Basia i Barni Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 bazarek na brutuska i pucelka -ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-pucelka-brutuska-labradorom-ktore-przeszly-pieklo-do-20-04-do-godz-22-a-134836/#post12070187 To ,że mam fioła na punkcie labradorów to już wszyscy wiedzą ,sama mam 2 labradory i wiem ,"czym, to się je " znalazlam taką aukcję sprzedam labradora za 150 zł dzwonię dlaczego? osoba odpowiada ,że się go chce poZbyć ,bo kupiła darmozjada za 1 zł na allegro i mial być reproduktorem w jej hodowli :angryy:ale niechciał kryć i jest tylko ciężarem czy zasłużył na taki los mam tylko takie małe foto ,bo aukcja zostałą usunięta wystawili nową aukcję - zawlekli biednego labka na dwór i zrobili mu ponownie fotkę - Labrador Retriver (597058962) - Aukcje internetowe Allegro dla nich jest to tylko rzecz , jeżeli nie zarobi na siebie to trzeba się go pozbyć , czy historia musi się powtórzyć i trafi do kolejnego idioty ,który będzie chciał zarobić jego kosztem ? czy wykupić go i znaleźć mu kochający dom ja wierzę,że się uda tylko trzeba działać na już !!! dom tymczasowy , transport, pieniądze to nic - zrobię wszystko by zdobyć kasę pomóżcie większe foto Quote
Basia i Barni Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 oczywiście p[isałąm nie tylko na tym forum o pomoc w transporcie - ale jak to bywa więcej tu achów i ochów niż konkretnej pomocy póki co nie potzrebuje żadnych pieniędzy ,bo wszystko sponsoruję z wałsnej kieszeni Bounty chciała jechac pociągiem -to jest laska - zaimponowała mi ale dziś tak się rozpłakałam z tej niemocy jak spojrzałam na swoje psy i na tego labka zza tych krat to nie mogę odpuścić do bounty może pojechać ,ale nie jest określone kiedy do madziak zwolniło się miejsce pomocy w sumie sama ledwo przędzę ,bo mam labradora z problemami zywienia i jest na karmie za 220 zł miesięcznie i potrzeba mu półtorej wora drugi jest na karmie za 150 zł a to tylko kropla w morzu moich potrzeb dlatego mile widziane bazarki Quote
BoUnTy Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :oops::oops: Ja czesto tak sie tulam z psami na drugi koniec polski pociągami - bywa i tak ;) Damy rade, ja mam nadzieje, że oje maleństwo w piatek pojedzie do domku, no ale wszystkiego przewidzieć się nie da... Quote
Basia i Barni Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 BoUnTy napisał(a)::oops::oops: Ja czesto tak sie tulam z psami na drugi koniec polski pociągami - bywa i tak ;) Damy rade, ja mam nadzieje, że oje maleństwo w piatek pojedzie do domku, no ale wszystkiego przewidzieć się nie da... właśnie to jest to - bo jeżeli pies się dogada z moimi psami mógby zostać - ale to chyba szaleństwo z mojej strony 3 psy duże 40 kg w kawalerce :-o ale co tam dałabym rade - miłośc do labków dodaje mi sił napisałam maila do nich ,żeby mi labusia zaklepali , pomimo,że piszą ze na maile nie odpowiadają jeżeli jakiś idiota go nie kupi to ja tam będę wtorek albo środa ,jak mąż załatwi urlop ,bo mamy jedno auto proszę o banerek z borokiem oraz jakiś bazarek na kastrację -koniecznie -jajek trzeba się pozbyc :cool3: Quote
Basia i Barni Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 panbazyl napisał(a):hej! Na tą herbatę to się umówimy na razie wirtualnie!!! Komputerowa to ze mnie blondynka i w dodatku ciemna!!! Ale mogę jakoś inaczej pomóc - jak zejdzie sie do mnie kilka osób co potrafią coś ukleić z masy solnej to zrobimy jakieś zawieszki na ścianę, aniołki czy coś w tym rodzaju z przeznaczeniem na bazarek dla psiunów. Najbliższy zjazd u mnie planowany jest za jakieś 3 tyg. było by superrr :multi: oczywiście na bazarki można wystawić wszystko co nam zalega w szafie -a czego my nie hccemy innym może się przydać ja sama skończyła szkołe plastyczną i jestem zachwycona :multi: Quote
Basia i Barni Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 podniose i wy podnoście wątek niech te piękne labki zobacza proszę o banerek Quote
panbazyl Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 hej! Na tą herbatę to się umówimy na razie wirtualnie!!! Komputerowa to ze mnie blondynka i w dodatku ciemna!!! Ale mogę jakoś inaczej pomóc - jak zejdzie sie do mnie kilka osób co potrafią coś ukleić z masy solnej to zrobimy jakieś zawieszki na ścianę, aniołki czy coś w tym rodzaju z przeznaczeniem na bazarek dla psiunów. Najbliższy zjazd u mnie planowany jest za jakieś 3 tyg. Quote
Basia i Barni Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 panbazyl napisał(a):witaj w klubie! ja też po takiej szkole.... Gdybym miała niańkę do moich ludzkich szczeniaków to bym to sama zrobiła w kilka godzin.... A tak czekam na dobre ciotki. Tylko że jak to zrobimy to wyślę do jakiejś dobrej duszy co by dalej się tym zajęła - z mojego zatyla na pocztę jest 6 km a czegoś takiego jak samochód nie mam... Więc raz zapakuję w pakę i prześlę do kogoś odpowiedzialnego co ma cywilizację pod ręką. adresik mój dostaniesz jak już coś ukulacie :diabloti: ja maluję obrazy - szpachlą przeważnie - nie moge nic sprzedac ,bo rodzina bliższa i dalsza,chce do sypialni :diabloti: podnoście wątek idę spać ,bo dziś u tesciowej byłam i trochę się wynudziłam :evil_lol: Quote
