Asala Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Znalazlam szczeniaczka wczoraj,czy ktos moglby mi powiedziec do jakiej rasy o podobne?Ma grube lapki,nie wiem czy urosnie bardzi duzy.Nie wiem jak dodac zdjecie do postu wiec zdjecie szczeniaczka jest w moim profilu.Pozdrawiam Quote
Ula_czarnuszka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='Asala']Znalazlam szczeniaczka wczoraj,czy ktos moglby mi powiedziec do jakiej rasy o podobne?Ma grube lapki,nie wiem czy urosnie bardzi duzy. Zacznij od wizyty u weterynarza, żeby m.in. określił wiek szczeniaczka :razz: Zrób fotkę, na której widać pieska stojącego koło ludzkiej nogi. Wstaw to zdjęcie i info o przybliżonym wieku wtedy można będzie pospekulować. na wstawionym do profilu zdjęciu mało widać:p [quote name='Asala']Nie wiem jak dodać zdjęcie do postu wiec zdjęcie szczeniaczka jest w moim profilu. Poniżej link do regulaminu i instrukcji wstawiania zdjęć z wykorzystaniem portalu fotosik.pl http://www.dogomania.pl/forum/f80/fotki-zmiana-regulaminu-objasnienie-zmian-instukcje-prosimy-o-zapoznanie-sie-74179/ Quote
zaba14 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 do jakiej rasy podobny? w sumie nie wiem, ale piekny z niego kundelek :loveu::loveu: Quote
Kisses Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 bonsai_88 napisał(a):Zdjęcie mi sie nie pokazuje :placz: Mi też :placz: Zalinkuje ktoś? Quote
Kisses Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Albo zapisz, wejdź na ImageShack® - Image Hosting , zalinkuj i wstaw 1 link od dołu, czyli ostatni od góry :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Busiak kliknij prawym przyciskiem myszki na zdjęcie i poszukaj hasła "kapiuj adres obrazka", a później wklej w wypowiedź :cool3: Quote
Laura1108 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/customprofilepics/profilepic90932_1.gif Czy to tak się linkuje :/ bo jakoś w tej dziedzinie moja niewiedza jest ogromna :( A z psinki przesłodkie dziecię ::loveu: Quote
Kisses Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Oj skaczą... Dalej nie am foty, muszę z tym żyć Quote
Katarama Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ojejku śliczny jest. Naprawde ma w so bie to coś. Nie mam pojęcia do jakiej rasy podobny. Co z nim teraz będzie zatrzymasz go?? Quote
ARKA Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 :roll: dla mnie na juzaczka wygląda. Na jaki wiek go ocenil wet, bylas z nim u weta? Porozwieszalas ogloszenia, ze znalazlas? Moze go jakis "hodowca' wyrzucil, bo nie sprzedal?:roll: Sprawdz czy nie ma tatuazu w uchu lub pachwinie... Quote
bonsai_88 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Faktycznie cudny puchacz z niego :loveu:.... Trochę mi małego briarda przypomina :eviltong: Quote
drongaleczek Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='moon_light']wklejam zdjecie psiaka Witam na moje oko to jest WESTik, i to bynajmniej nie jest szczeniak... Byc moze zachowanie ciebie zmylilo, Westy to takie wieczne szczenieta:-) Quote
zaba14 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 drongaleczek napisał(a):Witam na moje oko to jest WESTik, i to bynajmniej nie jest szczeniak... Byc moze zachowanie ciebie zmylilo, Westy to takie wieczne szczenieta:-) west? :) ani troche nie podobny ;) poza tym psiak na tym zdjęciu nie jest biały, a bezowy, a westy takie nie są ;) do jużaka rzeczywiście trochę podobny, ale przydałby się wiek aby ocenic dokładniej ;) Quote
LadyMusic Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Mi psiaczek przypomina mieszańca pudla z westem :P Kolor to ma taki jak Pudel Morelowy,sierść ma troszkę 'podkręconą' ,a ten wyraz pyszczka i wogóle cała mordka jak West ;) Quote
xxxx52 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Wg.mnie to mieszaniec PON z terrierem-tybet terrier Quote
rotek_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 dla mnie to po prostu prześliczny kundelek:loveu: Quote
xxxx52 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 kundelki to nic innego jak mieszanki roznych ras:razz: Quote
Recommended Posts