Cheritka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Super wygląda na tle niebieskiego nieba :) Quote
Ismena Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wypatruje wiosny? ;) Przepiękna, dostojna dama. Quote
lilix4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Ismena napisał(a):Wypatruje wiosny? ;) Przepiękna, dostojna dama. Cheritka napisał(a):Super wygląda na tle niebieskiego nieba :) sachma napisał(a):ona jest piękna! :) świetne zdjęcia :) te górskie super wyszły :) dziękujemy :) Quote
sachma Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 ona jest piękna! :) świetne zdjęcia :) te górskie super wyszły :) Quote
aneta Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Oj, P. sędzia miała swój "dzień" i troszkę kosiła. Zajrzyj Ewcia na temat wystawy - Rzeszów, nie wahała się przed stawianiem bdb psom którym dawała w Kielcach CWC. A szkoda, bo Akira naprawdę coraz ładniej się prezentuje. Może bym szła troszkę dynamiczniej aby bardziej "kryła" powierzchnię - to chyba jedno spostrzeżenie jakie mam co do tej wystawy. Zdjęcia na tle nieba są po prostu superaśnie superaśne :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
lilix4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 aneta napisał(a):Oj, P. sędzia miała swój "dzień" i troszkę kosiła. Zajrzyj Ewcia na temat wystawy - Rzeszów, nie wahała się przed stawianiem bdb psom którym dawała w Kielcach CWC. A szkoda, bo Akira naprawdę coraz ładniej się prezentuje. Może bym szła troszkę dynamiczniej aby bardziej "kryła" powierzchnię - to chyba jedno spostrzeżenie jakie mam co do tej wystawy. Zdjęcia na tle nieba są po prostu superaśnie superaśne :multi::multi::multi::multi::multi: dziękujemy.podniosła mnie Pani na duchu.:) Quote
al'akir Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 malutki CHI, chyba wcale nie jest taki malutki:eviltong: (przynajmniej na zdjęciu tak wyszedł) ile on waży :lol:? Quote
KT Arts Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Hejka, oj jak długo nas tu nie było;) ile fotek i nowości:D:D pieknie;) Quote
lilix4 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 dogadują się Akira przyzwyczajona jest do mniejszych i większych psiaków. GPooLCLD napisał(a):malutki CHI, chyba wcale nie jest taki malutki:eviltong: (przynajmniej na zdjęciu tak wyszedł) ile on waży :lol:? Faworyt waży 2.3kg tylko troszkę z niego pucuś jest.:) Niufciak napisał(a):Hejka, oj jak długo nas tu nie było;) ile fotek i nowości:D:D pieknie;) zapraszamy do ogladania.miło nam:) Quote
Oleniek Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 to musi fajnie wyglądać - cyknij kiedyś jakieś zdjęcia Quote
al'akir Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 a ja myślałam, że z 5 kg waży :eviltong: też chcę zobaczyć zdjęcia jak się razem bawią :multi: Quote
lilix4 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 jak zdołam uchwycic małe ADHD na zdjęciu to wstawię:) Quote
Energy Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 lilix4 napisał(a):jak zdołam uchwycic małe ADHD na zdjęciu to wstawię:) Wstaw na pewno super wygląda taka zabawa:lol: Cudna Akira , a na łóżku wygląda przeuroczo:loveu: Mały Faworyt taki całuśny jest:loveu: Quote
lilix4 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Energy napisał(a):Wstaw na pewno super wygląda taka zabawa:lol: Cudna Akira , a na łóżku wygląda przeuroczo:loveu: Mały Faworyt taki całuśny jest:loveu: To jest mój psi aniołek stróż :) i grzejnik:) GPooLCLD napisał(a):a ja myślałam, że z 5 kg waży :eviltong: też chcę zobaczyć zdjęcia jak się razem bawią :multi: cziłki są do 3kg ale ponoć niektórzy sędziowie lubia więcej niż 3kg Quote
lilix4 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Akira umie nową sztuczkę: otwórz i puscamy bo smacek juz widać i zjada Quote
EFMAN Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Swietny pomysł na zabawę z pudlem w taką psią pogodę:lol: Zaraz robię próbę z moimi chłopakami. Czy Akira również zamyka szufladę;) Quote
lilix4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Dziękuję :) Zamykać narazie Pani zamyka ale będziemy próbować :) Quote
Energy Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 lilix4 napisał(a):Dziękuję :) Zamykać narazie Pani zamyka ale będziemy próbować :) Mądra suńka:loveu:, otwiera, bo w środku jest coś dla niej, ale zamykać to już przecież nie ma potrzeby:evil_lol: Quote
lilix4 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Energy napisał(a):Mądra suńka:loveu:, otwiera, bo w środku jest coś dla niej, ale zamykać to już przecież nie ma potrzeby:evil_lol: dziękujemy miło nam :). I Akira już umie zamykać pchamy pchamy żeby smaczka z dolnej szuflady wyciągnąć i zamknięte i gotowe Quote
EFMAN Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No proszę,jaka dzielna dziewczynka z tej Akiry:p Quote
Recommended Posts