Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może lepiej będzie, jeżeli spotkamy się w Centrum na lodach :razz: Posiedzimy, porozmawiamy i ustalimy co z 11 i naszym agility :razz:

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to co ze spotkaniem w czwartek ?? ja się pisze i wogóle wszystkich będę prosiła jak będę z psem o wymacanie go :D po dotykanie tam i ówdzie i pozaglądanie w paszcze :) na niedziele jestem chętna i na czwartek raczej też tylko dajcie znać gdzie sie spotykamy i o której :)

Zelek co do niedzieli możemy się spotkać gdzieś w naszych okolicach ?? czy pod tesco mnie zgarniesz bo tam mnie podwiozą :D

Posted

Anashar napisał(a):
Ja jestem za pierwszym spotkaniem bez psów tylko stricte informacyjnym ;)

Ja też - możliwości psiaków poznamy jak będzie tor - część już skakała, część nie, ale widzę że wszyscy tor chcą, a to się głównie liczy :cool3:
Sonuś mi pisała żeby spotkać sie na Juvenii, możemy po prostu albo tam, albo siąść przy piwie w knajpie przy Piastowskiej - tej po lewej od karczmy "Pod Blachą" i już.
Jakby padało to przenosimy się pod Blachę :p
Dopytałam Agnieszkę o cenę toru, napisała mi że kupili go za 12 tysiecy, chce go odsprzedać za 8500 + garaż (ten blaszak w którym mieszkały przeszkody).

Posted

Już jestem :D
1. Do mnie tez Sonuś pisała, w sprawie spotkania z psami na jakimś torku.Ja co prawda myślałam o tym, żeby skorzystać z jej zaproszenia, żeby ci którzy jeszcze nie mieli kontaktu z agility zobaczyli przeszkody z bliska- będzie to ważne, przy budowaniu przeszkód. ale może na wszystko przyjdzie czas. Jeśli zrobimy spotkanie przy piwku, na pewno lepiej się poznamy, będzie więcej czasu na rozmowy, a takie zespolenie tez sie przyda przy budowie torku ;)
Podsumowując- spotkanie przy piwku, wybierzcie tylko fajne miejsce i wytłumaczcie, gdzie to jest :)

2. Dopiero wczoraj napisała do mnie p. Agnieszka i faktycznie, taka jest cena torku. W związku z tym, że jest to dość duża kwota i nie wydaje mi się, żebyśmy dali radę zrzucić się na całość ( a tor jest fajny i kusi;) proponuję, żeby poszukać sponsora. I tu prośba: Mieszkacie tu dłużej ode mnie i znacie największych w tym mieście. Wiem, że Royal jest w Niepołomicach, ale nic więcej do głowy mi nie przychodzi. Dajcie znać, do jakich firm warto uderzyć w sprawie sponsoringu. Może macie jakiś znajomych pracujących w takich firmach ;)

Posted

Korzystając z tego,że chodzi mi dogo pierwszy raz od kilku dni...
Jak wolicie, to była tylko propozycja:razz: Czyli pierwsze spotkanie bez psów, w jakiejś knajpce? Gdzie i o której?

Posted

Śnieżynka, ja z forum tez nikogo nie znam osobiście, także będziemy sie gimnastykować razem ;)
Martita- dzięki za życzenia i dobre słowo, przydadzą się :)
Anashar- szkoda, że Cię nie będzie w czwartek. A w niedzielę możesz być? Przypominam, że spotykamy sie przy Tesco na Kapelance o 10.00 i stamtąd ruszamy do Brzeźnicy obejrzeć teren do biegania:)
Mnie chyba udało się namówić dwie osoby spoza forum. Ania, Robert-mam nadzieję, że będziecie :)
Ostatnio namawiałam też Pana policjanta, który podszedł do nas pogłaskać Fionę. Jeśli Pan wszedł na forum, to zapraszam na spotkanie :)

I jeszcze jedno: Są jeszcze wolne miejsca na obóz agility w Czechach. Ja się wczoraj zgłosiłam, a informację mam z dnia dzisiejszego, także świeżynka ;) Poziom zróżnicowany, także może nawet pojechać ktoś, kto dopiero zaczyna. Więcej informacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106820. Polecam :D