Śnieżynka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Przestrzegam przed długotrwałym używaniem jedwabiu, bo przy złym zmywaniu go powoduje mocne przesuszenie włosa, od czasu do czasu fajowy, ale na dłuższa mete odradzam ;) lepszy zwykły szampon nawet bambiono i dobrą odżywke z olejkami naturalnymi czy nawet lanolina :) Quote
lilix4 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Śnieżynka']Przestrzegam przed długotrwałym używaniem jedwabiu, bo przy złym zmywaniu go powoduje mocne przesuszenie włosa, od czasu do czasu fajowy, ale na dłuższa mete odradzam ;) lepszy zwykły szampon nawet bambiono i dobrą odżywke z olejkami naturalnymi czy nawet lanolina :)[/QUOTE] dzięki Śnieżynko a jak gliss kurem z jedwabiem pryskam to nic się nie dzieje włos jest fajny.A co polecasz do pryskania przy czesaniu? Quote
Energy Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='lilix4']dzięki Śnieżynko a jak gliss kurem z jedwabiem pryskam to nic się nie dzieje włos jest fajny.A co polecasz do pryskania przy czesaniu?[/QUOTE] No i nie ma zdjęcia w rajtkach:cool3: Ja przez cały okres wystawowy, przy długiej sierści, do czesania używałam Gliss kur - psikaną odżywkę, taką jak masz na zdjęciu i wszystko było ok:lol: Quote
Śnieżynka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Już piszę w czasie okresu wystawowego, kąpałam psa co tydzień i po kąpieli go tylko czesałam więc nic specjalnego nie używam do czesania po za odżywka która nakładam w kąpieli, a teraz że już nie wystawiany czesze bez dodatków bo kąpany średnio co miesiąc a raz na 2 tyg tylko szyja jest przeczesywana i uszy :D ale bez odżywek :) Quote
lilix4 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Dziękuje za odpowiedzi na moje pytanie:) Oto fotki tydzień przed rzeszowską wystawą Quote
Cheritka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Już wczoraj widziałam twoja księżniczkę :D zarosła strasznie, już nie musi nasić rajtek :) Quote
lilix4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Nom rajtki narazie nie potrzebne ale w sobotę i niedziele już będą :) Quote
al'akir Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='lilix4']Nom rajtki narazie nie potrzebne ale w sobotę i niedziele już będą :)[/QUOTE] to jakaś fotorelacja z soboty i niedzieli przydałaby się :) Quote
Bura Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Buuuu a jak mi szkoda, że mnie nie będzie na rzeszowskiej wystawie... Quote
lilix4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 mi też szkoda że Igorek z Toba nie bedzie pogadałybyśmy i może po wystawieniu psy wreszcie by się zapoznały.Trzymaj się miłego wypoczynku Bura.A wystawy z białym Carem nadrobisz:) Quote
lilix4 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 GPooLCLD napisał(a):to jakaś fotorelacja z soboty i niedzieli przydałaby się :) w sobote nas nie będzie w Niedziele pudliszonki ida ale postaram się jakieś fotki porobić Quote
al'akir Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 lilix4 napisał(a):w sobote nas nie będzie w Niedziele pudliszonki ida ale postaram się jakieś fotki porobić ale w sobotę się strzyżecie :)? Quote
Cheritka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Będziemy mocno trzymać kciuki za apricotki :D Quote
lilix4 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Cheritka napisał(a):Będziemy mocno trzymać kciuki za apricotki :D Dziekujemy.Przyda nam się bo idzie z nami pies GPooLCLD napisał(a):ale w sobotę się strzyżecie :)? albo w piatek zależy kiedy P.Ania u Nas będzie.Ale fotki ze strzyżenia będą.:) Quote
al'akir Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 pooglądam sobie pompony :) Życzę powodzenia jutro:multi: Quote
lilix4 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Akira po goleniu ale jeszcze przed strzyżeniem:) GPooLCLD napisał(a):pooglądam sobie pompony :) Życzę powodzenia jutro:multi: Nie dziękuję :) Quote
EFMAN Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Akira z wystawy na wystawę coraz piękniejsza:p A co trzeba jeszcze obcinać? Quote
Cheritka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs: cały czas czekamy i wierzymy w Ciebie Quote
lilix4 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 EFMAN napisał(a):Akira z wystawy na wystawę coraz piękniejsza:p A co trzeba jeszcze obcinać? dziękujemy.:) Wróciłysmy od P.Ani z Rzeszowa fotki nie są zbyt dobre ale zawsze coś Quote
lilix4 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Wróciłysmy z wystawy z oceną bardzodobrą, trudno Akira bardzo ładnie się zachowywała i jestem z niej bardzo dumna i my na miejscu 1 Quote
sachma Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a bdb to źle? o.O podobno sędzina była wymagająca, więc w sumie jest z czego się cieszyć :) Quote
lilix4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 nie no dobrze Akira super się zachowywała. Quote
lilix4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Akira odpoczywa po wystawie. Nowa Rasa Pudel duży górski :) Quote
lilix4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 cd.Nowa Rasa Pudel duży górski :) Quote
Recommended Posts