Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak ta Kasencja :fadein::sweetCyb::kciuki::iloveyou::iloveyou::iloveyou:dziekujemy

W srodę Pucelek kończy branie antybiotyków domięśniowo i zgadnijcie co ????:-o

Mamy dom tymczasowy w Katowicach u Irmy z labradory .info :multi:
Dojdzie do siebie i nauczy sie manier :razz: oby za bardzo nie zalazł im za skórę ,ale będzie w domu jedyny :loveu:

Jak to to określiła Irma "zloty chlopak" :loveu:

bedzie trzeba pomóc Irmie w zafundowaniu karmy dla niego ,bo DT jest darmowy :loveu:

Mama nadzieję ,że kupicie aniołki panabazyla :evil_lol: i damy jeść Puclowi :eviltong:

to była taka mała dygresja :

A tofek już ma cudowną panią i nic tylko czekamy ,aż pańcia wróci i oczywiście do weterynarza ...a później nic tylko zrobic tofkowi galerie i sie nim chwalic :)

Posted

[quote name='Basia i Barni']
Mamy dom tymczasowy w Katowicach u Irmy z labradory .info :multi:

To świetna wiadomość!!! Pucelek będzie zachwycony...I fajnie, że w Katowicach, bo Basia będzie miała do "złotego chłopaka" blisko:multi: Ja zresztą też:evil_lol:

A tofek już ma cudowną panią i nic tylko czekamy ,aż pańcia wróci i oczywiście do weterynarza ...a później nic tylko zrobic tofkowi galerie i sie nim chwalic :)

Codziennie będą nowe zdjęcia Tofka i relacja jak się u nas aklimatyzuje...Mam nadzieję, że nie będzie żadnych wiekszych problemów i dogadają się z naszą Panią Citkową (czyli kotem jakby ktoś nie wiedział):cool3:

Posted

kasencja napisał(a):
Mam nadzieję, że nie będzie żadnych wiekszych problemów i dogadają się z naszą Panią Citkową (czyli kotem jakby ktoś nie wiedział):cool3:

Będzie dobrze ! :multi:. Co mają się nie dogadać :cool3:. Pierwsze dni to bedzie dotarcie. Ja to przerobiłam, nasza sunia przez pierwsza dobę była 24h non stop na oku, bo fukała, warczała, goniła. Po drugiej dobie zaczeły się już obwąchiwać. Od trzeciej do dziś są psiapsiółami :cool3:.

Cierpliwość i pilnowanie swoje zrobi !:multi:. Poradzisz sobie :p. Tylko daj im czas.

A kiedyż to na wywczasy wybywacie ?

Posted

psiama napisał(a):
A kiedyż to na wywczasy wybywacie ?

W środę lecimy...Wracamy 7.05 nad ranem....Jak tylko będę w Polsce to się odezwę chyba że dorwę internet na wywczasach:evil_lol: Wtedy tu zajżę:lol:

Posted

Miłego szaleństwa :multi:.

Łoj, już sobie wyobrażam co będzie po powrocie !!!!! :cool3: Tofel sieprzeprowadzi do swojego prawdziwego DOMU !!!!! :multi:.

Posted

kasencja napisał(a):
Chyba pierwszy raz będzie tak, że nie będę się mogła doczekać końca wczasów:evil_lol:

Tofelku jeszcze tylko 16 dni!!! Możecie zacząć odliczać:multi:

Kasiu , jak wrócisz już będzie po moim koncercie charytatywnym , zobaczymy ile uzbieramy

a
tofek pewnie czeka :cool3: jeszcze trochę , 16 dni łosz matko byle wytrzymał biedak :razz:

• 2 weeks later...
Posted

Już jestem kochane ciotki!!! Rozmawiałam też już z Magdą z hoteliku :diabloti:Jutro o 10.00 odbieram Tofka!!! :multi:Miał zrobiony test z kotami-był zainteresowany ale nie szczekał ani ich nie gonił, nie był pobudzony, więc jestem jak najlepszej myśli :loveu:Tofek ponoć czuje się dobrze i wszystko jest ok, ciekawa jestem czy przytył ciutkę...Jeżeli nie to ja się już za niego porządnie zabiorę!!! :evil_lol:

