Mona Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Z tego co wiem są dwa kluby Klub agility jako taki jest jeden. Oprócz tego jest jeszcze coś w stylu sekcji agility w szkole tresury HittDog. Quote
Tux Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Mona napisał(a): Oprócz tego jest jeszcze coś w stylu sekcji agility w szkole tresury HittDog. Potwierdzam, że w Hittdogu też działa agility - sam tam ćwiczę z moimi psami. Na chwilę obecną spotykamy się na kameralnych i spontanicznych treningach ale w tym miesiącu powinna już być oficjalna wiadomość o regularnych zajęciach. Fire, Dancer & Michał Quote
ito Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam. Szukam osoby z Krakowa, która ma doświadczenie w trenowaniu agility i chciałaby prowadzić zajęcia dla początkujących myślę że jak podasz stawkę i warunki ba jakich chcesz zatrudnić instruktora to będzie Ci łatwiej kogoś znaleźć Quote
keria Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Agility w to świetna zabawa. Ja z moją psinką, mieszańcem z odzysku bawimy się super. Wszystkim polecamy klub i zabawę.Dziękuję za pracę włożoną w nasze szkolenie. Tak trzymać dziewczyny! ;) Quote
Shetanka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Hej, będę chciała się zapisać z Chrupkiem do klubu - jutro jeszcze będziemy dzwonić, i prawdopodobnie w sobotę się pokażemy na treningu :multi: Jest to chyba najlbliższy klub od nas gdzie pasują mi godziny. Nie wiem jak wytrzymam te 4 godziny jazdy co tydzień lub dwa razy w tygodniu :shake: to będzie męczarnia ale ja jestem już uzależniona, jak przez miesiąc nie widzę torku to mnie coś bierze :lol: Chrupek powinien już być na odpowiednim poziomie, bo zna wszystkie przeszkody oprócz slalomu i ostatnimi czasy bardzo fajnie się skupia :p Quote
Wafelek Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 W ramach odświeżania wątku informuję, że odświeżyliśmy nieco stronę - dodaliśmy kalendarz imprez agility. Na dzień dzisiejszy krajowe zawody i seminaria/obozy, docelowo chcemy tam również zawrzeć informację o 'bliskiej zagranicy' - czyli takie, do których droga od nas zajmuje tyle samo lub mniej, co na drugi koniec Polski ;). Info na naszej stronie Quote
S&A Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 A może wiesz coś na temat szkoleń w katowicach? Quote
FRODKA Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Wszystko pisze na stronie jak wyżej jest podane - dział kursy. Quote
Monia i Taja Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jak kobieta napisała- tak też zrobiła! Ich determinacja jest dla nas niesamowita. Oby tak dalej! Tymczasem podaję informację, że 10 stycznia odbył się nasz kolejny pokaz. Towarzyszył on zmaganiom na torze kajakarstwa górskiego i pokazowi Krakowskiego Klubu Jazdy Konnej, które odbywały się przy ul. Kolnej z okazji WOŚP. Tutaj więcej informacji: http://agility-krakow.blogspot.com/2010/01/10-stycznia-pokaz-dla-wielkiej.html Quote
Monia i Taja Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jak kobieta napisała- tak też zrobiła! Ich determinacja jest dla nas niesamowita. Oby tak dalej! Tymczasem podaję informację, że 10 stycznia odbył się nasz kolejny pokaz. Towarzyszył on zmaganiom na torze kajakarstwa górskiego i pokazowi Krakowskiego Klubu Jazdy Konnej, które odbywały się przy ul. Kolnej z okazji WOŚP. Tutaj więcej informacji: http://agility-krakow.blogspot.com/2010/01/10-stycznia-pokaz-dla-wielkiej.html Quote
Obama Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Napisałam w tygodniu maila,ale niestety nie dostałam odpowiedzi.Może Wy pomożecie .Chciałam zapytaćkiedy można wpaść i sprawdzić czy agility sprawia przyjemność mnie i psu ? Czy na pierwszy raz siępłaci czy ktoś służy pomocą?:) Quote
