Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim za gratki:).A co sądzicie o moim strzyżeniu (przed poprawkami P.Iwonki), na wystawie jeszcze P.Iwonka nam poprawiła

w domku po wystawie

i spiełyśmy włoski

Posted

lilix4 napisał(a):
dziękuje:).pewnie że na Igusia zaglosuję, a na jakiej zakładce się głosuje

Wchodzisz w konkursy, ale żeby zagłosować musisz sobie założyć u nich konto...

Posted

mam konto tylko mnie gdzieś wywala i nie mogę znaleźć foto Igora jak jestem nie zalogowana to jest jego foto

A ja odebrałam dziś mojej diablicy smycz automatyczną

i takie gumki kupiłam do wypróbowania i stwirdzam że są swietne.Zdjęcia nie są za dobre ale chciałam pokazać jakie kolorki sa pomarańczowych tylko nie zrobiłam

Posted

Śliczna :)
Ja jestem ciekawa, jaki jest współczynnik wgapialności, jak się z takim pudlem wychodzi na spacery? (Określenie forumowej znajomej, która wychodząc na spacery z dwoma bergamasco ma współczynnik wgapialności 100% ;))

Posted

U nas również współczynnik wgapialności wynosi 100%:) ludzie często mi sie pytaja jaka to rasa jak dla mnie pompony mówią same za siebie;)

Posted

Bura napisał(a):
Mnie się raz któryś mądry inaczej zapytał, czy to owczarek podhalański. Wybałuszyłam oczy tak, że szybko się ewakuował :)

o kurcze co już ludzie nie wymyślą.Na wystawie w Rzeszowie babka wyskoczyła do mnie jak można z psa takiego wariata zdrobić to dopiero fenomen a mnie zamurowało żę na wystawie tak wyskoczyła.

Posted

Wakacje w Zakopanem 2 lata temu w drodze na Gubałówkę ale bardziej okrężną drogą bo szliśmy 9 godzin z przerwami a na koniec czekało nas zejście na piechotę z Gubałówki= przebicie się przez Krupówki.Przeszliśmy 34km:)