Basia i Barni Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 psiama napisał(a):Kobitka jestem i urodę docenić umiem :p. Co tu dużo prawić ładna babka z Ciebie Basiu :razz:. Ale ten ciasteczkowy potwór obok o niebo piękniejszy !!! Jeju, jak ten chłopak się cieszy i Ci ufa :p. Zazdroszczę tego wielkiego jęzora i ciepłego przytulania :eviltong:. Ja mam tylko 14 kilo psiego na stanie plus 2 x 2,5 kociego. Ale mam też osiemdziesiąt parę kochanego TZ i najcudowniejsze 17-cie córusi :razz:. tego mi nie musisz mówic :cool3: ,ale Brutusek jest najpiekniejszy , cudowny charakterek i wogóle naj naj -cudny chłopak - uszcześliwi tych do których pojedzie :multi:ciągle szukamy domku -dzisiaj jakiś bazarek zrobie Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Brutusek czuje ,że ciotki chcą pomóc i mu pomagają :multi: Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 marzenkap napisał(a):nie to nie ja nietety , napisałam że miło Cię poznać bo rozumiem że to TY na tych zdjęciach jesteś razem z Brutuskiem ach no tak , bo juz myslałam,że imiona pomyliłam równiez się ciesze ,że jesteście z nami dziewczyny :loveu: Quote
bumel Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Świetne zdjęcia, Basiu. Daj koniecznie znać, co powie weterynarz o tych jego oczkach. Quote
psiama Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 (...) Do rzeczy ... przede wszystkim czy można jakoś wesprzeć towarzysza finansowo lub zakupić dobra karmę, immunostymulatory z netu ? Basiu, ponawiam, bo posty się leją, wiele się dzieje. A ja chcę chłopaka wesprzeć choć tyle. Quote
marzenkap Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Basia i Barni napisał(a):to my się wczoraj w hoteliku spotkalismy? nie to nie ja nietety , napisałam że miło Cię poznać bo rozumiem że to TY na tych zdjęciach jesteś razem z Brutuskiem Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 mozna wpłacic pieniążki ,bo Brutusek zostanie zaszczepiony -pełny komplet oraz chip , hotelik , na moje konto dla zinteresowanych prosze o prywatna wiadomość Quote
marzenkap Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Basia i Barni napisał(a):mozna wpłacic pieniążki ,bo Brutusek zostanie zaszczepiony -pełny komplet oraz chip , hotelik , na moje konto dla zinteresowanych prosze o prywatna wiadomość Basiu to wyślij mi na pw nr konta Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 wysłane - buziaki dla wszystkich od brutuska Quote
basia0607 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dziewczyny, zrobcie coś dla tych biedaków, ktore tam zostaly ! Quote
Basia i Barni Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ja widziałam tam beagla z cycuchami i żeberka troche wychodziły , i onka w kojcu ,który miał kupe na kupie , czy jest jakies towarzystwo opieki w okolicach rawicza ? Quote
Panca Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 moj post -komentarz ze trzeba poinformowac straz dla zwierzat lub TOZ zostal bez echa wiec ponawiam pytanie czy jest ktos w okolicy co moze to zrobic? Quote
panbazyl Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przystojny z niego facet! Panca - też podnoszę temat - co dalej z tymi innymi piesami???? Quote
psiama Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Proszę nr konta na PW - wyslę parę grosików na leczenie Brutusa :p Chłopak jest u Ciebie czy u znajomej ? :roll: Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Weterynarz zobaczył wczoraj Brutusika , został zaszczepiony na wściekliznę , wirusówki oraz odrobaczony , zobaczył jego oczy i konieczna będzie operacja . Za dwa tygodnie zostanie przeprowadzona i za jednym zamachem pozbędziemy go męskości -zresztą i tak mu na nic były potrzebne i zoperujemy oczy . weterynarz jest dobrej myśli -po operacji będzie jak nowo narodzony Trzeba go jeszcze odkarmić ,bo jest niezłym chudzielcem i to wsio A później do domku hop Brutusik pozdrawia Quote
ata Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Piekny chlopak...:loveu: a ten ogonek jak wysoko nosi:evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ata napisał(a):Piekny chlopak...:loveu: a ten ogonek jak wysoko nosi:evil_lol: ogonek sie przytnie i bedzie wystawowy psiak :loveu: na medal :diabloti: ale takie pielęgnacyjne zabiegi to na samym końcu :cool3: Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 BAZAREK NA BRUTUSKA http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-pucelka-brutuska-labradorom-ktore-przeszly-pieklo-do-20-04-do-godz-22-a-134836/#post12070187 Quote
Basia i Barni Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 chciałam wam ogłosic ,że Brutusek ma poważną propozycję domu - właściwie już ma właścicieli :-o po operacji oraz kastracji pojedzie do Katowic do cudownego domu .Państwo mieli już labka Tofika mial 8 lat i bardzo tęsknią za labiszonem :multi: W sobotę mają pojechać do hoteliku zanieść mu zabawki i jakies smakołyki :loveu: odbiór psa byłby w maju ,ponieważ Państwo jadą na wakacje ,które zamówili już w styczniu wtedy nie wiedzieli ,że Brutusek skradnie im serce :loveu: chcieli go już brac ,ale żeby nie robic psu zamętu poczeka w hoteliku na nich :loveu: cudownie Quote
kasencja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Basia i Barni napisał(a):chciałam wam ogłosic ,że Brutusek ma poważną propozycję domu - właściwie już ma właścicieli :-o po operacji oraz kastracji pojedzie do Katowic do cudownego domu .Państwo mieli już labka Tofika mial 8 lat i bardzo tęsknią za labiszonem :multi: W sobotę mają pojechać do hoteliku zanieść mu zabawki i jakies smakołyki :loveu: odbiór psa byłby w maju ,ponieważ Państwo jadą na wakacje ,które zamówili już w styczniu wtedy nie wiedzieli ,że Brutusek skradnie im serce :loveu: chcieli go już brac ,ale żeby nie robic psu zamętu poczeka w hoteliku na nich :loveu: cudownie To ja z moją rodzinkę chcemy Brutkowi zapewnić najlepszy domek pod słońcem...Odwiedzimy go w sobotę, więc będzie relacja jak się psisko miewa:loveu::multi: Quote
kasencja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A dla mnie to dopiero BOMBA:loveu::multi::lol: Quote
panbazyl Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 no no no!!!!!! taki przystojniak!!!!! i taki kochany! podrapiesz go za uchem od nas????? Quote
kasencja Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Podrapię, poprzytulam, poczochram i co tam jeszcze chcecie...Już się nie mogę doczekać!!! A jeszcze całe jutro!!!! Quote
Recommended Posts