monita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 To może lepiej będzie, jeżeli spotkamy się w Centrum na lodach :razz: Posiedzimy, porozmawiamy i ustalimy co z 11 i naszym agility :razz: Quote
Toller Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jestem za- w sumie po co nam psy? A tak to na spokojnie pogadamy - zamiast uważać co który pies i komu robi :cool3: Quote
Anashar Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ja się piszę jak najbardziej do ogólnej inicjatywy :) Quote
Śnieżynka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 to co ze spotkaniem w czwartek ?? ja się pisze i wogóle wszystkich będę prosiła jak będę z psem o wymacanie go :D po dotykanie tam i ówdzie i pozaglądanie w paszcze :) na niedziele jestem chętna i na czwartek raczej też tylko dajcie znać gdzie sie spotykamy i o której :) Zelek co do niedzieli możemy się spotkać gdzieś w naszych okolicach ?? czy pod tesco mnie zgarniesz bo tam mnie podwiozą :D Quote
Anashar Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ja jestem za pierwszym spotkaniem bez psów tylko stricte informacyjnym ;) Quote
Toller Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Anashar napisał(a):Ja jestem za pierwszym spotkaniem bez psów tylko stricte informacyjnym ;) Ja też - możliwości psiaków poznamy jak będzie tor - część już skakała, część nie, ale widzę że wszyscy tor chcą, a to się głównie liczy :cool3: Sonuś mi pisała żeby spotkać sie na Juvenii, możemy po prostu albo tam, albo siąść przy piwie w knajpie przy Piastowskiej - tej po lewej od karczmy "Pod Blachą" i już. Jakby padało to przenosimy się pod Blachę :p Dopytałam Agnieszkę o cenę toru, napisała mi że kupili go za 12 tysiecy, chce go odsprzedać za 8500 + garaż (ten blaszak w którym mieszkały przeszkody). Quote
Monia i Taja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Już jestem :D 1. Do mnie tez Sonuś pisała, w sprawie spotkania z psami na jakimś torku.Ja co prawda myślałam o tym, żeby skorzystać z jej zaproszenia, żeby ci którzy jeszcze nie mieli kontaktu z agility zobaczyli przeszkody z bliska- będzie to ważne, przy budowaniu przeszkód. ale może na wszystko przyjdzie czas. Jeśli zrobimy spotkanie przy piwku, na pewno lepiej się poznamy, będzie więcej czasu na rozmowy, a takie zespolenie tez sie przyda przy budowie torku ;) Podsumowując- spotkanie przy piwku, wybierzcie tylko fajne miejsce i wytłumaczcie, gdzie to jest :) 2. Dopiero wczoraj napisała do mnie p. Agnieszka i faktycznie, taka jest cena torku. W związku z tym, że jest to dość duża kwota i nie wydaje mi się, żebyśmy dali radę zrzucić się na całość ( a tor jest fajny i kusi;) proponuję, żeby poszukać sponsora. I tu prośba: Mieszkacie tu dłużej ode mnie i znacie największych w tym mieście. Wiem, że Royal jest w Niepołomicach, ale nic więcej do głowy mi nie przychodzi. Dajcie znać, do jakich firm warto uderzyć w sprawie sponsoringu. Może macie jakiś znajomych pracujących w takich firmach ;) Quote
zelek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Chyba faktycznie najlepiej sie spotkac na razie bez skakania i pogadac, miedzy innymi o pomyslach na sponsorow. Jesli pasowaloby wszystkim troche pozniejsze spotkanie, tzn od 19, to mnie by sie udalo dolaczyc :) Mysle tez, ze "pod blacha" to niezla mysl - to jest rog piastowskiej i mydlnickiej, wolno stojacy budynek z ogrodkiem, latwo znalezc: http://dobaku.pl/mapa_krakowa.php?fromformulica=mydlnicka&submitok=OK Quote
Sonuś Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Korzystając z tego,że chodzi mi dogo pierwszy raz od kilku dni... Jak wolicie, to była tylko propozycja:razz: Czyli pierwsze spotkanie bez psów, w jakiejś knajpce? Gdzie i o której? Quote
Monia i Taja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 "Pod blachą" o 19.00, żeby jak najwięcej osób mogło przyjść :) Zelek, świetnie że zamieściłaś mapkę. Dla takich jak ja, to informacja bezcenna :) Quote
Toller Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Good, będziemy. Jak sie poznamy? Tzn skąd będzie wiadomo who is who? Jakie znaki rozpoznawcze? :cool3: :p Quote
Śnieżynka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 czy to jest ta knajpka koło pętli tramwajowo - autobusowej na cichym kąciku ?? Quote
Toller Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Śnieżynka napisał(a):czy to jest ta knajpka koło pętli tramwajowo - autobusowej na cichym kąciku ?? Dokładnie - ma byczy napis na wierzchu Quote
Monia i Taja Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A czy trzeba tam rezerwować stolik? Jeśli przyjdzie nas koło 10 osób, to może warto byłoby tak zrobić. Wtedy każdy, kto usiadłby przy tym stole, jest nasz :) Quote
Sonuś Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Uff, mam ułatwione- Tollerkowych kojarzę, Zelka i Anashara również;) Do zobaczenia! Quote
Śnieżynka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 a ja nikogo :D ale jak to mówią koniec języka za przewodnik :D duża grupa ludzi w tamtych okolicach to raczej będziemy tylko my :D Quote
martita Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zycze szybkiego rozkrecenia agility w Krakowie.Sila jest w grupie, grupa jest sila, ze tak napisze:cool3: Quote
Anashar Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja niestety nie dam rady przyjść w czwartek. Siła wyższa. Gdyby to był piątek :( Quote
Monia i Taja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Śnieżynka, ja z forum tez nikogo nie znam osobiście, także będziemy sie gimnastykować razem ;) Martita- dzięki za życzenia i dobre słowo, przydadzą się :) Anashar- szkoda, że Cię nie będzie w czwartek. A w niedzielę możesz być? Przypominam, że spotykamy sie przy Tesco na Kapelance o 10.00 i stamtąd ruszamy do Brzeźnicy obejrzeć teren do biegania:) Mnie chyba udało się namówić dwie osoby spoza forum. Ania, Robert-mam nadzieję, że będziecie :) Ostatnio namawiałam też Pana policjanta, który podszedł do nas pogłaskać Fionę. Jeśli Pan wszedł na forum, to zapraszam na spotkanie :) I jeszcze jedno: Są jeszcze wolne miejsca na obóz agility w Czechach. Ja się wczoraj zgłosiłam, a informację mam z dnia dzisiejszego, także świeżynka ;) Poziom zróżnicowany, także może nawet pojechać ktoś, kto dopiero zaczyna. Więcej informacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106820. Polecam :D Quote
Sonuś Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 O super wiadomość, my zgłoszeni na obóz już od dawna:razz: Quote
Monia i Taja Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 He he, to świetnie :) A Monita tez jedzie? Im nas więcej pojedzie, tym lepiej :) Może jeszcze ktoś dołączy? Quote
Anashar Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ja nie jade na obóz bo do tego czasu samochodu nie kupię więc odpadam ;) W niedzielę też będzie mi się ciężko wyrwać rano :( Quote
Recommended Posts