lilix4 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 cawir napisał(a):To jak masz aniołki to super u nas były istne szatany he a jeszcze jak ich się puściło luzem po domu to demolka na całego :D no fakt mam z nimi dobrze.Cawir kolor do czegoś zobowiązuje filodendron napisał(a):Jaka skoczna dziewczyna :) dziękujemy.A fakt jest skoczna i lubi skakać Quote
lilix4 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yANTad3MS20 Quote
lilix4 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Tundra Morelowa Radość Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Timur Morelowa Radość Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Cheritka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Życzymi szczeniaczkom dobrych kochanych domków. Quote
Equus Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ło matko, szkoda że tak daleko :( bo jakby bliżej było to bym się chętnie umówiła na jakiś spacerek, żeby zobaczyć takie stadko dużych morelek:loveu: Quote
lilix4 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Equus a może chciałabyś 1 dla siebie ?:D:) Quote
Equus Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 no chcieć to bym chciała ;) ale niestety same chęci nie wystarczą :( A masz jakieś zdjęcia swojej gromadki razem? Quote
lilix4 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 jak były malutkie ale obecnych nie mam ośnieżony nochal Uploaded with ImageShack.us A to nasi goście którzy mieszkaja z nami od ferii świateccznych i pomieszkają do końca ferii właściwych Uploaded with ImageShack.us Quote
Equus Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Oj to porób koniecznie - muszą strasznie fajnie wyglądać jak tak razem latają :) a jak Akira z nimi - szaleją razem, czy goni smarkaczy? A ile one teraz mają? Chcesz sobie zatrzymać któregoś? A co to za chomiczki? Roborowskiego, Campbella? Quote
lilix4 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Equus napisał(a):Oj to porób koniecznie - muszą strasznie fajnie wyglądać jak tak razem latają :) a jak Akira z nimi - szaleją razem, czy goni smarkaczy? A ile one teraz mają? Chcesz sobie zatrzymać któregoś? A co to za chomiczki? Roborowskiego, Campbella? 1 juz zostało ze mna a te 2 czekaja na nowe domki.Akira trochę je temperuje ale jak mama tez uwielbia z nimi szaleć. 17 będą miały 6msc.A chomiki to Pandy Quote
Equus Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Rany jak ten czas leci... już pół roku mają??? chomiki to Pandy w życiu o takich chomikach nie słyszałam :) Quote
lilix4 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Czasy kiedy miałam 7 pudli w 1 Uploaded with ImageShack.us Quote
filodendron Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 hahahahah, bardzo fajne zdjęcie "grupowe" :D Quote
Equus Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 filodendron napisał(a):hahahahah, bardzo fajne zdjęcie "grupowe" :D To Ci się faktycznie lilix udało! Ale brzuszysko miała:crazyeye: Quote
Gold Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Akira jest cudowna. Dzięki niej i jeszcze innemu pudlowi pokochałam tę rasę. Mam pytanko: Czy będzie Pani na wystawie w tym roku w Rzeszowie? Quote
lilix4 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Timur i Toczka http://www.youtube.com/watch?v=2F_ijujRmK0 Timur,Akira,Toczka http://www.youtube.com/watch?v=SvBSg6TCijI Quote
lilix4 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Dziękuję.Cieszę się że dzięki Akirze pokochałaś pudle :) Quote
lilix4 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Gold napisał(a):To czekam do spotkania na wystawie. W takim razie do zobaczenia :) Quote
Recommended Posts