Wafelek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Lapeno, odrobinę cierpliwości, odpowiedź na pewno przyjdzie. Nie mamy dyżurnych zajmujących się tylko e-mailami ;-) Tak jak zostało napisane na stronie, o tej porze roku nie ma żadnych zajęć dla początkujących. I serdecznie zapraszam do śledzenia newsów, tam zawsze pojawiają się informacje, jeśli coś się szykuje! ;-) Quote
FRODKA Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Na stronie pisze że nabór kursantow bedzie na wiosnę ,na razie jesteśmy zasypani sniegiem.Trzeba sprawdzać kiedy będzie ogloszone rozpoczęcie kursu. Quote
Obama Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='FRODKA']Ale żeśmy się zgrały z odpowiedzią .[/QUOTE] Dziękuję! Prawdopodobnie przyłączymy się na wiosnę jeśli nie zmienimy miejsca zamieszkania :) Quote
Myxa86 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Witam ja równiez wybieram sie do katowic. Mam nadzieje ze bedzie fajnie, w niedziele chce podjechac zobaczyc miejsce Quote
Obama Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Myxa86 napisał(a):Witam ja równiez wybieram sie do katowic. Mam nadzieje ze bedzie fajnie, w niedziele chce podjechac zobaczyc miejsce i jak? byłaś? :) Quote
Myxa86 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 niestety była wystawa i nie było zajęc, ma byc znów w następą niedziele. Lapeno, myśle ze wystarczy napisac do P.Bożeny maila ze chcesz sprawdzic czy psu sie podoba, ja tak napisałąm i własnie chce zobaczyc czy to fajna sprawa i czy moją to bawi. Napewno napisze Ci godzine treningu i podjedziesz zobaczysz Quote
Wafelek Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Żeby nie wprowadzać nieporozumień: oczywiście jeśli ktoś chce, może się kontaktować (przez formularz podany na stronie www), umówić się, i podjechać sobie zobaczyć teren ośrodka, tor, plac, jak wyglądają nasze treningi itd. - to nie jest tajna rzecz ;-) Tylko że takie odwiedziny co najwyżej mogą wam pokazać, czy WAS to bawi, czy WAM się to podoba: sport, miejsce, przeszkody, teren, panująca atmosfera... itd. Bo to nie są to spotkania dla początkujących psów - takie spotkania rozpoczną się dopiero na wiosnę, i na nie serdecznie z psami zapraszamy. Quote
Obama Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Wafelek napisał(a):Żeby nie wprowadzać nieporozumień: oczywiście jeśli ktoś chce, może się kontaktować (przez formularz podany na stronie www), umówić się, i podjechać sobie zobaczyć teren ośrodka, tor, plac, jak wyglądają nasze treningi itd. - to nie jest tajna rzecz ;-) Tylko że takie odwiedziny co najwyżej mogą wam pokazać, czy WAS to bawi, czy WAM się to podoba: sport, miejsce, przeszkody, teren, panująca atmosfera... itd. Bo to nie są to spotkania dla początkujących psów - takie spotkania rozpoczną się dopiero na wiosnę, i na nie serdecznie z psami zapraszamy. Dokładnie taką odpowiedź dostałam na maila. :) Quote
qlpiak Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ruszyły zapisy do nowej grupy dla początkujących! Zaczynają 8 kwietnia. Więcej informacji na naszej stronie. Quote
ryjkomanka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 czy wiadomo juz cos o wiosennych kursach? Quote
Merenwen Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Wiecie co, byłam dzisiaj w Czechowicach koło Gliwic i z "radością" odkryłam, że godzina jazdy na nic, bo tor rozebrali, a na stronie szkółki nic nie zmienili nawet... Quote
psikut_zabrze Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ten tor jest niebiezpieczny dla psa!! ja jak go zobaczylam to stwierdzilam ze wole na zawody bez treningu jechac niz psa na te przeszkody wpuscic! Quote
Recommended Posts