Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 kasencja napisał(a):Nie wiem, na ile można wierzyć tej pani, ale jak z nią rozmawiałam, to mówiła, że labek nie jest agresywny i ma kontakt z dziećmi i innymi psami...Na pewno jest smutny i zrezygnowany...Ale agresywny mam nadzieję nie... też mam taką nadzieję ,że nie jest agresywny i nie wygląda na jakiegoś z ADHD - wygląda jak mój Barni -ostoja spokoju Pani stwierdziła ,że siedzi cały czas w kojcu :angryy: byc może nawet nie wie co to spacer oczywiście nie spodziewam się jakieś wyprawki dla niego :evil_lol: więc wezmę swoją obrożę i smycz . Quote
panbazyl Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kurnia wodna! Nie ma bata na takich ludzi???????? Tam pewnie znajdziecie niezłe stresy w klatkach! Biedne psiaki w malych pomieszczeniach bez opieki medycznej. A dom wlaścieli pewnie będzie całkiem pokaźny i "modny" z betonowym ogrodzeniem żeby nikt nie widział co się tam kryje na podwórku! Kilka bazarkow zwiedzilam już, ale jestem tuman komputerowy.... Przynajmniej na tym portalu. Na innych bez problemu wklejam fotki... Jak zrobię te swoje aniolki czy tam coś w tym stylu, prześlę Basi fotki (bo to mi świetnie wychodzi!!!) i pakę z wyrobami i działajcie dziewczyny!!!! Tylko czekam na jakaś życzliwą ciotkę do dzieciaków, bo zazwyczaj sama z psami siedzę a mix - psy i dzieci jakoś przy takiej robocie bardzo przeszkadzają... i dajcie znać co tam z labkiem? Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 marzenkap napisał(a):Basiu spokojnie wszystko będzie dobrze, zobaczysz ..... cieszę sie że jedziecie jutro po niego, zaraz na poczatku miesiaca postaram się wpłacić jakieś pieniążki dla tego biedaka bardzo ci dziękuję - jeżeli jutro nie pojedzie do hoteliku zostanie u mnie -wszystko zalezy od tego czy Madzia napisze czy pies może do niej jechać i czy nie będzie agresywny Quote
marzenkap Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Basiu spokojnie wszystko będzie dobrze, zobaczysz ..... cieszę sie że jedziecie jutro po niego, zaraz na poczatku miesiaca postaram się wpłacić jakieś pieniążki dla tego biedaka Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 panbazyl napisał(a):Kurnia wodna! Nie ma bata na takich ludzi???????? Tam pewnie znajdziecie niezłe stresy w klatkach! Biedne psiaki w malych pomieszczeniach bez opieki medycznej. A dom wlaścieli pewnie będzie całkiem pokaźny i "modny" z betonowym ogrodzeniem żeby nikt nie widział co się tam kryje na podwórku! Kilka bazarkow zwiedzilam już, ale jestem tuman komputerowy.... Przynajmniej na tym portalu. Na innych bez problemu wklejam fotki... Jak zrobię te swoje aniolki czy tam coś w tym stylu, prześlę Basi fotki (bo to mi świetnie wychodzi!!!) i pakę z wyrobami i działajcie dziewczyny!!!! Tylko czekam na jakaś życzliwą ciotkę do dzieciaków, bo zazwyczaj sama z psami siedzę a mix - psy i dzieci jakoś przy takiej robocie bardzo przeszkadzają... i dajcie znać co tam z labkiem? nie ma niestety ,bo takich miejsc jest mnóstwo . Labuś ma nawet w tym kojcu obsrane sianko -tak się ma dobrze zdjęcia możesz porobic i wysłac jak już coś ukulacie - dzięki oczywiście :loveu: Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 to i tak cud ,że to foto mam ,bo baba usunęła aukcję , dobrze,że kasencja miała w obserwowanych dziękuje za banerek już sobie wklejam :loveu: Quote
BoUnTy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 w środę zrobie inny, narazie z tym zdjeciem trudno... Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Bounty za banerek jeszcze raz dziękuje i wklejam na pierwszą strone do pobrania :loveu: Quote
