Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasencja napisał(a):
To ja z moją rodzinkę chcemy Brutkowi zapewnić najlepszy domek pod słońcem...Odwiedzimy go w sobotę, więc będzie relacja jak się psisko miewa:loveu::multi:

To po prostu cudowna wiadomość !:loveu::multi:
Ma szczęście Brutusek , Wy - również :Cool!::angel::bigcool::iloveyou:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasencja napisał(a):
Podrapię, poprzytulam, poczochram i co tam jeszcze chcecie...Już się nie mogę doczekać!!! A jeszcze całe jutro!!!!

a ja już obgryzam pazury sobie i Barniemu i Saszy tak się niecierpliwie ,żebyście go pokochali a on was :razz:

Posted

Jacieeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No, chłopak ma MEGA szczęście. Kasencja - dziękujemy ! :loveu::loveu::loveu:

Niech się wyleczy w spokoju, oczka po drodze się zoperują i przyjdzie wtedy czas na największa zmianę, juz na całe zycie - dom kasencjowy !!!!!!!!!!! To się porobiło :multi::multi::multi:

Posted

kasencja napisał(a):
Brutusek dostanie spóźnionego "mikołaja":loveu: Właśnie wybiram się z małym na zakupy m.in po smakołyki i zabaweczki dla Brutuska:multi:

cudownie -jak na mame przystało ,gdy sie pojawia dziecko -wyprawka musi byc :multi:

Posted

kasencja napisał(a):
Brutusek dostanie spóźnionego "mikołaja":loveu: Właśnie wybiram się z małym na zakupy m.in po smakołyki i zabaweczki dla Brutuska:multi:

Masz szczęście dziewczyno - to niezmiennie smiejąca się gebusia labkowa. A pochwal się, to pierwsze cztery łapy w domku ? :razz:

Posted

psiama napisał(a):
Masz szczęście dziewczyno - to niezmiennie smiejąca się gebusia labkowa. A pochwal się, to pierwsze cztery łapy w domku ? :razz:

Kasia musi mi koniecznie wysłac ma maila co kupiła Brutuskowi :cool3:

Posted

psiama napisał(a):

To nie będą pierwsze cztery łapy w domku...We wrześniu ub. roku odszedł od nas Tofik-nasz ukochany labek, który spędził u nas całe swoje życie czyli 8 lat...Długo trwała żałoba, ale teraz jesteśmy już gotowi na nowego psiaka:multi: Co prawda myśleliśmy żeby sprawić sobie nowego po wakacjach, ale pojawił się Brutusek a resztę znacie:lol:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Kasia musi mi koniecznie wysłac ma maila co kupiła Brutuskowi :cool3:

:evil_lol: Wyprawka jeszcze nie kupiona, bo Bartek-synuś wyciągnął mnie na plac zabaw a teraz padł i śpi...Jak wstanie to wsiadamy w autko i wiooo do zologicznego...Zdjęcia będą po południu...:multi:

Posted

kasencja napisał(a):
:evil_lol: Wyprawka jeszcze nie kupiona, bo Bartek-synuś wyciągnął mnie na plac zabaw a teraz padł i śpi...Jak wstanie to wsiadamy w autko i wiooo do zologicznego...Zdjęcia będą po południu...:multi:

cudnie - pewnie nie ja jedna czekam na fotki nowych zabaweczek dla Brutka :cool3::razz:

poprzyjcie mnie dziewczyny ,bo wyjdę na świruskę:smhair2::question::stupid::stupid: ,bo chce zobaczyć zabawki dla psa :lol:

Posted

kasencja napisał(a):
:evil_lol: Opowiem Brutkowi jakie ma zwariowane ciotki-klotki!!! Zabawek im się zachciało...Psich w dodatku!!!;) Zdjęcia będą, obiecuję!!!

koniecznie bo nogami już przebieram :painting::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

teraz idę się położyć ,bo mi łeb pęka :evil_lol:

podnieście bazarek na Pucelka i Brutuska-może ktoś coś wypatrzy

i czekam wieczorem na fotki :evil_lol:

Posted

przesyłam Brutuskowe zakupy cudowne zabaweczki Brutusik nawet nie wie ,że jutro będa prezenciki :evil_lol: i jego nowa kochana rodzinka przyjeżdża :multi:

piękne zakupy - Brutuskowi sie w głowie zawróci od tych dobroci :megagrin::calus::cool2::Dog_run::B-fly::B-fly:

Posted

kasencja napisał(a):
:multi: Już zakupki zrobione!!! Piłka-piszczka, sznurek do gryzienia, 3 świńskie uszka, 3 peniski wołowe:oops: i kość...Zdjęcia już wysłałam Basi...

Zaszaleli z tymi zabaweczkami :evil_lol::evil_lol:
I peniski wołowe no , no ;):evil_lol:
Brutusek przypomni sobie , że można się bawić , mój labek ma cztery lata i zabaweczki do dzisiaj są the best :evil_lol:
Kasencja , bardzo jestem ciekawa Waszego spotkania ,
to będzie bardzo wzruszajacy dzień i dla Was i dla Brutuska , dzień bardzo szczęśliwy , godny zapamiętania i uwiecznienia na fotach . ;):loveu:
Brutusek takiego szczęścia chyba się już nie spodziewał...
A tu proszę - cudny , kochany domek u KASENCJI ;) :smilecol::smilecol::angel::multi::multi:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy to znaczy że uratowany z pseudochodowli psiak ma już nowy dom ???

domek ma pewny u kasencji na 100% :multi:

jednak Kasia wyjeżdża na wakacje na dwa tygodnie -ustalone to miała zanim Brutusek się pojawił w ich życiu , teraz zostanie zoperowany na oczy oraz wykastrowany a odbiór osobisty do nowego domu w maju :multi:

Posted

panbazyl napisał(a):
Moj labiszon też ma 4 lata. I uwielbia ciągnąć sznur z roczną zwariowaną labiszonką. Na szczęście nie zjada już butów :diabloti: ani innych części garderoby!!!!

U nas to zjadanie trwało do około roku :evil_lol::diabloti:
Buty , owszem , ale inne ciekawe rzeczy , też były całkiem , całkiem , np kawałek ściany :evil_lol::evil_lol:

Płakać się chce , jak pomyślę , jaki biedny był Brutus w tej oborze :-(

Ale to już przeszłość , na szczęście dla kochanego Brutuska :multi::multi:

Posted

Moj labiszon też ma 4 lata. I uwielbia ciągnąć sznur z roczną zwariowaną labiszonką. Na szczęście nie zjada już butów :diabloti: ani innych części garderoby!!!!