martita Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Super dziewczyny, ze sie udalo, a to wszystko dzieki waszej determinacji!!!!!!!!Stronka mi sie nie otwiera:roll: Quote
monita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A jak z dojadem. Jest ktoś z kim mogę się zabierać ?? Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Monia możesz albo z nami czyli Fidem i Heglem jak kiedyś albo pisz do Marty Ivris bo ona jest z huty albo z Monika się kontaktuj bo ona jeździ sama z ruczaju... Quote
monita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ruczaj i Centrum odpada - muszę poświęcać dodatkową godzinę na dojazd :-( Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 to Marta jest z huty :) Ivrist wejdź na nasze forum ona tam się udziela :) i chyba do niej Magda podawała ci numer a jak nie to odezwij sie do mnie na gg jak możesz to ci podam to sie z nią dogadasz :) Quote
monita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Czyli Ona regularnie bywa :razz: Tak, mam. Tylko byłam przekonana, że pojechała jednorazowo :p Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Marta bywa dość regularnie... na ile jej tylko wystawy pozwalają :) skontaktuj się z nią :) bezpośrednio i się pewnie dogadacie :) Monia a z której części Huty ty jesteś ?? jakie osiedle ?? Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 monita napisał(a):Stara część. co do huty jest ona dość duża... zwłaszcza stara część :) a może namówisz kogoś ze swoich okolić, aby z psiakiem sie do nas przyłączył :D :razz: :razz: Quote
Śnieżynka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ale na spacerach pewnie spotykasz młodych ludzi z psiakami :D nie koniecznie muszą być to już znajomi :D zawsze można poznać kogoś nowego ze zwierzem, który pokocha skakanie :D Quote
zelek Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Kupimy High Flyowego volkswagena ogorka, pomalujemy na zielono i bedziemy zgarniac po drodze do Brzeznicy caly Krakow! ;P a tak serio, to jestem pewna, ze za jakis czas jeszcze ktos z Huty sie dolaczy :) Poza tym Marta sie zarazila agilitowym bakcylem, wiec pewnie po ciagu wystaw bedzie regularniej jezdzic :D Takze glowa do gory ;) Quote
Monia i Taja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Świetny pomysł Madziu!!! Zamieszczam relację z dzisiejszego pokazu w Parku Jordana: Pokaz był bardzo fajny, pieski bardzo dobrze sie sprawowały zarówno w agility, jak i w dogoterapii-dużo osób do nas podchodziło, żeby je pogłaskać, a one chociaż nie szkolone, zachowywały się jak profesjonaliści Podsyłam link, żebyście mogli zobaczyć zdjątka i filmiki: http://agility.krakow.novascotia.pl/...?tid=13&page=7 Quote
Astro&Marta Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Co prawda strona mi nie działa ale forum owszem! Monia gratulacje!! A jakie przeszkódki!! Normalnie na następną wycieczkę do Krakowa zabieram psa:) Quote
zelek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 sytuacja ze strona powinna sie ustabilizowac za kilka dni :> na razie jesli nie dziala z www, to zazwyczaj dziala bez ;) (nasz forumowy specjalista wyjechal na wakacje, wiec.... ;) ) Quote
PATIszon Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Monia, brawo!!!! JAki torek, full profesjonalny, super!:multi: A strefowecki macie?:cool3: Quote
Toller Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Stronka niedługo sie ustabilizuje, spec wrócił i działa :razz: A na strefóweczki ściubolimy grosiki :multi: Quote
Astro&Marta Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 hm ale w galerii jakis tollerek biegnie po kładce... stronka mi zaczęła działać ! ;) Quote
Monia i Taja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Martuś, no bo my dwa tollerki mamy :D Jeden duzy, drugi mały ;) Quote
BeataSabra Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Śnieżynka napisał(a):Ale na spacerach pewnie spotykasz młodych ludzi z psiakami :D nie koniecznie muszą być to już znajomi :D zawsze można poznać kogoś nowego ze zwierzem, który pokocha skakanie :D Jestem z Huty jestem chętna tylko mój zwierz za mały jeszcze na skakanie ..... Quote
zelek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Marta - to sa wlasnie te przeszkody ze starego toru, ktory przestal funkcjonowac, a na ktory ciagle zbieramy :D Juz niedlugo bedzie nasz! ;) Quote
Toller Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Astro&Marta napisał(a):hm ale w galerii jakis tollerek biegnie po kładce... stronka mi zaczęła działać ! ;) no zgadza się - moje dwa :cool3: Quote
Astro&Marta Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no się zdziwiłam, że nie macie a na zdjęciu z treningów jest :P no Monia niezłe Towarzystwo Ci się zebrało...Brojcie tak dalej, dobrze Wam idzie bo już się nie mogę doczekać kiedy na zawody tak daleko pojadę ;) Quote
PATIszon Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 JA tez! Krakow ladne miasto! A z pudlem to i samolotem moge, bo toto podreczne jest ;> Quote
Recommended Posts