BoUnTy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Basia i Barni napisał(a):Bounty za banerek jeszcze raz dziękuje i wklejam na pierwszą strone do pobrania :loveu: Wiesz co, wieczorkiem jak wygrzebie chwilke wiecej czasu to zrobie inny, bo ten mi się za chiny nie podoba, wyszedł zamazany, doczytac nie można, jakoś przy zapisywaniu pliku w obrazu tak zmieniła sie jakość :/ No ciut mu brakuje do 100 px na wysokosc wiec i to zrobie :) Czekam na wiadomosc jak tam psiaczek jutro, jak się zachowuje itp. :) Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 BoUnTy napisał(a):Wiesz co, wieczorkiem jak wygrzebie chwilke wiecej czasu to zrobie inny, bo ten mi się za chiny nie podoba, wyszedł zamazany, doczytac nie można, jakoś przy zapisywaniu pliku w obrazu tak zmieniła sie jakość :/ No ciut mu brakuje do 100 px na wysokosc wiec i to zrobie :) Czekam na wiadomosc jak tam psiaczek jutro, jak się zachowuje itp. :) zdjęcie jest kiepskie -ale dobrze,że jest - najważniejsze ,że mam jakiś bannerek . mam u baby być około 15 po południu troche późno ,bo bede na dogo dopiero koło 22 :shake: Quote
BoUnTy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Basia i Barni napisał(a):zdjęcie jest kiepskie -ale dobrze,że jest - najważniejsze ,że mam jakiś bannerek . mam u baby być około 15 po południu troche późno ,bo bede na dogo dopiero koło 22 :shake: Ojej to rzeczywiście kiepsko... Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 ata napisał(a):Basia trzymam kciuki :p oby sie udało , musiałam dzisiaj 300 zł pożyczyc od mamy ,bo mam 0 na koncie a moje psy tez muszą jeść w porównaniu do nas ,bo my z mężem do 5 musimy miłością życ :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a co tu tak cichutko u labiszona :mad: Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a co tu tak cichutko u labiszona :mad: Quote
panbazyl Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Basia i Barni napisał(a):oby sie udało , musiałam dzisiaj 300 zł pożyczyc od mamy ,bo mam 0 na koncie a moje psy tez muszą jeść w porównaniu do nas ,bo my z mężem do 5 musimy miłością życ :diabloti: Miłość miłością, może jednak tę herbatę zrobimy?????? Zawsze to kilka kalorii z cukru po kubku się plącze:diabloti: :evil_lol: daj znać jak tam było!!!! Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 labus prawdopodobnie pojedzie do madziak do hoteliku w opolu Quote
Laura1108 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A co tutaj taka cisza ?? Wszyscy jeszcze śpią ? Jak labiszonek ? Zabrany od producentki szczeniaczków ? Kurka dziś w nocy robiłam bazarek i w momencie jak go zatwierdziłam to bazarek zniknął jakaś czarna dziura :placz: a się męczyłam tyle czasu ... Może ktoś z Was wie czy bazarek musi byc zatwierdzony przez Admina jakoś nigdzie nie udało mi się tej informacji wyczytać Quote
Basia i Barni Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 dopiero co wróciłam z psami , teraz robię bułki na podróż :evil_lol: zanosze psy do mamy :cool3: biorę 400 zł do kieszeni -równiez od mamusi :multi::loveu: i gdzieś koło 11 pojedziemy . A o 9 dzwonie do madziak czy hotelik aktualny :p Quote
Basia i Barni Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 hotelik potwierdzony zaraz pakujemy wałówkę i jedziem :diabloti: a ciotki chyba śpią :mad: Quote
kasencja Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Powodzenia Basiu!!! Świetnie, że jest hotelik... Trzymam kciuki za Was i psiorka biednego!!! Quote
psiama Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 I ten watek BasioBarniowy doczytałam .... Czekamy na późnowieczorne wieści. Biedny labi :shake:. rany, ten biszkopcik jeszcze nie wie jakie szczęście na niego czeka i jak odmieni się jego zywot :p. Quote
Laura1108 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Basia i Barni napisał(a):hotelik potwierdzony zaraz pakujemy wałówkę i jedziem :diabloti: a ciotki chyba śpią :mad: Tiaa kto śpi to śpi a my czekamy na dobre wieści od ciasteczka naszego :lol: P.S. Klecę jakiś bazarek i chodzę szukam po mieszkaniu co tu sprzedać :confused: może coś chłopu swemu ćwiknę i będę świrowała , że nie wiem o co cho:angel: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Basia i Barni napisał(a):. a ciotki chyba śpią :mad: Nie śpią , tylko czekają na dobre wieści , że labek u Was bezpieczny :loveu: Ciekawe czy babiszon dał labkowi jakieś imię ? :-o Basiu jesteś wielka :cool2::iloveyou: Ile jeszcze takich biednych labków i innych biedaków jest :-(:placz::shake: u pseudo :angryy::mad: Quote
Recommended Posts