Cheritka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale ma diabełki w oczach http://img718.imageshack.us/img718/6540/obraz8525.jpg Mundiś miał takie oczka Quote
lilix4 Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Dzisiejsze fotki wreszcie wykapałam Akirę ale bez golenia bo mamy super ochrone przed komarami z Mamą zrobiłysmy Akirze fryz Akira udaje niewiniatko Quote
al'akir Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ile Akira ma już futerka:loveu: Jak Wam idzie nauka przywoływania ? Hmmm , a jak się zabezpiecza psa przeciw kleszczowo , to nie działa też na komary :razz:? Quote
filodendron Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Ale ona ma takie fajne, łagodne spojrzenie. I jęzorek śliczny :) Z komarami to chyba zależy, czym się zabezpiecza przeciwkleszczowo. Jeśli repelentem, to pewnie działa i na komary, ale jak my np. stosujemy Fiprex, czyli działa dopiero po wkłuciu się pasożyta, to na komary nie za bardzo... Tzn. nie wiem - może i one sobie potem umierają, jak pokosztują krwi przez taką zafiprexowaną skórę - ale odstraszać na pewno nie odstrasza. Quote
lilix4 Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 GPooLCLD napisał(a):Ile Akira ma już futerka:loveu: Jak Wam idzie nauka przywoływania ? Hmmm , a jak się zabezpiecza psa przeciw kleszczowo , to nie działa też na komary :razz:? no w miarę idzie ale raczej nie będe jej spuszczać na otwartym terenie.Obroża odstrasza kleszcze ale czy komary to nie wiem a obroża nie nadaje sie na pudla bo włos wyciera z karku,a frontliune np działa jak sie wkłuje w psa. filodendron napisał(a):Ale ona ma takie fajne, łagodne spojrzenie. I jęzorek śliczny :) Z komarami to chyba zależy, czym się zabezpiecza przeciwkleszczowo. Jeśli repelentem, to pewnie działa i na komary, ale jak my np. stosujemy Fiprex, czyli działa dopiero po wkłuciu się pasożyta, to na komary nie za bardzo... Tzn. nie wiem - może i one sobie potem umierają, jak pokosztują krwi przez taką zafiprexowaną skórę - ale odstraszać na pewno nie odstrasza. Dziekujemy to jest pieszczoch. Quote
lilix4 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 17.07.2010 urodziły się szczenięta w hodowli Morelowa Radość 4suczki i 2pieski. Szczenięta są odrobaczone zostaną zaszczepione. Rodzice szczeniąt: tata: Unikalny Yahont ot Zolotogo Priboja Mł.CH.PL, CH.PL, Zwycięzcz Polski Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us mama: Akira Zlaty Plysak Mł.CH.PL, CH.PL badania HD-A, ED-00, PRA-normal, SA-normal Uploaded with ImageShack.us Rodzice to nie tylko wystawowe championy, ale również bardzo zrównoważone psy o spokojnym usposobieniu. Przyszli właściciele mogą liczyć na wszelką pomoc z naszej strony. Chętnie udzielimy porad dotycząch rasy i jej pielęgnacji. Zainteresowanych proszę o kontakt: www.morelowaradosc.republika.pl Tel.502-347-182 e-mail lila.pegaz@vp.pl Quote
Iza. Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ooo gratulacje, może jakieś fotki maluszków ? Quote
lilix4 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='Iza.']Ooo gratulacje, może jakieś fotki maluszków ? narazie mam takie może dzisiaj coś pofocę.:) Quote
Energy Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cudne szczylki:loveu:gratuluję:lol: Mizianko dla mamusi:loveu: Quote
lilix4 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Energy napisał(a):Cudne szczylki:loveu:gratuluję:lol: Mizianko dla mamusi:loveu: Dziękuję :D dobrze wymiziam mamusię:) Ismena napisał(a):Gratulacje!:loveu: Dziękuję:d Quote
Cheritka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Śliczne kluseczki ;) Małe pudelki zawsze są śloczne, a te dwa razy śliczniejsze bo wa razy większe ;D To w takim razie zostawisz sobie jedną dziewczynkę na wystawy ??? Quote
lilix4 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Cheritka napisał(a):Śliczne kluseczki ;) Małe pudelki zawsze są śloczne, a te dwa razy śliczniejsze bo wa razy większe ;D To w takim razie zostawisz sobie jedną dziewczynkę na wystawy ??? jak to się mówi pożyjemy zobaczymy:) Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 runo napisał(a):boskie maleństwa:loveu: Gratuluje! Dziękuję :D Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Oto fotki maluszków Uploaded with ImageShack.us Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 może ją obudzę Uploaded with ImageShack.us teraz ja chcę zdjęcie Uploaded with ImageShack.us ale fajna zabawa daj ja też chcę ciekawa jak smakuja jesnsy Uploaded with ImageShack.us paluszek tez całkiem całkiem Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 zmasowany atak Uploaded with ImageShack.us bijatyka Uploaded with ImageShack.us Ty z prawej a ja z lewej i atak i usmieszek Quote
Energy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ale słodziaki:loveu: Ach to były piękne czasy jak moje szczylki nas tak podgryzały:lol:cudne są :loveu: Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Dziekuję:D co by tu zmalować Uploaded with ImageShack.us uśmiech Uploaded with ImageShack.us mały diabełek Uploaded with ImageShack.us uśmieszek Uploaded with ImageShack.us zabawa Uploaded with ImageShack.us Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 ugryzę Cię Uploaded with ImageShack.us ktoś chyba za mną chodzi Uploaded with ImageShack.us idę do Ciebie juz zjedzone Uploaded with ImageShack.us ale pyszotka Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 zapasy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 zapasy stadko Uploaded with ImageShack.us może cos tam jest dobrego Uploaded with ImageShack.us zapasy Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts