ponka1 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Korenia napisał(a): Zmieniłam tytuł :) dzięki Korenia! Quote
jotka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Mogę sprawdzić domek, ale dajcie mi na pw nr do oktawii, bo ja nie mam. Akurat z Robotniczj odbierałam tydzień temu 5 psów z niedoszłej romnazalni, ale z innej litery . To nie jest dobra dzielnica, niemniej sprawdzę, kto zacz. ten nr jak rozumiem do tych potencjalnych opiekunów? Quote
ponka1 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 jotka napisał(a): Mogę sprawdzić domek, ale dajcie mi na pw nr do oktawii, bo ja nie mam. Akurat z Robotniczj odbierałam tydzień temu 5 psów z niedoszłej romnazalni, ale z innej litery . To nie jest dobra dzielnica, niemniej sprawdzę, kto zacz. ten nr jak rozumiem do tych potencjalnych opiekunów? Witaj Jotka na wątku Placusiowym! Oktawia bardzo serdecznie dziękuje za ważne informacje, Malawaszka również wypowiedziała się negatywnie o tej dzielnicy zwrot do Missiek jakiejś suczki-blok ten samy ale inny numer mieszkania. Dzielnica menelska. Oktawia ma jedną z zasad adopcyjny bezdyskusyjną: nie wydaje psów do dzielnic patologicznych, tzw. menelskich. Wizyta będzie tu zbędna, odpada kompletnie. Odezwał się również dom warty uwagi w Poznaniu, w domu jest kot, dom z ogrodem, pies mieszkałby w domu. suczka zmarła na niewydolnośc nerek. Oktawia wysłała prośbę o sprawdzenie tego domu do Weronii podając adres. P.S. Koreniu Dąbrowę Górniczą wykreśl z tytułu wątku w takiej sytuacji, z góry dzięki! Quote
Recommended Posts