mojepieski Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jaka fajna z niej Damunia pozdrawiają ją moje pieski Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 lilix4 chciałam Ci wysłać pw , ale masz zapełnioną skrzynkę Pytałaś o cenę tunelu , a ja nie miałam czasu odpisywać , bo siedzę na wątkach pudli w potrzebie . W zooplusie tunel kosztuje ponad 300zł , a ja kupowałam na allegro w licytacji . Zapłaciłam 200zł z groszami + 17,5 za wysyłkę. Tunel naprawdę fajny i jakościowo zdaje się też dobry . Quote
lilix4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='GPooLCLD']lilix4 chciałam Ci wysłać pw , ale masz zapełnioną skrzynkę Pytałaś o cenę tunelu , a ja nie miałam czasu odpisywać , bo siedzę na wątkach pudli w potrzebie . W zooplusie tunel kosztuje ponad 300zł , a ja kupowałam na allegro w licytacji . Zapłaciłam 200zł z groszami + 17,5 za wysyłkę. Tunel naprawdę fajny i jakościowo zdaje się też dobry . aha dzięki nie umiem usówać wiadomości ze skrzynki nie widzę jasnych napisów na jasnym tle kiedyś próbowałam ale mi sie nie udało. [quote name='GPooLCLD']http://img153.imageshack.us/img153/6852/dscf15171.jpg jakie śliczności:iloveyou: sztuczka też jej super wychodzi, jak każda inna - mądra sunia :multi: Dziekujemy:).Akira nauczyła ie jeszcze turlaj się :) [quote name='mojepieski']Jaka fajna z niej Damunia pozdrawiają ją moje pieski dziekujemy:) i też pozdrawiamy [quote name='Bura']Ale fajny miała kolorek, szkoda, że one płowieją... fakt ładny miała kolorek:) teraz tez nie jest zły Quote
al'akir Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 lilix4 napisał(a):aha dzięki nie umiem usówać wiadomości ze skrzynki nie widzę jasnych napisów na jasnym tle kiedyś próbowałam ale mi sie nie udało. jak wchodzisz na skrzynkę to na samym dole masz "wyczyść folder" klikasz i wszystko się usunie :) Quote
lilix4 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 GPooLCLD napisał(a):jak wchodzisz na skrzynkę to na samym dole masz "wyczyść folder" klikasz i wszystko się usunie :) dzięki zobaczymy co wymodzę:) Jupii udało mi się :D:multi: Quote
KT Arts Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 http://img153.imageshack.us/img153/6852/dscf15171.jpg jakie urocze maleństwo:loveu: Quote
lilix4 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 dziękuję:) a jak maleństwo zjadło drzwi moja diablica:diabloti: kofana:) Quote
KT Arts Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 mój na leżąco poobgryzał gałki w komodzie.. tylko te na dole bo dalej nie sięgał leżąc..;) A Krosia wygryzła mi dziurę w ścianie;) Quote
lilix4 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 :) no ładnie.Moja zjadła róg od szafy i trzebabyło go dorabiać. Quote
Bura Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Jedyna rzecz, którą zjadł Igor to spinka do włosów - podrobił ją na malusie kawalątka... Quote
Cheritka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cheri teraz na starość jak zabrakło Mundisia ogryza szfkę jak wychodzę :( Quote
lilix4 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Bura napisał(a):Jedyna rzecz, którą zjadł Igor to spinka do włosów - podrobił ją na malusie kawalątka... spinki też zjadła Quote
lilix4 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Cheritka napisał(a):Fajna pudlowa torba :) dziękuję:) mam tez plecak z pudlami tylko są malutkie:) mam magnesy,figurki,świeczkę,obraz,przypinkę,breloczek,maskotki Quote
filodendron Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Lilix, na nowym pudlowym forum pytałaś o Barf. Tutaj na dogo, w dziale żywienie, jest wątek "Barf" - ma kilkaset stron ale warto przeczytać. Po lekturze będziesz miała przekrój przez wszelkie warianty składu diety i reakcje psów na nią :) My jesteśmy na barfie od października. Quote
lilix4 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 aha.Dzięki :)Filodendron i jak się sprawóje Barf u Was? Quote
filodendron Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Mój zawsze był niejadkiem - miałam ogromne kłopoty z utrzymaniem jakiejś sensownej wagi (przy 43 cm w kłębie potrafił spać do 8 kg). Wszystkie karmy kłuły go w zęby, ciągle kombinowałam, jak mu sprzedać jedzenie. Na barfie nie mam tego problemu (wyjąwszy same początki, kiedy to różnie rzeczy się działy ;)). Owszem, nadal jest wybredny (np. za skarby świata nie zje cielęciny ani białego sera) ale z tych rzeczy, które mu smakują (kurczaki, indyki, wołowina, podroby) zjada sobie całkiem solidne porcje. Stan zębów i zapach z pyszczka na barfie w porównaniu z karmą to jest niebo a ziemia. Zęby są super. Z jakichś nieznanych dla mnie powodów na brafie zmniejszyła się ilość woszczyny w uszach i rzadziej trzeba je oczyszczać. Koopy ok, forma ok, w sierści żadnych znaczących zmian nie zauważyłam. Ja jestem zadowolona, pies chyba też :) Planuję zrobić mu jakieś kontrolne badania krwi, tylko jakoś nie mogę się zebrać. Quote
Oleniek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Hej hej witam a Belka nic nie zjada - ani mebli ;) a ni spinek;) ale niewykluczone że jeszcze mnie to czeka ;) Quote
Izabela124. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 http://img38.imageshack.us/img38/9514/obraz444i.jpg jaka wypielęgnowana dziewczynka :p http://img696.imageshack.us/img696/8031/obraz557.jpg świetna fotka :loveu: http://img517.imageshack.us/img517/1194/obraz757.jpg piękna prezentacja ;) Spóźnione gratulacje wyników w Rzeszowie i Jarosławie Quote
lilix4 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Ismena']Morelowa piękność:loveu: A torba rewelacyjna![/QUOTE] dziękuję:) Quote
lilix4 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 A oto zdjecia z 29.05.10 jak byłyśmy na spacerku w urodzinki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts