Dana i Muszkieterowie Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 kasencja napisał(a):To ja z moją rodzinkę chcemy Brutkowi zapewnić najlepszy domek pod słońcem...Odwiedzimy go w sobotę, więc będzie relacja jak się psisko miewa:loveu::multi: To po prostu cudowna wiadomość !:loveu::multi: Ma szczęście Brutusek , Wy - również :Cool!::angel::bigcool::iloveyou: Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 kasencja napisał(a):Podrapię, poprzytulam, poczochram i co tam jeszcze chcecie...Już się nie mogę doczekać!!! A jeszcze całe jutro!!!! a ja już obgryzam pazury sobie i Barniemu i Saszy tak się niecierpliwie ,żebyście go pokochali a on was :razz: Quote
psiama Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jacieeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No, chłopak ma MEGA szczęście. Kasencja - dziękujemy ! :loveu::loveu::loveu: Niech się wyleczy w spokoju, oczka po drodze się zoperują i przyjdzie wtedy czas na największa zmianę, juz na całe zycie - dom kasencjowy !!!!!!!!!!! To się porobiło :multi::multi::multi: Quote
kasencja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Brutusek dostanie spóźnionego "mikołaja":loveu: Właśnie wybiram się z małym na zakupy m.in po smakołyki i zabaweczki dla Brutuska:multi: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 kasencja napisał(a):Brutusek dostanie spóźnionego "mikołaja":loveu: Właśnie wybiram się z małym na zakupy m.in po smakołyki i zabaweczki dla Brutuska:multi: cudownie -jak na mame przystało ,gdy sie pojawia dziecko -wyprawka musi byc :multi: Quote
psiama Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kasencja napisał(a):Brutusek dostanie spóźnionego "mikołaja":loveu: Właśnie wybiram się z małym na zakupy m.in po smakołyki i zabaweczki dla Brutuska:multi: Masz szczęście dziewczyno - to niezmiennie smiejąca się gebusia labkowa. A pochwal się, to pierwsze cztery łapy w domku ? :razz: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 psiama napisał(a):Masz szczęście dziewczyno - to niezmiennie smiejąca się gebusia labkowa. A pochwal się, to pierwsze cztery łapy w domku ? :razz: Kasia musi mi koniecznie wysłac ma maila co kupiła Brutuskowi :cool3: Quote
kasencja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 psiama napisał(a):Masz szczęście dziewczyno - to niezmiennie smiejąca się gebusia labkowa. A pochwal się, to pierwsze cztery łapy w domku ? :razz: To nie będą pierwsze cztery łapy w domku...We wrześniu ub. roku odszedł od nas Tofik-nasz ukochany labek, który spędził u nas całe swoje życie czyli 8 lat...Długo trwała żałoba, ale teraz jesteśmy już gotowi na nowego psiaka:multi: Co prawda myśleliśmy żeby sprawić sobie nowego po wakacjach, ale pojawił się Brutusek a resztę znacie:lol: Quote
kasencja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Basia i Barni napisał(a):Kasia musi mi koniecznie wysłac ma maila co kupiła Brutuskowi :cool3: :evil_lol: Wyprawka jeszcze nie kupiona, bo Bartek-synuś wyciągnął mnie na plac zabaw a teraz padł i śpi...Jak wstanie to wsiadamy w autko i wiooo do zologicznego...Zdjęcia będą po południu...:multi: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 kasencja napisał(a)::evil_lol: Wyprawka jeszcze nie kupiona, bo Bartek-synuś wyciągnął mnie na plac zabaw a teraz padł i śpi...Jak wstanie to wsiadamy w autko i wiooo do zologicznego...Zdjęcia będą po południu...:multi: cudnie - pewnie nie ja jedna czekam na fotki nowych zabaweczek dla Brutka :cool3::razz: poprzyjcie mnie dziewczyny ,bo wyjdę na świruskę:smhair2::question::stupid::stupid: ,bo chce zobaczyć zabawki dla psa :lol: Quote
psiama Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Zabaweczki, jeeeeeeeeeeeeeeeeee :klacz::klacz::klacz:. Dawać zdjęcia :eviltong: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 psiama napisał(a):Zabaweczki, jeeeeeeeeeeeeeeeeee :klacz::klacz::klacz:. Dawać zdjęcia :eviltong: po południu będą jak synek Kasi się wyspi :eviltong: cierpliwości ciotki :diabloti: Quote
