Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

17.07.2011 Na międzynarodowej wystawie psów Rasowych w Warszawie TOCZKA Morelowa Radość otrzymała lok1 doskonałą,Zwycięstwo Młodzieży,Najlepszy Junior w Rasie

Posted

Przyłączam się do gratulacji. :)
Tak sobie często oglądam zdjęcia i dziś mnie naszło pytanie... w jakiej pozycji czeszesz pudle? ( w szególności jak Akira miała długi włos) To znaczy: na stojąco na ziemi, czy na stojąco na stole, czy na siedzaco na kolankach ;) czy na siedząco na stole czy na leżąco (oczywiście chodzi mi o pozycje psa ;) )

Posted

Ale Ty zagmatwane pytania zadajesz, nic dziś nie piłaś ????

A teraz młody czyli Goldiś z młodą czyli Toczką :smt007

nie będziemy pozować do zdjęć :smt016

bo jest za gorąco

jak musimy to na chwilkę usiądziemy

• 2 months later...
Posted

Oleniek napisał(a):
Przyłączam się do gratulacji. :)
Tak sobie często oglądam zdjęcia i dziś mnie naszło pytanie... w jakiej pozycji czeszesz pudle? ( w szególności jak Akira miała długi włos) To znaczy: na stojąco na ziemi, czy na stojąco na stole, czy na siedzaco na kolankach ;) czy na siedząco na stole czy na leżąco (oczywiście chodzi mi o pozycje psa ;) )

Zależy jakie partie czeszę jak robie kucotki to na siedząco jak czesze spód to czasami na leżąco ale przeważnie na stojąco na stoliku :)

Maalwi napisał(a):
A ja was widziałam wczoraj na poznańskiej wystawce :)

oo proszę :) i jak Wam poszło? a tak apropo Poznańskiej TOCZKA Morelowa Radość otrzymała 22.10,2011 doskonała1,Zwycięzca Młodzieży,Najlepszy Junior w Rasie,Zwycięzca Rasy
a 23.10.2011 doskonała1,Zwycięzca Młodzieży,Najlepszy Junior w Rasie,Zwycięzca Rasy i Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011

Estowa napisał(a):
Super sa :loveu:

Dzięki :*

• 3 months later...
Posted

TIMUR Morelowa Radość na Międzynarodowej wystawie w Głogowie otrzymał doskonałą lok1,Zwycięzcę,ZWC i CACIB,wcześniej na wystawie kieleckiej ukończył Młodzieżowego Championa Polski,

TOCZKA Morelowa Radość lok1 doskonała Zwycięzca

Uploaded with ImageShack.us

Toczka na wystawie w Rzeszowie otrzymała doskonała lok1 Zwycięzcę,W Kielcach otrzymała Zwycięzcę Młodzieży i Najlepszego Juniora

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nie wiem, jak mi się mogły kiedyś morele nie podobać :shake:
Teraz to po srebrzakach mój ulubiony kolor :cool3:
Co tam słychać u dziewczynek? Wybieracie się do Lublina?

Posted

[quote name='daguerrotype']Nie wiem, jak mi się mogły kiedyś morele nie podobać :shake:
Teraz to po srebrzakach mój ulubiony kolor :cool3:
Co tam słychać u dziewczynek? Wybieracie się do Lublina?

hehe ja nie wiem jak mi się mógł inny kolor podobać niż morele ;).A dobrze Akira ma sportową fryzurkę szleje z Toczka, a Toczka na Międzynarodowej wystawie w Katowicach otrzymała doskonała1,Zwycięzca,CWC,CACIB i ładny opis :).Najprawdopodobniej będziemy w Lublinie :)

fot.P.A.Skubik

• 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Od Czasu Katowic sporo nowościu u Nas któe powoli będe nadrabiać ale nie dziś...

Dzisiaj odeszła za Tęczowy Most nasza najstarsza chihuahua założycielka naszej hodowli i jedna z pierwszych chihuahua w Polsce Cindy Vevina

15.05.1999-8.09.2012

na zdjęciu w wieku 3 lat

śpij moja kochana...

• 2 weeks later...
Posted

Na rok 2013 planowany jest miot w Hodowli Pudli Dużych Morelowych ''Morelowa Radość''
.
Matka: TOCZKA Morelowa Radość (Młodzieżowy Champion Polski.Młodzieżowy Zwycięzca Słowacji 2011.Młodzieżowy Zwycięzca Polski 2011,Zwycięzca Chorzowa 2012,Champion Polski,Zwycięzca Rankingu Klubu Pudla 2011w kategoriach:Najlepsze szczenię,Najlepszy Junior,Najlepszy Pudel Duży Morelowy) PRA- negatywne HD:A ED:00 (bez dysplazji) Dziadkowie i siostra Toczki pracują w dogoterapii.Toczka jest wesołą kontaktową i mądrą sunią o stabilnej psychice, kocha ludzi,dzieci uwielbia aportować zwłaszcza fresbee

Ojciec (w trakcie wyboru).Wybierając reproduktora szukam psa o doskonałej psychice,przebadanego i z pięknym eksterierem

na zdjęciach TOCZKA Morelowa Radość

strona hodowli: www.morelowaradosc.republika.pl

• 3 months later...
  • 1 year later...
Posted

Długo nas tu nie był to tak w skrócie co się u nas działo

TIMUR Morelowa Radość został Championem Polski,Ukrainy i Słowacji Timur trenuje również IPO zdał egzamin PT1 i PT2
TOCZKA Morelowa Radość została mamą 7 rudasków (Mahon,Madro,Mawgon.Morgan,Meritt,Magnus,Moira) ojcem szczeniąt został EDDIE Murphy Very-Merry
Wszystkie maluchy z miotu M znalazły nowe wspaniałe domki
MOIRA Morelowa Radość została w hodowli
KUPIDO Andrax gold Champion Polski i Ukrainy, rozpoczęty Championat Słowacji i Interchampionat
W międzyczasie dołączyła do nas suczka chihuahua Fatal-Style Zvezdnaya Lady

Zdjęcia będę powoli wklejać niestety laptop na którym miałam foty się spsuł :(