Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona napisał(a):

Oprócz tego jest jeszcze coś w stylu sekcji agility w szkole tresury HittDog.

Potwierdzam, że w Hittdogu też działa agility - sam tam ćwiczę z moimi psami. Na chwilę obecną spotykamy się na kameralnych i spontanicznych treningach ale w tym miesiącu powinna już być oficjalna wiadomość o regularnych zajęciach.

Fire, Dancer & Michał

Posted

Witam. Szukam osoby z Krakowa, która ma doświadczenie w trenowaniu agility i chciałaby prowadzić zajęcia dla początkujących

myślę że jak podasz stawkę i warunki ba jakich chcesz zatrudnić instruktora to będzie Ci łatwiej kogoś znaleźć

• 5 weeks later...
Posted

Agility w to świetna zabawa. Ja z moją psinką, mieszańcem z odzysku bawimy się super. Wszystkim polecamy klub i zabawę.Dziękuję za pracę włożoną w nasze szkolenie. Tak trzymać dziewczyny! ;)

• 2 weeks later...
Posted

Hej, będę chciała się zapisać z Chrupkiem do klubu - jutro jeszcze będziemy dzwonić, i prawdopodobnie w sobotę się pokażemy na treningu :multi: Jest to chyba najlbliższy klub od nas gdzie pasują mi godziny. Nie wiem jak wytrzymam te 4 godziny jazdy co tydzień lub dwa razy w tygodniu :shake: to będzie męczarnia ale ja jestem już uzależniona, jak przez miesiąc nie widzę torku to mnie coś bierze :lol:
Chrupek powinien już być na odpowiednim poziomie, bo zna wszystkie przeszkody oprócz slalomu i ostatnimi czasy bardzo fajnie się skupia :p

• 1 month later...
Posted

W ramach odświeżania wątku informuję, że odświeżyliśmy nieco stronę - dodaliśmy kalendarz imprez agility. Na dzień dzisiejszy krajowe zawody i seminaria/obozy, docelowo chcemy tam również zawrzeć informację o 'bliskiej zagranicy' - czyli takie, do których droga od nas zajmuje tyle samo lub mniej, co na drugi koniec Polski ;).
Info na naszej stronie

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jak kobieta napisała- tak też zrobiła! Ich determinacja jest dla nas niesamowita. Oby tak dalej!

Tymczasem podaję informację, że 10 stycznia odbył się nasz kolejny pokaz. Towarzyszył on zmaganiom na torze kajakarstwa górskiego i pokazowi Krakowskiego Klubu Jazdy Konnej, które odbywały się przy ul. Kolnej z okazji WOŚP. Tutaj więcej informacji: http://agility-krakow.blogspot.com/2010/01/10-stycznia-pokaz-dla-wielkiej.html

Posted

Jak kobieta napisała- tak też zrobiła! Ich determinacja jest dla nas niesamowita. Oby tak dalej!

Tymczasem podaję informację, że 10 stycznia odbył się nasz kolejny pokaz. Towarzyszył on zmaganiom na torze kajakarstwa górskiego i pokazowi Krakowskiego Klubu Jazdy Konnej, które odbywały się przy ul. Kolnej z okazji WOŚP. Tutaj więcej informacji: http://agility-krakow.blogspot.com/2010/01/10-stycznia-pokaz-dla-wielkiej.html

• 3 weeks later...
Posted

Napisałam w tygodniu maila,ale niestety nie dostałam odpowiedzi.Może Wy pomożecie .Chciałam zapytaćkiedy można wpaść i sprawdzić czy agility sprawia przyjemność mnie i psu ? Czy na pierwszy raz siępłaci czy ktoś służy pomocą?:)

Posted

Lapeno, odrobinę cierpliwości, odpowiedź na pewno przyjdzie. Nie mamy dyżurnych zajmujących się tylko e-mailami ;-)
Tak jak zostało napisane na stronie, o tej porze roku nie ma żadnych zajęć dla początkujących. I serdecznie zapraszam do śledzenia newsów, tam zawsze pojawiają się informacje, jeśli coś się szykuje! ;-)

Posted

[quote name='FRODKA']Ale żeśmy się zgrały z odpowiedzią .[/QUOTE]
Dziękuję! Prawdopodobnie przyłączymy się na wiosnę jeśli nie zmienimy miejsca zamieszkania :)

Posted

niestety była wystawa i nie było zajęc, ma byc znów w następą niedziele. Lapeno, myśle ze wystarczy napisac do P.Bożeny maila ze chcesz sprawdzic czy psu sie podoba, ja tak napisałąm i własnie chce zobaczyc czy to fajna sprawa i czy moją to bawi.
Napewno napisze Ci godzine treningu i podjedziesz zobaczysz

Posted

Żeby nie wprowadzać nieporozumień:
oczywiście jeśli ktoś chce, może się kontaktować (przez formularz podany na stronie www), umówić się, i podjechać sobie zobaczyć teren ośrodka, tor, plac, jak wyglądają nasze treningi itd. - to nie jest tajna rzecz ;-)

Tylko że takie odwiedziny co najwyżej mogą wam pokazać, czy WAS to bawi, czy WAM się to podoba: sport, miejsce, przeszkody, teren, panująca atmosfera... itd. Bo to nie są to spotkania dla początkujących psów - takie spotkania rozpoczną się dopiero na wiosnę, i na nie serdecznie z psami zapraszamy.

Posted

Wafelek napisał(a):
Żeby nie wprowadzać nieporozumień:
oczywiście jeśli ktoś chce, może się kontaktować (przez formularz podany na stronie www), umówić się, i podjechać sobie zobaczyć teren ośrodka, tor, plac, jak wyglądają nasze treningi itd. - to nie jest tajna rzecz ;-)

Tylko że takie odwiedziny co najwyżej mogą wam pokazać, czy WAS to bawi, czy WAM się to podoba: sport, miejsce, przeszkody, teren, panująca atmosfera... itd. Bo to nie są to spotkania dla początkujących psów - takie spotkania rozpoczną się dopiero na wiosnę, i na nie serdecznie z psami zapraszamy.

Dokładnie taką odpowiedź dostałam na maila. :)

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
Posted

Wiecie co, byłam dzisiaj w Czechowicach koło Gliwic i z "radością" odkryłam, że godzina jazdy na nic, bo tor rozebrali, a na stronie szkółki nic nie zmienili nawet...