Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiama napisał(a):
Kobitka jestem i urodę docenić umiem :p. Co tu dużo prawić ładna babka z Ciebie Basiu :razz:. Ale ten ciasteczkowy potwór obok o niebo piękniejszy !!! Jeju, jak ten chłopak się cieszy i Ci ufa :p. Zazdroszczę tego wielkiego jęzora i ciepłego przytulania :eviltong:. Ja mam tylko 14 kilo psiego na stanie plus 2 x 2,5 kociego. Ale mam też osiemdziesiąt parę kochanego TZ i najcudowniejsze 17-cie córusi :razz:.

tego mi nie musisz mówic :cool3:
,ale Brutusek jest najpiekniejszy , cudowny charakterek i wogóle naj naj -cudny chłopak - uszcześliwi tych do których pojedzie :multi:ciągle szukamy domku -dzisiaj jakiś bazarek zrobie

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marzenkap napisał(a):
nie to nie ja nietety , napisałam że miło Cię poznać bo rozumiem że to TY na tych zdjęciach jesteś razem z Brutuskiem

ach no tak , bo juz myslałam,że imiona pomyliłam

równiez się ciesze ,że jesteście z nami dziewczyny :loveu:

Posted

(...) Do rzeczy ... przede wszystkim czy można jakoś wesprzeć towarzysza finansowo lub zakupić dobra karmę, immunostymulatory z netu ?

Basiu, ponawiam, bo posty się leją, wiele się dzieje. A ja chcę chłopaka wesprzeć choć tyle.

Posted

Basia i Barni napisał(a):
to my się wczoraj w hoteliku spotkalismy?

nie to nie ja nietety , napisałam że miło Cię poznać bo rozumiem że to TY na tych zdjęciach jesteś razem z Brutuskiem

Posted

mozna wpłacic pieniążki ,bo Brutusek zostanie zaszczepiony -pełny komplet oraz chip , hotelik ,
na moje konto dla zinteresowanych prosze o prywatna wiadomość

Basiu to wyślij mi na pw nr konta

Posted

moj post -komentarz ze trzeba poinformowac straz dla zwierzat lub TOZ zostal bez echa wiec ponawiam pytanie czy jest ktos w okolicy co moze to zrobic?

Posted

Weterynarz zobaczył wczoraj Brutusika , został zaszczepiony na wściekliznę , wirusówki oraz odrobaczony , zobaczył jego oczy i konieczna będzie operacja . Za dwa tygodnie zostanie przeprowadzona i za jednym zamachem pozbędziemy go męskości -zresztą i tak mu na nic były potrzebne i zoperujemy oczy .
weterynarz jest dobrej myśli -po operacji będzie jak nowo narodzony
Trzeba go jeszcze odkarmić ,bo jest niezłym chudzielcem i to wsio

A później do domku hop

Brutusik pozdrawia

Posted

ata napisał(a):
Piekny chlopak...:loveu: a ten ogonek jak wysoko nosi:evil_lol:

ogonek sie przytnie i bedzie wystawowy psiak :loveu: na medal :diabloti:

ale takie pielęgnacyjne zabiegi to na samym końcu :cool3:

Posted

chciałam wam ogłosic ,że Brutusek ma poważną propozycję domu - właściwie już ma właścicieli :-o po operacji oraz kastracji pojedzie do Katowic do cudownego domu .Państwo mieli już labka
Tofika mial 8 lat i bardzo tęsknią za labiszonem :multi:

W sobotę mają pojechać do hoteliku zanieść mu zabawki i jakies smakołyki :loveu:

odbiór psa byłby w maju ,ponieważ Państwo jadą na wakacje ,które zamówili już w styczniu wtedy nie wiedzieli ,że Brutusek skradnie im serce :loveu:

chcieli go już brac ,ale żeby nie robic psu zamętu poczeka w hoteliku na nich :loveu:

cudownie

Posted

chciałam wam ogłosic ,że Brutusek ma poważną propozycję domu - właściwie już ma właścicieli :-o po operacji oraz kastracji pojedzie do Katowic do cudownego domu .Państwo mieli już labka
Tofika mial 8 lat i bardzo tęsknią za labiszonem :multi:

W sobotę mają pojechać do hoteliku zanieść mu zabawki i jakies smakołyki :loveu:

odbiór psa byłby w maju ,ponieważ Państwo jadą na wakacje ,które zamówili już w styczniu wtedy nie wiedzieli ,że Brutusek skradnie im serce :loveu:

chcieli go już brac ,ale żeby nie robic psu zamętu poczeka w hoteliku na nich :loveu:

cudownie

To ja z moją rodzinkę chcemy Brutkowi zapewnić najlepszy domek pod słońcem...Odwiedzimy go w sobotę, więc będzie relacja jak się psisko miewa:loveu::multi: