Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to Marta jest z huty :) Ivrist wejdź na nasze forum ona tam się udziela :) i chyba do niej Magda podawała ci numer a jak nie to odezwij sie do mnie na gg jak możesz to ci podam to sie z nią dogadasz :)

Posted

Marta bywa dość regularnie... na ile jej tylko wystawy pozwalają :) skontaktuj się z nią :) bezpośrednio i się pewnie dogadacie :)

Monia a z której części Huty ty jesteś ?? jakie osiedle ??

Posted

monita napisał(a):
Stara część.

co do huty jest ona dość duża... zwłaszcza stara część :) a może namówisz kogoś ze swoich okolić, aby z psiakiem sie do nas przyłączył :D :razz: :razz:

Posted

Kupimy High Flyowego volkswagena ogorka, pomalujemy na zielono i bedziemy zgarniac po drodze do Brzeznicy caly Krakow! ;P

a tak serio, to jestem pewna, ze za jakis czas jeszcze ktos z Huty sie dolaczy :)
Poza tym Marta sie zarazila agilitowym bakcylem, wiec pewnie po ciagu wystaw bedzie regularniej jezdzic :D

Takze glowa do gory ;)

Posted

Świetny pomysł Madziu!!!
Zamieszczam relację z dzisiejszego pokazu w Parku Jordana:
Pokaz był bardzo fajny, pieski bardzo dobrze sie sprawowały zarówno w agility, jak i w dogoterapii-dużo osób do nas podchodziło, żeby je pogłaskać, a one chociaż nie szkolone, zachowywały się jak profesjonaliści
Podsyłam link, żebyście mogli zobaczyć zdjątka i filmiki:
http://agility.krakow.novascotia.pl/...?tid=13&page=7

Posted

sytuacja ze strona powinna sie ustabilizowac za kilka dni :> na razie jesli nie dziala z www, to zazwyczaj dziala bez ;)
(nasz forumowy specjalista wyjechal na wakacje, wiec.... ;) )

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Ale na spacerach pewnie spotykasz młodych ludzi z psiakami :D nie koniecznie muszą być to już znajomi :D zawsze można poznać kogoś nowego ze zwierzem, który pokocha skakanie :D

Jestem z Huty jestem chętna tylko mój zwierz za mały jeszcze na skakanie .....

Posted

Marta - to sa wlasnie te przeszkody ze starego toru, ktory przestal funkcjonowac, a na ktory ciagle zbieramy :D Juz niedlugo bedzie nasz! ;)

Posted

no się zdziwiłam, że nie macie a na zdjęciu z treningów jest :P no Monia niezłe Towarzystwo Ci się zebrało...Brojcie tak dalej, dobrze Wam idzie bo już się nie mogę doczekać kiedy na zawody tak daleko pojadę ;)