mari23 Posted August 31, 2025 Posted August 31, 2025 Milusiek lubi spać ...i głośno przy tym chrapie 2 Quote
Alaskan malamutte Posted August 31, 2025 Author Posted August 31, 2025 Dnia 31.08.2025 o 22:02, mari23 napisał: Milusiek lubi spać ...i głośno przy tym chrapie Maluszek kochany 1 Quote
mari23 Posted October 28, 2025 Posted October 28, 2025 Miluś już drugi tydzień w pieluszce. Demencję ma straszną, kręci się w kółeczko i po domu, i po podwórku, kiedy go wyniosę. Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony Jak się trochę pozbieram, to wrzucę zdjęcia. 1 Quote
limonka80 Posted October 28, 2025 Posted October 28, 2025 Dnia 28.10.2025 o 11:00, mari23 napisał: Demencję ma straszną, kręci się w kółeczko i po domu, i po podwórku, kiedy go wyniosę. Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony Mój Dżekunio tak miał, teraz u Kacperka się zaczyna ... Trzymajcie się z Milusiem 1 Quote
Ellig Posted December 8, 2025 Posted December 8, 2025 Dnia 28.10.2025 o 11:00, mari23 napisał: Miluś już drugi tydzień w pieluszce. Demencję ma straszną, kręci się w kółeczko i po domu, i po podwórku, kiedy go wyniosę. Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony Jak się trochę pozbieram, to wrzucę zdjęcia. 1 Quote
elik Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 Dnia 28.10.2025 o 11:00, mari23 napisał: Jest taki kochany i rozczulający, bezradny i zagubiony Staruszki są mega rozczulające. 1 Quote
mari23 Posted December 29, 2025 Posted December 29, 2025 Już po świętach, ale na Nowy 2026 Rok składam Wam życzenia - wszystkiego, co najlepsze: spełnienia marzeń, zwłaszcza tych o domkach dla psiaków, sił, cierpliwości i zdrowia, wielu powodów do radości, życzliwych ludzi wokół i dobrych, szczęśliwych 365 dni Quote
mari23 Posted December 30, 2025 Posted December 30, 2025 Milusiek się rozchorował, miał wczoraj straszną biegunkę, w gabinecie "przyozdobił" mnie od rękawów po dół spodni Ciuchy już wyprane, a Milusiek po zastrzykach i kroplówce wyraźnie lepiej się czuje. Osłuchowo słabiutkie serduszko a ostatni wynik (sprzed ok. 2 tygodni): anemia, nerki, tarczyca Miluś dużo śpi, coraz mniej waży (wczoraj 6,6kg), widać, że jest słaby, łapki mu się rozjeżdżają, dostał dywanik ( który wczoraj niestety nadawał się tylko do wymiany ) wg książeczki zdrowia i "wyceny" zamojskiego weta MIluś ma już 23 lata, a wkrótce minie 7 lat, od dnia, kiedy do mnie przyjechał to wspomnienie ze schroniska.... "młody" Miluś Quote
mari23 Posted December 30, 2025 Posted December 30, 2025 Dnia 16.05.2019 o 19:46, Alaskan malamutte napisał: Razem z kudłaczem do Mari23 pojedzie malutki ślepaczek. Na cito szukamy transpotu!!! Jaki on tutaj "młody" Quote
mari23 Posted December 30, 2025 Posted December 30, 2025 Piszę raz jeszcze, ponieważ po edycji dwa posty są "różowe", więc pewnie widzę je tylko ja jako autor ( podobnie, jak z wątkiem Bonuska, choć to przecież ostatni, nie pierwszy post) *************************** Milusiek się rozchorował, miał wczoraj straszną biegunkę, w gabinecie "przyozdobił" mnie od rękawów po dół spodni Ciuchy już wyprane, a Milusiek po zastrzykach i kroplówce wyraźnie lepiej się czuje. Osłuchowo słabiutkie serduszko a ostatni wynik (sprzed ok. 2 tygodni): anemia, nerki, tarczyca Miluś dużo śpi, coraz mniej waży (wczoraj 6,6kg), widać, że jest słaby, łapki mu się rozjeżdżają, dostał dywanik ( który wczoraj niestety nadawał się tylko do wymiany ) wg książeczki zdrowia i "wyceny" zamojskiego weta MIluś ma już 23 lata, a wkrótce minie 7 lat, od dnia, kiedy do mnie przyjechał Quote
mari23 Posted December 30, 2025 Posted December 30, 2025 Miluś nie ma już biegunki, dzisiaj znów dostał leki i kroplówkę....jutro znów mamy być w gabinecie, bo stan Milusia jest bardzo poważny... 2 Quote
Alaskan malamutte Posted December 30, 2025 Author Posted December 30, 2025 Kciuki nieustannie trzymam... Mari, dużo siły i zdrówka 1 Quote
elik Posted December 31, 2025 Posted December 31, 2025 Mari, dużo, dużo zdrowia i siły na Nowy Rok, czego Tobie i sobie i naszym Zwierzaczkom życzę i wszystkim kochającym zwierzęta 1 Quote
mari23 Posted January 1 Posted January 1 Dobre wieści od jednego z bohaterów tego wątku - cudny Czaruś ( teraz Maks) odpoczywa i odsypia nieprzespaną sylwestrową noc ( wiadomo, petardy....a może imprezował? ;)) 2 Quote
mari23 Posted January 1 Posted January 1 Drugi z bohaterów - Miluś (*) ....też odpoczywa.....już jest razem ze swoim przyjacielem Kajtusiem (*) Quote
mari23 Posted January 4 Posted January 4 Jest "różowy" wątek Bonusa i moje dwa poprzednie "różowe" posty też. Quote
elik Posted January 4 Posted January 4 Dnia 4.01.2026 o 18:46, mari23 napisał: Jest "różowy" wątek Bonusa i moje dwa poprzednie "różowe" posty też. Coraz więcej różowych postów traci swój różowy kolorek. Posty rozliczeniowe moich psiaczków już się wybieliły. Jeszcze tylko wątek rozliczeniowy Wolficzka nadal jest różowy 1 Quote
Recommended Posts