panbazyl Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Basia i Barni napisał(a):było by superrr :multi: oczywiście na bazarki można wystawić wszystko co nam zalega w szafie -a czego my nie hccemy innym może się przydać ja sama skończyła szkołe plastyczną i jestem zachwycona :multi: witaj w klubie! ja też po takiej szkole.... Gdybym miała niańkę do moich ludzkich szczeniaków to bym to sama zrobiła w kilka godzin.... A tak czekam na dobre ciotki. Tylko że jak to zrobimy to wyślę do jakiejś dobrej duszy co by dalej się tym zajęła - z mojego zatyla na pocztę jest 6 km a czegoś takiego jak samochód nie mam... Więc raz zapakuję w pakę i prześlę do kogoś odpowiedzialnego co ma cywilizację pod ręką. Quote
Onaa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Biedaczysko psinka. Ale widzę, że to kątek artystyczny się robi - to się też przyznam, że lubię malować ale już bardzo dawno tego nie robiłam :lol:. Quote
Panca Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 sluchajcie a moze tego biedaka juz ktos wzial?sprawdzalyscie?to piekny mlody pies bardzo modnej rasy wiec na pewno bardzo szybko znajdzie sie ktos chetny Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 mąż na jutro ma załatwiony urlop-jadę po psa tylko czekam na odowiedz madzi z fioletowego psa , zwolniło się miejsce po majkim i gdy madzia się zgodzi jutro labek będzie już u niej Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 walcze o ciebie kochany labusiu tylko czekam na tymczas dla ciebie Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 prosze prosze ,żeby labuś mógł jechać do hoteliku czekamy na informacje Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 właśnie dzwoniłam do tej pani ,która chyba ma coś z główką ,bo dogadać się z nia a tym bardziej zrozumiec to masakra chyba się popłacze baba go kupiła jako reproduktora ,ale za cholere nie chce kryć i musi się go pozbyć -zamknięty jest w kojcu cały czas ,bo ma 2 suki z młodymi i je zaczepia :placz: niechce go juz widziec ,bo nic z niego nie ma dała mi do zrozumienia ,że długo tam nie posiedzi jak ktoś go nie kupi mówie jej ,że da pani psa byle komu ? a ona a co ja z niego bede miec także ja jade po niego bez względu czy bedzie hotel czy nie bo baba jest poje%%%a i to na maksa Quote
panbazyl Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dogo07 napisał(a):Biedaczysko psinka. Ale widzę, że to kątek artystyczny się robi - to się też przyznam, że lubię malować ale już bardzo dawno tego nie robiłam :lol:. to wspólnymi siłami coś możemy zrobić!!!!!! jak coś ukleimy to dam znać!!!!! ja dziś walczę z rurą w piwnicy co nie wytrzymała przesilenie wiosennego i pękła... Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 panbazyl napisał(a):to wspólnymi siłami coś możemy zrobić!!!!!! jak coś ukleimy to dam znać!!!!! ja dziś walczę z rurą w piwnicy co nie wytrzymała przesilenie wiosennego i pękła... ech te rury ,ja juz się cieszę ,że po niego jadę -zobaczę jakie cudne zycie miał i poślę im TOZ jak coś bedzie nie tak gnojki mają inne psy beagle owczarki pani mówi,że z kojca nie wychodzi więc ma zajebiste lokum pytam się jej czy ma szczepienia a ona nooo eee aaa no ma wścieklizne na pytanie o książeczkę zdrowia mówi,że coś tam ma - to się w pale nie mieści działajcie z aniołkami działajcie i proszę o bazarki dla labiszonów Quote
kasencja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Basiu jesteś wielka!!! A ta baba jest okropna-wiem, bo też z nią rozmawiałam... W jaki sposób daje się rzeczy na ten bazarek?:oops: Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Basia - pisałaś że tam są też inne psy - szkoda, że takiej pseudohodowli nie można zamknąć. Ten labek zza krat nie ma dobrze, ale wiadomo jak inne psy albo jakie warunki mają małe labki do sprzedania. Żal mi tych wszytskich psich biedaków, na których ludzie tylko kasę robią, fuj, ohyda. Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A powie mi ktoś co się daje na takie bazarki ? Quote
Basia i Barni Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a widzieliście jakiś bazarek dla laika to dojść trudne ,bo trzeba fotki wkleić , ustalić jak długi będzie bazarek i w tytule wpisac kiedy koniec a na bazarki daje się wszystko co wam się już nie przyda od kolczyków po ramki od zdjęć itd im bliżej jutra tym bardziej sie boję ,że pojadę 4 godziny a pies będzie agresywny ,choc z tych fotek nie wygląda na agresora -on jest taki smutny mam nadzieję ,że lubi inne psy -jak pani twierdziła Quote
kasencja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nie wiem, na ile można wierzyć tej pani, ale jak z nią rozmawiałam, to mówiła, że labek nie jest agresywny i ma kontakt z dziećmi i innymi psami...Na pewno jest smutny i zrezygnowany...Ale agresywny mam nadzieję nie... Quote
Recommended Posts