Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzior_ka napisał(a):
tak wiec nic tylko to doszlifowac i na zawody:)

Nooo! Wreszcie Malopolska ozywa! :D
Najblizsze zajecia sa w srode o 19, takze zapraszamy! Jak juz dziewczyny napisaly, duzo dodatkowych informacji znajdziesz na naszej stronce i forum.

Posted

zelek napisał(a):
Nooo! Wreszcie Malopolska ozywa! :D
Najblizsze zajecia sa w srode o 19, takze zapraszamy! Jak juz dziewczyny napisaly, duzo dodatkowych informacji znajdziesz na naszej stronce i forum.

Bo Małopolska to siła, tylko jeszcze nie wydobyta- taki nieoszlifowany diament :razz: :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Monika
No to szlifujcie te diamenty skokami przez smoczy ogon przy czym nie zapominaj o nas. Przy okazji zajrzyj do nas sama lub ze stadkiem Waszych owieczek.:lol:
Darek

Posted

Hej hej!!!
nie zapomniałam o Was. Nie przyjeżdżam do Was na treningi bo wiesz, ta odległość mnie przeraża ;)
Postaramy sie wpaść do Was na zawody za rok większa bandą i zapraszamy do nas- postaramy się u nas też zawody zorganizować :D
A przez smoczy ogon jeszcze nie próbowaliśmy, bo smok zieje ogniem, gdy zobaczy niewiastę. Potrzebujemy dzielnego Szewczyka do pomocy. Casting trwa :)

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Informujemy ,że nawiązaliśmy współpracę z Dorota Jaskulską z Canistica i od kwietnia zaczynamy zajęcia w Krakowie na Kurdwanowie, ul. Cechowa 21.

Zapraszamy na kurs agility dla początkujących, który rozpoczyna się w dniu 18 kwietnia 2009r właśnie na Kurdwanowie.

Posted

[quote name='Monia i Fiona']Informujemy ,że nawiązaliśmy współpracę z Dorota Jaskulską z Canistica i od kwietnia zaczynamy zajęcia w Krakowie na Kurdwanowie, ul. Cechowa 21.

Zapraszamy na kurs agility dla początkujących, który rozpoczyna się w dniu 18 kwietnia 2009r właśnie na Kurdwanowie.

Super :multi: - już myślałam, że się nie załapiemy z Mukim - teraz tylko trzymamy kciuki, oby wszystko wypaliło :p

Posted

miniaszka napisał(a):
Super :multi: - już myślałam, że się nie załapiemy z Mukim - teraz tylko trzymamy kciuki, oby wszystko wypaliło :p

Wszystko w porządku :) A trzymanie kciuków wskazane zawsze :multi:

• 1 month later...
Posted

:multi:a my też w sobotę idziemy na pierwsze zajęcia do krakowskiego klubu:))) nrazie chyba tylko na jedne bo się za późno zgłosiliśmy na kurs ale jak wszystko pojdzie dobrze to od czerwca zaczniemy regularnie tam bywac;)

• 3 months later...
Posted

[quote name='halgre58']Czytajcie tam wszystko ... Musi mieć najmniej 18. miesięcy chyba i tyle :multi:

Żeby nie było nieporozumień - 18 miesięcy musi mieć pies ukończone, żeby mógł startować w zawodach (klasie A1 w górę, w klasie A0 - 15cie). Żeby mógł się uczyć - jak najbardziej może (może, a nie "musi") być młodszy!

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Witam. Szukam osoby z Krakowa, która ma doświadczenie w trenowaniu agility i chciałaby prowadzić zajęcia dla początkujących.
Planuję w niedalekiej przyszłości założyć własny klub agility w Krakowie.

Narazie jestem w trakcie szukania miejsca (mam już upatrzone, lecz muszę jeszcze się dowiedzieć, czy mogę je zająć).

Osoby zainteresowane proszę o kontakt:
gg: 6414162
mail: urszula-amishi@wp.pl

Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi
Urszula