Monia i Taja Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Madzior ka, wszystkie potrzebne informacje znajdziesz na naszej stronce: www.agility.krakow.pl Zajęcia odbywają sie również w wakacje. Od września ruszy grupa dla początkujących i dla szczeniąt-jeśli będą chętni. Pozdrawiam i zapraszam do nas na zajęcia :) hehe, Gosia mnie ubiegła :P Quote
zelek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 madzior_ka napisał(a):tak wiec nic tylko to doszlifowac i na zawody:) Nooo! Wreszcie Malopolska ozywa! :D Najblizsze zajecia sa w srode o 19, takze zapraszamy! Jak juz dziewczyny napisaly, duzo dodatkowych informacji znajdziesz na naszej stronce i forum. Quote
Toller Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 zelek napisał(a):Nooo! Wreszcie Malopolska ozywa! :D Najblizsze zajecia sa w srode o 19, takze zapraszamy! Jak juz dziewczyny napisaly, duzo dodatkowych informacji znajdziesz na naszej stronce i forum. Bo Małopolska to siła, tylko jeszcze nie wydobyta- taki nieoszlifowany diament :razz: :multi: Quote
Monia i Taja Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Toller napisał(a):Bo Małopolska to siła, tylko jeszcze nie wydobyta- taki nieoszlifowany diament :razz: :multi: Zgadzam się! I to Wy jesteście tego najlepszym przykładem :D:multi::loveu: Quote
Monia i Taja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 W nowiutkim "Moim psie" jest fotorelacja z naszego pokazu 28 czerwca :) Quote
DarTim Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Cześć Monika No to szlifujcie te diamenty skokami przez smoczy ogon przy czym nie zapominaj o nas. Przy okazji zajrzyj do nas sama lub ze stadkiem Waszych owieczek.:lol: Darek Quote
Monia i Taja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Hej hej!!! nie zapomniałam o Was. Nie przyjeżdżam do Was na treningi bo wiesz, ta odległość mnie przeraża ;) Postaramy sie wpaść do Was na zawody za rok większa bandą i zapraszamy do nas- postaramy się u nas też zawody zorganizować :D A przez smoczy ogon jeszcze nie próbowaliśmy, bo smok zieje ogniem, gdy zobaczy niewiastę. Potrzebujemy dzielnego Szewczyka do pomocy. Casting trwa :) Quote
Ka$iaN. Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Fantastycznie że Kraków znowu skacze :) Czy mogę się pojawić z akitą ? Quote
Śnieżynka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Ka$iaN.']Fantastycznie że Kraków znowu skacze :) Czy mogę się pojawić z akitą ? Zapraszamy na Naszą Strone i Forum tam znajdziesz więcej informacji o Krakowskim skakaniu :) a z Akitą zapraszamy :) Agility w Krakowie Quote
BeataSabra Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Śnieżynka napisał(a):Zapraszamy na Naszą Strone i Forum tam znajdziesz więcej informacji o Krakowskim skakaniu :) a z Akitą zapraszamy :) Agility w Krakowie Link nie działa nie mogę dostać się na forum Quote
Anashar Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Można przez forum: Agility w Krakowie Nie wiem dlaczego domena nie działa. Quote
Toller Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 działamy, działamy, były problemy z domeną, już wszystko gra- zapraszamy! Quote
Wafelek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Po przerwie ruszyła z powrotem nasza strona, w nowej, troszkę odmienionej formie - mamy nadzieję, że dzięki "remontowi" mocno poprawi się jej informacyjna funkcja ;-) Zapraszamy - Witaj na stronie Agility Katowice :-) Quote
Luzia15 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No, no stronka fajna, szkoda tylko że dział z galerią jest dopiero w przygotowaniu. :placz: Uwielbiam oglądać agilitowe fotki :loveu: Quote
Monia i Taja Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Informujemy ,że nawiązaliśmy współpracę z Dorota Jaskulską z Canistica i od kwietnia zaczynamy zajęcia w Krakowie na Kurdwanowie, ul. Cechowa 21. Zapraszamy na kurs agility dla początkujących, który rozpoczyna się w dniu 18 kwietnia 2009r właśnie na Kurdwanowie. Quote
miniaszka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Monia i Fiona']Informujemy ,że nawiązaliśmy współpracę z Dorota Jaskulską z Canistica i od kwietnia zaczynamy zajęcia w Krakowie na Kurdwanowie, ul. Cechowa 21. Zapraszamy na kurs agility dla początkujących, który rozpoczyna się w dniu 18 kwietnia 2009r właśnie na Kurdwanowie. Super :multi: - już myślałam, że się nie załapiemy z Mukim - teraz tylko trzymamy kciuki, oby wszystko wypaliło :p Quote
Monia i Taja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 miniaszka napisał(a):Super :multi: - już myślałam, że się nie załapiemy z Mukim - teraz tylko trzymamy kciuki, oby wszystko wypaliło :p Wszystko w porządku :) A trzymanie kciuków wskazane zawsze :multi: Quote
madzior_ka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :multi:a my też w sobotę idziemy na pierwsze zajęcia do krakowskiego klubu:))) nrazie chyba tylko na jedne bo się za późno zgłosiliśmy na kurs ale jak wszystko pojdzie dobrze to od czerwca zaczniemy regularnie tam bywac;) Quote
halgre Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='Saba']Nie rozumiem :-? Dlaczego tylko dla młodych??? Witaj na stronie Agility Katowice Kursy Miejsce, czyli gdzie biegamy. Nie tylko dla młodych ! Czytajcie tam wszystko ... Musi mieć najmniej 18. miesięcy chyba i tyle :multi: Quote
Wafelek Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [quote name='halgre58']Czytajcie tam wszystko ... Musi mieć najmniej 18. miesięcy chyba i tyle :multi: Żeby nie było nieporozumień - 18 miesięcy musi mieć pies ukończone, żeby mógł startować w zawodach (klasie A1 w górę, w klasie A0 - 15cie). Żeby mógł się uczyć - jak najbardziej może (może, a nie "musi") być młodszy! Quote
zelek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych na drugą edycję kursu dla początkujących :multi: Start we wrześniu. Treningi będą w soboty i niedziele. Więcej informacji wkrótce na KRAKOWSKI KLUB AGILITY w dziale TRENINGI / Kursy. Zapraszamy! :) Quote
Amishi Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Witam. Szukam osoby z Krakowa, która ma doświadczenie w trenowaniu agility i chciałaby prowadzić zajęcia dla początkujących. Planuję w niedalekiej przyszłości założyć własny klub agility w Krakowie. Narazie jestem w trakcie szukania miejsca (mam już upatrzone, lecz muszę jeszcze się dowiedzieć, czy mogę je zająć). Osoby zainteresowane proszę o kontakt: gg: 6414162 mail: urszula-amishi@wp.pl Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi Urszula Quote
Zielsko Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Moze latwiej byloby dolaczyc do ktoregos z klubow juz dzialajacych w Krakowie? Quote
Amishi Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Narazie powstał tylko jeden w Krakowie... :/ Quote
sonia123 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No to właśnie może do tego klubu warto by było postarać się przyłączyć?:roll: :) Quote
Recommended Posts