kasencja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :evil_lol: Opowiem Brutkowi jakie ma zwariowane ciotki-klotki!!! Zabawek im się zachciało...Psich w dodatku!!!;) Zdjęcia będą, obiecuję!!! Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 kasencja napisał(a)::evil_lol: Opowiem Brutkowi jakie ma zwariowane ciotki-klotki!!! Zabawek im się zachciało...Psich w dodatku!!!;) Zdjęcia będą, obiecuję!!! koniecznie bo nogami już przebieram :painting::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: teraz idę się położyć ,bo mi łeb pęka :evil_lol: podnieście bazarek na Pucelka i Brutuska-może ktoś coś wypatrzy i czekam wieczorem na fotki :evil_lol: Quote
psiama Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Podnosimy w imieniu labcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 psiama napisał(a):Podnosimy w imieniu labcia :loveu::loveu::loveu: Pewnie Kasia już zakupy robi :evil_lol: Quote
kasencja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 :multi: Już zakupki zrobione!!! Piłka-piszczka, sznurek do gryzienia, 3 świńskie uszka, 3 peniski wołowe:oops: i kość...Zdjęcia już wysłałam Basi... Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 przesyłam Brutuskowe zakupy cudowne zabaweczki Brutusik nawet nie wie ,że jutro będa prezenciki :evil_lol: i jego nowa kochana rodzinka przyjeżdża :multi: piękne zakupy - Brutuskowi sie w głowie zawróci od tych dobroci :megagrin::calus::cool2::Dog_run::B-fly::B-fly: Quote
Onaa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Czy to znaczy że uratowany z pseudochodowli psiak ma już nowy dom ??? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kasencja napisał(a)::multi: Już zakupki zrobione!!! Piłka-piszczka, sznurek do gryzienia, 3 świńskie uszka, 3 peniski wołowe:oops: i kość...Zdjęcia już wysłałam Basi... Zaszaleli z tymi zabaweczkami :evil_lol::evil_lol: I peniski wołowe no , no ;):evil_lol: Brutusek przypomni sobie , że można się bawić , mój labek ma cztery lata i zabaweczki do dzisiaj są the best :evil_lol: Kasencja , bardzo jestem ciekawa Waszego spotkania , to będzie bardzo wzruszajacy dzień i dla Was i dla Brutuska , dzień bardzo szczęśliwy , godny zapamiętania i uwiecznienia na fotach . ;):loveu: Brutusek takiego szczęścia chyba się już nie spodziewał... A tu proszę - cudny , kochany domek u KASENCJI ;) :smilecol::smilecol::angel::multi::multi: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Dogo07 napisał(a):Czy to znaczy że uratowany z pseudochodowli psiak ma już nowy dom ??? domek ma pewny u kasencji na 100% :multi: jednak Kasia wyjeżdża na wakacje na dwa tygodnie -ustalone to miała zanim Brutusek się pojawił w ich życiu , teraz zostanie zoperowany na oczy oraz wykastrowany a odbiór osobisty do nowego domu w maju :multi: Quote
Onaa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Basia napisała, że Brutusek będzie miał operację na oczy - a ma jakiś problem z oczkami ? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 panbazyl napisał(a):Moj labiszon też ma 4 lata. I uwielbia ciągnąć sznur z roczną zwariowaną labiszonką. Na szczęście nie zjada już butów :diabloti: ani innych części garderoby!!!! U nas to zjadanie trwało do około roku :evil_lol::diabloti: Buty , owszem , ale inne ciekawe rzeczy , też były całkiem , całkiem , np kawałek ściany :evil_lol::evil_lol: Płakać się chce , jak pomyślę , jaki biedny był Brutus w tej oborze :-( Ale to już przeszłość , na szczęście dla kochanego Brutuska :multi::multi: Quote
panbazyl Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Moj labiszon też ma 4 lata. I uwielbia ciągnąć sznur z roczną zwariowaną labiszonką. Na szczęście nie zjada już butów :diabloti: ani innych części garderoby!!!! Quote
Recommended Posts