Posted

kasencja napisał(a):
Już jestem kochane ciotki!!! Rozmawiałam też już z Magdą z hoteliku :diabloti:Jutro o 10.00 odbieram Tofka!!! :multi:Miał zrobiony test z kotami-był zainteresowany ale nie szczekał ani ich nie gonił, nie był pobudzony, więc jestem jak najlepszej myśli :loveu:Tofek ponoć czuje się dobrze i wszystko jest ok, ciekawa jestem czy przytył ciutkę...Jeżeli nie to ja się już za niego porządnie zabiorę!!! :evil_lol:

Witamy z powrotem :multi::multi::multi:
Opalona pewnie, hm ? :cool3:

Wstyd przyznac, ale na watku po Twoim wyjezdzie nie było az takiego wielkiego ruchu ... :oops: Wybacz nam :p. Ostatnio straszny nawał bidul, którym trzeba pomóc ....

Odliczam do jutra. Jutro wielki dzien -kilka szczesciarzy do nowych domów jedzie :multi:. Piątek jest swietnym dniem na integracje w nowym srodowisku, duzo czasu na obserwacje, bo sie zazwyczaj nie pracuje :p.
Koniecznie foto, foto, foto :loveu:.

Posted

Dzięki za miłe słowa...Jutro wzięłam wolne, żeby po Tofka jechać zaraz rano...Będziemy mieli cały dzień na poznanie się:multi: No i oczywiście cały weekend...Dzisiaj jak mąż wróci z pracki jadziemy po miski, leżonko, zabawki itp. Żeby Tofek od razu poczuł się jak u siebie...Gdybym nie była taka wykimana to już bym po niego pędziła:p
Pordźcie mi...Czy mam od razu jechać z nim do weta czy nie stresować go, pozwolić się mu zaaklimatyzować i dopiero wtedy???...
Generalnie nic mu nie dolega, jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony...Chciałabym tylko żeby wet zobaczył te oczka i tylne łapki z zanikiem mięśni...Zresztą mam nadzieję, że może coś przez te dwa tyg. się poprawiło...Jutro się okaże:multi:

Posted

kasencja napisał(a):
Dzięki za miłe słowa...Jutro wzięłam wolne, żeby po Tofka jechać zaraz rano...Będziemy mieli cały dzień na poznanie się:multi: No i oczywiście cały weekend...Dzisiaj jak mąż wróci z pracki jadziemy po miski, leżonko, zabawki itp. Żeby Tofek od razu poczuł się jak u siebie...Gdybym nie była taka wykimana to już bym po niego pędziła:p
Pordźcie mi...Czy mam od razu jechać z nim do weta czy nie stresować go, pozwolić się mu zaaklimatyzować i dopiero wtedy???...
Generalnie nic mu nie dolega, jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony...Chciałabym tylko żeby wet zobaczył te oczka i tylne łapki z zanikiem mięśni...Zresztą mam nadzieję, że może coś przez te dwa tyg. się poprawiło...Jutro się okaże:multi:

JEDZ z nim Kasiu po weekendzie , pochodźcie na spacerki , dajcie się pokochać -choc on to kocha wszystkich :roll::loveu:
dajcie sie poznac , poszeptajcie mu do uszka ,że juz wszystko bedzie dobrze :razz: i że go zostawiłaś tylko na chwilke ,bo pewnie bedzie troszke obrazony :evil_lol: a może złamac kolejny pazur na wasz widok:evil_lol:

ogólnie dajcie sie poznac ,zaklimatyzować a w poniedziałek do weta skoromu nic nie dolega, po co go na dzień dobry Zrażać :oops::cool3:

Posted

kasencja napisał(a):
Tak zrobimy:loveu:

wiesz co normalnie mi juz brakuje tego jego pychola , ale jutro juz zrobie wielkie ufff , mam nadzieje ,że pokochacie sie całym sercem, no i zapraszamy na spacerki katowickie :cool3:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
wiesz co normalnie mi juz brakuje tego jego pychola , ale jutro juz zrobie wielkie ufff , mam nadzieje ,że pokochacie sie całym sercem, no i zapraszamy na spacerki katowickie :cool3:

Też mam nadzieję, że Tofek nas pokocha...Bo jeżeli chodzi o nas to już go kochamy:loveu:
Oczywiście jutro będą fotki z nowego domku...A na katowickich spacerkach będziemy się pojawiać na 100%
W końcu Tofek musi mieć jakichś psich kumpli:multi::lol: