iwi10 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Zdjęcia na pewno po robię i dziękuje za ogłoszenia:lol: Quote
gajesia1985 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 czyli wstawiamy narazie ogłoszenia ze zdjęciami, które są tak? jak da rade proszę wysłać mi takie najładniejsze na maila. pozdrawiam m Quote
iwi10 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Na razie z tymi a postaram się zrobić jak najszybciej więcej zdjęć. Quote
grzenka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Na kogo ma być kontakt w ogłoszeniach? Mail, telefon sa konieczne ... Quote
iwi10 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 to jest allegro Luna husky tęsknie wypatruje domku (608756280) - Aukcje internetowe Allegro i można wszystko wykorzystać. Dzięki Quote
grzenka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Zrobiłam Lunie ogłoszenia na: -4lapy.pl -adopcje.org -adopcjapsa.pl -alegratka.pl(zwykła) -dwukropek.pl -kokosy.pl -mojpupil.pl -pajęczyna.pl -pineska.pl -gumtree.pl Quote
selenicereus Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 I jeszcze ogłoszenia na trojmiasto.pl - wyróżnione e-zwierzak cafeanimal przygarnijzwierzaka.pl przygarnij.pl Quote
iwi10 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Mam dobre wiadomości Lunka już jest w nowym domku wczoraj została adoptowana przez panią z Gdyni. Dziękuje bardzo za ogłoszenia dzisiaj nawet ukazało się ogłoszenie w metrze i było nawet za interesowanie;) Postaram się czegoś więcej dowiedzieć. Może nawet spotkać się z panią;) Quote
grzenka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 iwi10 napisał(a):Mam dobre wiadomości Lunka już jest w nowym domku wczoraj została adoptowana przez panią z Gdyni. :crazyeye:Jakie wiadomosci!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Suuuuuuper! To czekamy na info o suni jesli to bedzie mozliwe!!!:lol: Quote
selenicereus Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Wspaniała wiadomość:multi: Życzę Lunie szczęścia. Pousuwałam już ogłoszenia - bo i tak przez najbliższe pół roku ludzie będą o nią się dobijać. A zaczną za 2 miesiące :eviltong: Quote
Ada-jeje Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 No i udalo sie dziewczyny, :multi:gratulacje dla was, :loveu: a Lunie duzo szczescia u nowej panci zycze. :lol: Quote
iwi10 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 grzenka napisał(a)::crazyeye:Jakie wiadomosci!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Suuuuuuper! To czekamy na info o suni jesli to bedzie mozliwe!!!:lol: Postaram się o informacje jak w nowym domku się sprawuje;) Quote
iwi10 Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 selenicereus napisał(a):Wspaniała wiadomość:multi: Życzę Lunie szczęścia. Pousuwałam już ogłoszenia - bo i tak przez najbliższe pół roku ludzie będą o nią się dobijać. A zaczną za 2 miesiące :eviltong: Rozumie dzięki za inf. to jak ktoś zadzwoni za 2 miesiące to nie będę się dziwić:lol: jak spyta się o Lune:lol: Quote
lunka204 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 dziękujemy za życzenia dla Lunki. Tak się sklada, że u nas znalazla dom. :) Trzeba przyznać, że jest bardzo inteligentnym i żywiolowym psem. Szczególnie na spacerach pokazuje ile ma energii, a innym pieskom, że jest babką z charakterem :p W domu z kolei ,jest panną o dobrych manierach, gdy już wyjdzie na dwór staje się samicą Alfa :lol: szybko przystosowala się do nowych warunków. Nie ma z nią żadnych problemów wychowawczych. Jest po prostu SUPER :loveu: w najbliższym czasie zamieścimy kilka zdjęć. pozdrawiamy wraz z Lunką ;) Quote
grzenka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 :multi:Witamy gorąco:multi: Ale fajnie, że jesteście tutaj i że będą wiadomości 'z pierwszej reki";) i fotki:multi::multi::multi: Ale się Lunie trafiło:lol::multi: Quote
iwi10 Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Super że będą fotki i wiadomości :multi:ona jest tak słodka że jak ją zobaczyłam w schronie to skradła moje serce od razu i pierwszą noc nie mogłam spać bo myślałam jak jej pomóc:loveu: a tu takie szczęśliwe zakończenie:multi: Quote
lunka204 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 tak to prawda, jest slodka :D wspaniale jest to zaangażowanie w przyszlość Luny :) nie spodziewalam się, że aż tylu ludzi zainteresuje się jej przyszlością. Widocznie jej oczka zrobily wrażenie nie tylko na nas :eviltong: Quote
grzenka Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A ja ją zobaczyłam na foto:eviltong: i też mnie urzekła... Bardzo czekamy na fotki (obiecane;)):loveu:!!! Quote
iwi10 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Czekamy :lol: z nie cierpliwością i tak się ciesze że kontakt będzie:multi: Quote
iwi10 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 I co u Luny może jakieś fotki:lol: Zapraszam wszystkich o pomoc dziewczyna ma 5 psów na dt i sunia husky przybłęda pomóżcie ją poogłaszać http://www.dogomania.pl/forum/f28/siberian-husky-suka-porzucona-w-gminie-ploniawy-szuka-domu-136065/ Quote
Recommended Posts