.c7d4330d5800ff2a6c9cc83e8f1a224a.jpg

• Like 1
Posted

Dobre wieści od jednego z bohaterów tego wątku - cudny Czaruś ( teraz Maks) odpoczywa i odsypia nieprzespaną sylwestrową noc ( wiadomo, petardy....a może imprezował? ;))

IMG-20260101-WA0033.jpg

IMG-20260101-WA0049.jpg

• Like 2
Posted
Dnia 4.01.2026 o 18:46, mari23 napisał:

Jest "różowy" wątek Bonusa i moje dwa poprzednie "różowe" posty też. 

Coraz więcej różowych postów traci swój różowy kolorek.  Posty rozliczeniowe moich psiaczków już się wybieliły. Jeszcze tylko wątek rozliczeniowy Wolficzka nadal jest różowy 😞      

• Like 1