Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

xmartix napisał(a):

cały czas odnawiam

dziękujemy! :loveu:a może wybierzesz najładniejsze zdjęcia Placusia?:oops:-tamte z początku nie są tak korzystne jak te świeższe

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):

wiesz, Ponko, ktoś to już napisał, Okta wysoko stawia poprzeczkę... :roll:

po prostu chce by miał dobrze a na pewno nie gorzej jak ma teraz u niej...

Posted

Halbina Okta daje Ci klientkę tj. adoptującą-dzwoni przedwczoraj do niej a w sumie ona oddzwania do kobity na co słyszy " no! jest co?! bo ja z Rybniaka jestem....................." Okta ma dobre serce i daje Ci tę panią z Rybniaka:cool3::evil_lol: - bo może Ty skorzystasz i tam psa wydasz?:razz:

Może jakieś nowe zdjęcia Placusia się pojawią;)

Posted

dzięko hop! - osoba chętna na Placka się wstrzymuje przez ok. tydzień-taki SMS dostała Oktawia-nie wiadomo co to oznacza czy dobrze czy nie-jednak na chwilę obecną tak to wygląda:roll:

Posted

Charly napisał(a):

tak dlugo Placuś już czeka:roll:

jest tuaj wątek Jacusia i Placusia od Izabeli Aldony-potem pozmieniałam im imiona na Fizio i Charli którzy są na DT od lipca ub. roku-czeli ponad rok czasu-również jeden czarny z białymi znaczeniami.

ta osoba zrezygnowała-więc nie jest powazną kandydatką jak się okazało-Placuś nadal czeka.

jego ogłoszenie jest również w nowym numerze "Przyjaciel Pies"

• 4 weeks later...
Posted

Słyszałam, że jedyny odzew, to dwa telefony o Placka. Niestety jeden od niepełnoletniej dziewczynki, która nie raczyła poinformować rodziców o planach. Kolejny telefon od człowieka, umieszczonego wcześniej na czarnych kwiatkach -taka rozmowa bez sensu.
Placuś jest już dorosłym psem, który potrzebuje człowieka skupionego tylko na nim, osobę która będzie go szkolić, kochać i zapewni opiekę na całe jego długie życie. Jest młody, nie ma za sobą syndromu schroniska, ufa ludziom, byłby dobrym towarzystwem dla mądrego właściciela.