ponka1 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 xmartix napisał(a): cały czas odnawiam dziękujemy! :loveu:a może wybierzesz najładniejsze zdjęcia Placusia?:oops:-tamte z początku nie są tak korzystne jak te świeższe Quote
xmartix Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 uratowany szczeniak w typie Karela szuka domu (684152110) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ponka1 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dziękujemy:loveu: zainteresowanie Placusiem-zerowe-żadnego telefonu Quote
halbina Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 wiesz, Ponko, ktoś to już napisał, Okta wysoko stawia poprzeczkę... :roll: Quote
ponka1 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 halbina napisał(a): wiesz, Ponko, ktoś to już napisał, Okta wysoko stawia poprzeczkę... :roll: po prostu chce by miał dobrze a na pewno nie gorzej jak ma teraz u niej... Quote
ponka1 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Halbina Okta daje Ci klientkę tj. adoptującą-dzwoni przedwczoraj do niej a w sumie ona oddzwania do kobity na co słyszy " no! jest co?! bo ja z Rybniaka jestem....................." Okta ma dobre serce i daje Ci tę panią z Rybniaka:cool3::evil_lol: - bo może Ty skorzystasz i tam psa wydasz?:razz: Może jakieś nowe zdjęcia Placusia się pojawią;) Quote
ponka1 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 nowe bo wczorajsze zdjęcia Placusia-czeka nadal na dom stały: Quote
halbina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 zdjęcia piękne :loveu: za dom dziękuję... :eviltong: Quote
ponka1 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 halbina napisał(a): zdjęcia piękne :loveu: za dom dziękuję... :eviltong: to jakby co następnego Ci da Halbinko jak tylko się trafi:evil_lol: Quote
halbina Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 może ja sama jednak poszukam... w górę Placuś! Quote
ponka1 Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 halbina napisał(a): może ja sama jednak poszukam... w górę Placuś! były jednak dobre chęci:evil_lol:jak chesz:eviltong: Quote
ponka1 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jest szansa na DS dla Placusia - pilnie potrzebna wizyta adopcyjna w OPOLU, jeżeli znacie kogoś z tamtych stron, prosimy o kontakt. Quote
hop! Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ponka1 napisał(a):Jest szansa na DS dla Placusia - pilnie potrzebna wizyta adopcyjna w OPOLU, jeżeli znacie kogoś z tamtych stron, prosimy o kontakt. Nareszcie. ;) Może poproś o wizytę przedadopcyjną Madziek - http://www.dogomania.pl/forum/members/8389.html. Quote
ponka1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 dzięko hop! - osoba chętna na Placka się wstrzymuje przez ok. tydzień-taki SMS dostała Oktawia-nie wiadomo co to oznacza czy dobrze czy nie-jednak na chwilę obecną tak to wygląda:roll: Quote
ponka1 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Charly napisał(a): tak dlugo Placuś już czeka:roll: jest tuaj wątek Jacusia i Placusia od Izabeli Aldony-potem pozmieniałam im imiona na Fizio i Charli którzy są na DT od lipca ub. roku-czeli ponad rok czasu-również jeden czarny z białymi znaczeniami. ta osoba zrezygnowała-więc nie jest powazną kandydatką jak się okazało-Placuś nadal czeka. jego ogłoszenie jest również w nowym numerze "Przyjaciel Pies" Quote
Charly Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 kurcze, jak patrzę na te zdjęcia- Placuś taki szczęśliwy. Gdzie on znajdzie taki dom. ech..Placuś Placuś. Sliczny jest. Quote
ponka1 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 zdjęcia Plscusia: allegro się chyba skończyło:oops:...... Quote
xmartix Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ale ja odnawiam cały czas, tylko wtedy ten poprzedni link i tak nie będzie działał, musiałabym na nowo wklejać Quote
ponka1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Słyszałam, że jedyny odzew, to dwa telefony o Placka. Niestety jeden od niepełnoletniej dziewczynki, która nie raczyła poinformować rodziców o planach. Kolejny telefon od człowieka, umieszczonego wcześniej na czarnych kwiatkach -taka rozmowa bez sensu. Placuś jest już dorosłym psem, który potrzebuje człowieka skupionego tylko na nim, osobę która będzie go szkolić, kochać i zapewni opiekę na całe jego długie życie. Jest młody, nie ma za sobą syndromu schroniska, ufa ludziom, byłby dobrym towarzystwem dla mądrego właściciela. Quote
Recommended Posts