Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Dzisiaj dostałam maila z zapytaniaem o Bungee...jak duża urośnie?...czy może mieszkać w budzie?...

Dobrej nocy kochana:loveu:

Oby pojawił się w końcu dobry domek:p

Posted

:multi:
Zapyt5anie to już coś :)

Bungee juz nie urośnie. Sięga "chwile" przed kolano.
Ponieważ to pies po przejściach nie może znaleźć się od razu przy budzie. Później myślę, że ze względu naj jej żywiołowość nie będzie jej to przeszkadzać.

A skąd towarzystwo zainteresowane?

Posted

Madallena napisał(a):
:multi:
Zapyt5anie to już coś :)

Bungee juz nie urośnie. Sięga "chwile" przed kolano.
Ponieważ to pies po przejściach nie może znaleźć się od razu przy budzie. Później myślę, że ze względu naj jej żywiołowość nie będzie jej to przeszkadzać.

A skąd towarzystwo zainteresowane?

Zuzlikowa chyba nie była zachwycona budą, zresztą ja też boję się budy:shake:

Posted

Energy napisał(a):
Zuzlikowa chyba nie była zachwycona budą, zresztą ja też boję się budy:shake:

No,nie byłam...nie napisali skąd są ,tylko...ocieplana buda na wsi!Dobrze,że i tak o to zapytali...Napisałam im,że już nie urośnie.
Jeśli uważacie,że może być w budzie,mogę do ludzi raz jeszcze napisać i przekazać im,żeby skontaktowali się z Tobą Madalleno...i uzyskają najbardziej kompetentne informacje!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
No,nie byłam...nie napisali skąd są ,tylko...ocieplana buda na wsi!Dobrze,że i tak o to zapytali...Napisałam im,że już nie urośnie.
Jeśli uważacie,że może być w budzie,mogę do ludzi raz jeszcze napisać i przekazać im,żeby skontaktowali się z Tobą Madalleno...i uzyskają najbardziej kompetentne informacje!

Wolałabym żeby trafiła do domu, a nie do budy:shake:
Bardzo źle mi się kojarzy buda na wsi...

Posted

Mnie też jakoś tak to stwierdzenie dziwnie brzmi, no ale słuchajcie, przecież zawsze można kogoś wysłać, żeby zobaczył jakie warunki miała by dziewczyna, przecież niekoniecznie buda musi oznaczać b.złe warunki...Wydaje mi się, że można by spróbować...:cool3:

Guest ajsonowa
Posted

Buda to jeszcze ujdzie, bo moze sluzyc za poslanie dla psa podczas nieobecnosci wlascicieli i schronieniem przed deszczem ;)

... ale na WSI, to ja juz wole sobie nie wyobrazac co moze byc :shake:

Posted

U Bungee bez zmian. Dalej siedzi w schronisku. :( z tym, że zmieniła miejsce na lepsze. Siedzi tuz przy samym biurze. Klatka malutka ale za to jest bardzo widoczna.
Na spacerach wariuje jak opętana! biega, lgnie do innych psów, żeby się z nią bawić. Ma ADHD - to pewne :)

Posted

Nie mogę o niej przestać myśleć. Taki piękny pies, podobny do Loli, suczki którą moja mama wzięła niedawno ze schroniska. Też ma straszne ADHD, sieje zniszczenie w całym domu, a rodzice świata poza nia nie widzą. A do tego też ją oddano i panicznie boi się wychodzić z domu.
Mam nadzieje że Bungee też znajdzie taki dom.

Posted

Madalleno...dzisiaj w którymś z programów informacyjnych pokazywali migawki z Palucha...pokazali Bungee,ale tylko bardzo mocne zbliżenie na pycho...żeby nie było widać klatki w jakiej siedzi!A mówili o dzisiejszym dniu...dniu zwierząt!...i rozczulali się pokazując psa zamkniętego w za małej klatce!!!!!:angryy:

Co za paranoja!:shake:

Allegro dziewczynki skończyło się ...odnowiłam wczoraj,ale tylko zwykłe na 14dni...znów mony zbrakło!:-(
Przypomnij mi potem,żebym wstawiła linka.

Posted

Nie wiem,bo weszłam na... maraton dzienników mojego męża...i w którymś programie informacyjnym... nie zwróciłam uwagi,w którym...ale absolutnie to była Bungee...wypowiadała się też szefowa schroniska.
Niestety ten pokaz ...nie pokazał nic więcej poza oczami i kawałeczkiem kufki...żeby ją choć całą pokazali...:shake: