lilix4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 EFMAN napisał(a):No proszę,jaka dzielna dziewczynka z tej Akiry:p Miło nam :) Akira miętasi uszko Quote
KT Arts Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 http://img30.imageshack.us/img30/6691/obraz578.jpg Słodki pycholek;) Quote
Cheritka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zdolna bestia :D ale jej wąsy odrosły, wygląda jak kotek :) Quote
lilix4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Cheritka napisał(a):Zdolna bestia :D ale jej wąsy odrosły, wygląda jak kotek :) kotek trochę wiekszego kalibru :) Quote
Cheritka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 lilix4 napisał(a):kotek trochę wiekszego kalibru :) No tak, powinnam napisać jak lew :D . Quote
Energy Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Cheritka napisał(a):No tak, powinnam napisać jak lew :D . Piękna lwica:loveu: Quote
Shetanka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sztuczka "otwórz" będzie trochę przeszkadzać jak do szufladki schowamy coś do jedzenia hihi :p Quote
lilix4 Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Energy napisał(a):Piękna lwica:loveu: dziekujemy:) Shetanka napisał(a):Sztuczka "otwórz" będzie trochę przeszkadzać jak do szufladki schowamy coś do jedzenia hihi :p jedzonka to tam nie ma są tylko płyty,dyskietki i kable:) więc zjeść za bardzo sie nie da:p Cheritka napisał(a):No tak, powinnam napisać jak lew :D . fryz również lwi:evil_lol: Quote
filodendron Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Fajna sztuczka, tylko trzeba uważać, żeby sobie jej nie zgeneralizowała na wszystkie szuflady, bo jak tak urządzi poszukiwania smaczków w całym domu... ;) Quote
lilix4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 e Akisia grzeczna jest a smaczki trzymam w słoiku na półce. Quote
Cheritka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Jak się zorjętuje, to ędzie po półkach skakać jak kot :) Quote
lilix4 Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 na ręce mi wskakuje.Ale jak wskoczy na półkę ze smaczkami to musi się jeszcze nauczyc otwierać pojemnik:D Quote
Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Aga wyjmuje swoje smakolyki z szuflady lub z torby jak zona wraca z zakupami ,a Akira super Quote
lilix4 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Bura napisał(a):A co to jest taki pojemnik, dla pudla!! mam na pólce pojemnik ze smaczkami dla Akiry ale nie jakiś specjalny taki domowy:) Włodek i Agunia napisał(a):Aga wyjmuje swoje smakolyki z szuflady lub z torby jak zona wraca z zakupami ,a Akira super Dziękujemy:).Akira też sprawdza czy czegoś nie ukrywam fajnego dla niej w siatce z zakupami:D Quote
Włodek i Agunia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 AGA potrafi wykrasc z siatki jak jest jskis przysmak dla niej i wtedy tak sie schowa ze jej niema i cisza jak makiem zasial Quote
lilix4 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Pudle to spryciarze.Akira wpycha nochal w siatkę jak nic interesującego nie czuje to idzie leżakować Quote
al'akir Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Włodek i Agunia napisał(a):AGA potrafi wykrasc z siatki jak jest jskis przysmak dla niej i wtedy tak sie schowa ze jej niema i cisza jak makiem zasial lilix4 napisał(a):Pudle to spryciarze.Akira wpycha nochal w siatkę jak nic interesującego nie czuje to idzie leżakować mój robi to sama , do każdej siatki musi zaglądnąć pierwszy . a jak listonosz/kurier przynosi paczki, to otworzyć nie mogę w spokoju:cool3: nauczył się, że wszystko jest dla niego:razz: Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 To jak Wy wychowałyście te swoje potfffory :D mój Cheri kulturalnie stoi i patrzy- to dla mnie czy nie ??? Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Cheritka napisał(a):To jak Wy wychowałyście te swoje potfffory :D mój Cheri kulturalnie stoi i patrzy- to dla mnie czy nie ??? Bo ty w karnosci trzymasz Cherisia daj mu troche luzu a nie tylko zakazy i nakazy:razz: Quote
lilix4 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Akira umie też nosić gazetę i listy więc jak Pani wlecze się gdieś za psem na schodach to wysyłam posłańca do mojej mamy żeby jej dała listy :) Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 lilix4 napisał(a):Akira umie też nosić gazetę i listy więc jak Pani wlecze się gdieś za psem na schodach to wysyłam posłańca do mojej mamy żeby jej dała listy :) A Aga nie umie musze ja nauczyc bo zabawki to nosi:roll: Quote
EFMAN Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 lilix4 napisał(a):Akira umie też nosić gazetę i listy Pokaż:lol: Jestem pod wrażenie umiejętności Akiry,no i jej pani oczywiście też:crazyeye::crazyeye: Quote
Cheritka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 lilix4 napisał(a):Akira umie też nosić gazetę i listy więc jak Pani wlecze się gdieś za psem na schodach to wysyłam posłańca do mojej mamy żeby jej dała listy :) Dajmuś nosił wszystko co mu się dało (jeśli mu się tylko do pyszczka zmieściło) kapcie, gazety, księżki, zeszyty .....nawet banany :) ale Cheri jest leniwy i udaje, że nie rozumie- po co Panu kapcie zanosić skoro sam sobie weźmie ??? Quote
Włodek i Agunia Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Cheritka napisał(a):Dajmuś nosił wszystko co mu się dało (jeśli mu się tylko do pyszczka zmieściło) kapcie, gazety, księżki, zeszyty .....nawet banany :) ale Cheri jest leniwy i udaje, że nie rozumie- po co Panu kapcie zanosić skoro sam sobie weźmie ??? To Aga wrodzila sie do tatusia tez mi kapci nie przynosi:razz: Quote
Recommended Posts