Monia i Taja Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ale ja jadę samochodem. Prawdopodobnie mąż będzie mnie odwoził i w związku z tym, mam na pewno miejsce w samochodzie dla jeszcze jednej pary człowiek+pies. Jeśli więc przeszkodą jest tylko samochód, to zapraszam :D Quote
aeniolek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Cześć dziewuszki !! Mam pytanko...Czy ktoraś z was wie co sie stalo z zajęciami Agility w krakowie?? W zeszlym roku i 2 lata temu chodzliśmy z Mazurem za Cichy Kącik na tor..W tym roku też chcieliśmy ale strona www nie istnieje, a numer tel nie odbiera :( :(. Byłoby bardzo źle jesli okaze sie, że tor zostal zlikwidowany...Była to duża działa i dziewczyny, które prowadzily zajęcia miały prawie wszystkie przeszkody...Mój Mazur pokochał agility i nei wyobrażam sobie, żeby nie biegał w czasie letnim jak rok i 2 lata temu...:( :(. Quote
monita Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 W ostatnim czasie wypadłam z dogo obiegu :-( Jestem dalej zaintersowana jutrzejszym wyjazdem :p Tylko czy mogę się z kimś zabrać ?? Jeśli ktoś ma jeszcze miejsce w samochodzie to podaję numer 509 041 173 Quote
Śnieżynka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 aeniołek nowe agility będzie w brzeźnicy koło skawiny wszystko idzie w dobrym kierunku, pierwsze spotkanie jest jutro :) o 10 spotykamy się pod tesco na kapelance i z tamtąd jedziemy razem :) jak jesteś chętna to zapraszamy :) z tego co mnie wiadomo to agility na cichym kąciku już nie będzie... P.S. Monita jedziesz z zelkiem i ze mną :D podobno :) kontaktuj się z zelkiem pisz do niej na gg nawet jak jest niewidoczna... Quote
Śnieżynka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 monita napisał(a):Hmmm ... postarm się. A skąd jedziemy ?? a skąd jesteś ? ja mam byś pod zelkiem o 9:30, bo o 10 mamy być pod tesco :p Quote
Monia i Taja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Od wczoraj nie działała mi dogomania :( Przepraszam, że nic nie napisałam o spotkaniu. Dziękuję wszystkim którzy byli fizycznie na spotkaniu i tymi, którzy się z nami łączyli telepatycznie ;) Spotkanie było super optymistyczne. Fajnie, że tacy ludzie jak Wy sa w Krakowie :):):) Myslimy intensywnie nad nazwa klubu sportowego. Czekamy na rewelacyjne pomysły!!! Monita, już się martwiłam że Cię nie ma :) Mam nadzieję, że jutro się spotykamy większą brygada niż ostatnio :) Przypominam: 10.00 Tesko przy Kapelance. Ja zabieram jakieś grzywulce w liczbie 2, tak Śnieżynka? Do jutra :D Quote
Sonuś Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ja jeszcze nie wiem czy będę na 100%, niestety nie udało nam się dzisiaj zrobić badań i wszystko będzie zależało jak jutro gnojek będzie wyglądał. Myślę że w razie czego do nas również ktoś może się wpakować-ale tylko małe psiaki(dwa duże i nie znające się w bagażniku to chyba nie najlepszy pomysł,a maluszek na siedzenie i po sprawie):p Podaje swój numer,bo dogo w 99% mi nie chodzi: 661-194-001. Raczej proszę sie nas spodziewać:razz: Szalony i poobgryzany ONek + jego nie do końca normalna pańcia:evil_lol: Quote
Sonuś Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 I już po pierwszym treningu, obyło się bez żadnych sensacji ze strony psów(czy właścicieli:eviltong:), Monika super poprowadziła trening i mimo tego że mieliśmy tylko 3 hopki i slalom mój gnojek śpi i nawet nie myśli o spacerku:razz: Dziękujemy i do zobaczenia na następnym treningu! Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Monika skutecznie zmęczyła psiaki :D Czekamy na fotki :) Do zobaczenia za tydzień :D Quote
