Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobiłam Lunie ogłoszenia na:
-4lapy.pl
-adopcje.org
-adopcjapsa.pl
-alegratka.pl(zwykła)
-dwukropek.pl
-kokosy.pl
-mojpupil.pl
-pajęczyna.pl
-pineska.pl
-gumtree.pl

Posted

Mam dobre wiadomości Lunka już jest w nowym domku wczoraj została adoptowana przez panią z Gdyni. Dziękuje bardzo za ogłoszenia dzisiaj nawet ukazało się ogłoszenie w metrze i było nawet za interesowanie;) Postaram się czegoś więcej dowiedzieć. Może nawet spotkać się z panią;)

Posted

iwi10 napisał(a):
Mam dobre wiadomości Lunka już jest w nowym domku wczoraj została adoptowana przez panią z Gdyni.

:crazyeye:Jakie wiadomosci!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Suuuuuuper!
To czekamy na info o suni jesli to bedzie mozliwe!!!:lol:

Posted

grzenka napisał(a):
:crazyeye:Jakie wiadomosci!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Suuuuuuper!
To czekamy na info o suni jesli to bedzie mozliwe!!!:lol:

Postaram się o informacje jak w nowym domku się sprawuje;)

Posted

selenicereus napisał(a):
Wspaniała wiadomość:multi: Życzę Lunie szczęścia.
Pousuwałam już ogłoszenia - bo i tak przez najbliższe pół roku ludzie będą o nią się dobijać. A zaczną za 2 miesiące :eviltong:

Rozumie dzięki za inf. to jak ktoś zadzwoni za 2 miesiące to nie będę się dziwić:lol: jak spyta się o Lune:lol:

Posted

dziękujemy za życzenia dla Lunki. Tak się sklada, że u nas znalazla dom. :) Trzeba przyznać, że jest bardzo inteligentnym i żywiolowym psem. Szczególnie na spacerach pokazuje ile ma energii, a innym pieskom, że jest babką z charakterem :p W domu z kolei ,jest panną o dobrych manierach, gdy już wyjdzie na dwór staje się samicą Alfa :lol:
szybko przystosowala się do nowych warunków. Nie ma z nią żadnych problemów wychowawczych. Jest po prostu SUPER :loveu:
w najbliższym czasie zamieścimy kilka zdjęć.
pozdrawiamy wraz z Lunką ;)

Posted

:multi:Witamy gorąco:multi: Ale fajnie, że jesteście tutaj i że będą wiadomości 'z pierwszej reki";) i fotki:multi::multi::multi:
Ale się Lunie trafiło:lol::multi:

Posted

Super że będą fotki i wiadomości :multi:ona jest tak słodka że jak ją zobaczyłam w schronie to skradła moje serce od razu i pierwszą noc nie mogłam spać bo myślałam jak jej pomóc:loveu: a tu takie szczęśliwe zakończenie:multi:

Posted

tak to prawda, jest slodka :D
wspaniale jest to zaangażowanie w przyszlość Luny :) nie spodziewalam się, że aż tylu ludzi zainteresuje się jej przyszlością. Widocznie jej oczka zrobily wrażenie nie tylko na nas :eviltong: