Jump to content
Dogomania

***NEFRONDA - grzywacz czy owczarek - MA DOM!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

florida_blue napisał(a):
ha! jeszcze Was potrzymam w niepewności :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

ale poduchy mozecie sobie juz przygotować :P

wezme lapka i ulokuje się na łóżku, jest odpowiednio szerokie i już nie spadnę, ale dla większej pewności jego okolice zabezpieczę tak, by mieć miękkie lądowanie :lol::lol::lol:, no dawaj te zdjęcia :diabloti::diabloti::diabloti:, niedobra Ty, bo nie ręczę za siebie

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

florida_blue napisał(a):
ha! jeszcze Was potrzymam w niepewności :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

ale poduchy mozecie sobie juz przygotować :P

Czekamy i czekamy.... :roll::razz:

Posted

na razie tyle :razz:

w ramach niusów pochwalę się ze nie widziałam jej od czasu interwencji, wiec jestem dla niej obcą osobą. Zawołałam ja i raczyła zejść z tej kanapy (skórzana, dlatego zakryta folią na stałe, bo przesiąka zapachem) - tylko musiałam mieć wspomagacz w postaci ciasteczka i musieli sie wszyscy domownicy zniknąć z pola widzenia:D Dała sie troche podrapać i kiedy zobaczyła, że nie mam wiecej ciasteczek - znów zalogowała się na kanapie :diabloti: Pozniej wyszłyśmy na dwór i w koncu zdecydowała się iść za nami - na wołanie nie podeszła, tylko obserwowała z daleka, dopiero jak bardzo mocno zainteresowałam się kawałeczkiem kory spod krzaczka przybiegła sprawdzić cóż to takiego ciekawego znalazłam :evil_lol:
dowiedziałam się też jakiego przestępstwa sie dopusciła : otóż ciasto nieopatrznie postawione na momencik zbyt nisko zniknęło z talerzyka, a Onda lezała na kanapie nawet się nie oblizując :mad:

Posted

[
dowiedziałam się też jakiego przestępstwa sie dopusciła : otóż ciasto nieopatrznie postawione na momencik zbyt nisko zniknęło z talerzyka, a Onda lezała na kanapie nawet się nie oblizując :mad:
W ściąganiu to ona jest baaardzo dobra :lol:,. A ciasteczko położone wyżej też byłoby zagrożone ponieważ ona pięknie ptrafi się wspinać i ukraść ze stołu, wiem coś o tym .
Widzę, że i futerko coraz ładniej porasta :loveu:

Posted

Florida, a powiedz, czy mi się wydaje, że zaczęła porastać na piersiach? Bo jak ode mnie odchodziła to tam były zadatki na włoski, a teraz oglądajać zdjęcia odnoszę wrażenie, iż coś bardziej porosło.
To prawda czy to tylko złudzenie?

Posted

szczerze mówiąc nie przyglądałam jej się z przodu za bardzo. Jak teraz będę - obejrzę ją sobie dokładniej.

Dzisiaj pierwszy raz wyszła na dwór sama - tzn bez wołania, po prostu wstała i wyszła (poszła kogoś tam obszczekać )

Posted

co za metamorfoza:loveu::loveu::loveu:to chyba nie ten sam pies:shake:do zdjec zostal inny podstawiony:razz:jest naprawde sliczna panna:loveu::loveu:porost wlosow jest w intesywie;)

Posted

[quote name='xxxx52']co za metamorfoza:loveu::loveu::loveu:to chyba nie ten sam pies:shake:do zdjec zostal inny podstawiony:razz:jest naprawde sliczna panna:loveu::loveu:porost wlosow jest w intesywie;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi: piękna Onda w swoim żywiole, obszczekiwania ;)

Posted

marqs68 napisał(a):
:multi::multi::multi::multi:

Lo matko, te skaczące posty....:angryy: Bo w pierwszej chwili sobie pomyślałam,że to foty nowej bidy tak Cie ucieszyły....

Posted

gagata napisał(a):
Lo matko, te skaczące posty....:angryy: Bo w pierwszej chwili sobie pomyślałam,że to foty nowej bidy tak Cie ucieszyły....

no właśnie

Posted

florida_blue napisał(a):
ale biedny ten psiak ....
a ja wstawie zdjecia nowe

Oraz sesję nr 2 - jak strzeże podwórka :)

Czekamy na zdjęcia Ondusi :loveu:

Posted

florida_blue napisał(a):

a ja wstawie zdjecia nowe

Oraz sesję nr 2 - jak strzeże podwórka :)

gdzież te zdjęcia są? bardzom ich ciekawa

Posted

maugo napisał(a):
gdzież te zdjęcia są? bardzom ich ciekawa

dwie sesje w jednej - dopiero je wrzuciłam na stronę, dostalam 7 lipca :oops:

07.07 - na nowej (swojej własnej!) kanapie i w ogródku:

po kilku obiadkach ;)

a tak wita gosci :]