Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przestrzegam przed długotrwałym używaniem jedwabiu, bo przy złym zmywaniu go powoduje mocne przesuszenie włosa, od czasu do czasu fajowy, ale na dłuższa mete odradzam ;) lepszy zwykły szampon nawet bambiono i dobrą odżywke z olejkami naturalnymi czy nawet lanolina :)

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Śnieżynka']Przestrzegam przed długotrwałym używaniem jedwabiu, bo przy złym zmywaniu go powoduje mocne przesuszenie włosa, od czasu do czasu fajowy, ale na dłuższa mete odradzam ;) lepszy zwykły szampon nawet bambiono i dobrą odżywke z olejkami naturalnymi czy nawet lanolina :)[/QUOTE]

dzięki Śnieżynko a jak gliss kurem z jedwabiem pryskam to nic się nie dzieje włos jest fajny.A co polecasz do pryskania przy czesaniu?

Posted

[quote name='lilix4']dzięki Śnieżynko a jak gliss kurem z jedwabiem pryskam to nic się nie dzieje włos jest fajny.A co polecasz do pryskania przy czesaniu?[/QUOTE]

No i nie ma zdjęcia w rajtkach:cool3:

Ja przez cały okres wystawowy, przy długiej sierści, do czesania używałam Gliss kur - psikaną odżywkę, taką jak masz na zdjęciu i wszystko było ok:lol:

Posted

Już piszę w czasie okresu wystawowego, kąpałam psa co tydzień i po kąpieli go tylko czesałam więc nic specjalnego nie używam do czesania po za odżywka która nakładam w kąpieli, a teraz że już nie wystawiany czesze bez dodatków bo kąpany średnio co miesiąc a raz na 2 tyg tylko szyja jest przeczesywana i uszy :D ale bez odżywek :)

Posted

mi też szkoda że Igorek z Toba nie bedzie pogadałybyśmy i może po wystawieniu psy wreszcie by się zapoznały.Trzymaj się miłego wypoczynku Bura.A wystawy z białym Carem nadrobisz:)

Posted

GPooLCLD napisał(a):
to jakaś fotorelacja z soboty i niedzieli przydałaby się :)

w sobote nas nie będzie w Niedziele pudliszonki ida ale postaram się jakieś fotki porobić

Posted

Cheritka napisał(a):
Będziemy mocno trzymać kciuki za apricotki :D

Dziekujemy.Przyda nam się bo idzie z nami pies

GPooLCLD napisał(a):
ale w sobotę się strzyżecie :)?

albo w piatek zależy kiedy P.Ania u Nas będzie.Ale fotki ze strzyżenia będą.:)

Posted

EFMAN napisał(a):
Akira z wystawy na wystawę coraz piękniejsza:p
A co trzeba jeszcze obcinać?

dziękujemy.:) Wróciłysmy od P.Ani z Rzeszowa fotki nie są zbyt dobre ale zawsze coś