zelek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Hej! Dziekujemy za wspolne skakanie, bylo super! :D Co do strony graficznej przedsiewziecia - zainteresowanych tym, jakby to mialo wygladac, prosze o maila, zebym miala adres, na ktory bede mogla podeslac wstepny projekt stronki. No i wklejam kilka zdjec z naszego pierwszego spotkania :cool: Monia i Fiona: malenki Fido :D Fiona i Hegel vel Żelek Magda i Żelek Monita i Zula Karolina i Sony Gosia (Śnieżynka) i Fido Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Fajowe zdjęcia :D Zelek bardzo dziękuje za fotki mojego brudasa :D Quote
Toller Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 hej, hej - my powróciliśmy, teraz odpoczywamy - projekcik mozesz podesłać na adres firetoller@gmail.com i trza sie będzie naradzić co w ogóle na stronkę zapodać :razz: Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 o Tolerki :D brakował was dzisiaj :D jak się zdjątka podobają z terenu agilitowego :D :D Quote
Monia i Taja Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ja również dziękuję za wspaniały trening. Było po prostu super. Cieszę się, że Was tu spotkałam i że nasz drogi jakoś się zeszły :) Śnieżynka, Fiona do tej pory śpi :D Toolerki- szykujcie sie na pokaz agility w parku Jordana 6 czerwca :) Zajęcia będą sie odbywały w sobotę i niedzielę od 10.00. Narazie, póki mamy 3 hopki i kawałek slalomu, zajęcia będą dla wszystkich razem. Potem podzielimy sie na grupy. :):):):):):):):):):):):):):):):) Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 hehehe mój tez padł jak tylko wróciliśmy do domciu :) chociaż mój miał jeszcze godzinny spacerek na obiadek i z powrotem :D więc zapewne do jutro się nie ruszy :D ale o to chodziło ;) a kawałek slalomu to 6 tyczek :) ja się już nie mogę doczekać przyszłej niedzieli :) Świetnie było Was wszystkich spotkać :) Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dziś bierzemy się do roboty internetowej - damy znać jak tylko będzie wszystko jak trzeba :cool3: Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Prosze Was, zebyscie wysylali ewentualne uwagi co do stronki - dobrze byloby "przyklepac" juz identyfikacje, bo niedlugo pokaz, czyli trzeba bedzie miec koszulki, ulotki no i oczywiscie strone www, a lepiej nie zmieniac kolorow, logo i takich tam co chwile... no i do sponsorow trzeba uderzyc - tez by fajnie bylo sie im ladnie pokazac :D I jeszcze dorzuce cos dla Monity :) Quote
Monia i Taja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zelek, masz info na mailu :) Mam informacje od p. Agnieszki od torku; 1. Zgodziła się na raty :) musimy wtedy podać terminy kolejnych wpłat- trochę to trudne, ale faktycznie trzeba będzie to zrobić. 2. Gdybyśmy nie wzięli garażu, będzie o 1000 zł mniej :), czyli 7.500 zł - to jest akurat dobra wiadomośc :) Quote
Monia i Taja Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zelek proponuje ( i dobrze), żeby każdy wpisał na dogo swoją propozycję nazwy. No to ja wpiszę propozycję Sonusia: Krakusy Running Agility Klub - wskrócie KRAK Na treningu była tez prozycja Zelka - KRAGILITY Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Forum będzie za chwilę moment ;) Nad nazwą sie zastanwowię jak to wreszcie uruchomimy :evil_lol: Quote
zelek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ja tylko napisze, ze jak na razie co do projektu i kolorystyki mamy pelna zgodnosc, wiec idziemy do przodu z iscie agilitowa predkoscia! :D Bylo kilka uwag do np menu i takich tam spraw dot. zawartosci - to wszystko jest jeszcze do uzgodnienia! Ja proponuje, zeby moze sie spotkac i uzgodnic, co tam mialoby wlasciwie byc, chyba, ze uwazacie, ze szkoda czasu, to mozna jakos na forum sprobowac sie dogadac.. :) Quote
Toller Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Pytanie za 100 pkt - czy zdzierżycie niedostatek ikonek i podstawowy layout forum, ale już będziemy pisać tam a my w biegu dopracujemy, czy chcecie poczekać aż będzie tam ładnie?? Forum działa, tylko jest bardziej niż surowe na razie :razz: Quote
Recommended Posts