al'akir Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Charly były jakieś telefony/pytania o Jazza ? Quote
Charly Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Pan z okolic Warszawy. Chce Jazza jako towarzysza zabaw swojej pudliszki. ma ogrod i pieski maja tam biegac i bawic sie razem. z kastrowanymi psami sa same problemy. jesli jego suka sie rozmonozy z Jazzem to tez nie przedstawia wiekszego problemu.................... tel: 606 318 8xx Quote
Charly Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 wlasnie napisalam na CK, na tym watku, na elblaski i zmierzam do Ciebie:loveu: Quote
gameta Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Charly']Pan z okolic Warszawy. Chce Jazza jako towarzysza zabaw swojej pudliszki. ma ogrod i pieski maja tam biegac i bawic sie razem. z kastrowanymi psami sa same problemy. jesli jego suka sie rozmonozy z Jazzem to tez nie przedstawia wiekszego problemu.................... tel: 606 318 8xx ło matko :( :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty mi u mojej cholery pisz takie rzeczy :roll: Quote
Charly Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dwoch obserwatorow. bylo kilka telefonow, ale ludzie pytaja o wiek i rezygnuja:roll: Quote
al'akir Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Charly napisał(a):dwoch obserwatorow. bylo kilka telefonow, ale ludzie pytaja o wiek i rezygnuja:roll: bo ludzie niewiedzą, że pudle długowieczne są. Quote
Charly Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 ale ja im to mowie. nawet w ogloszeniach napisalam:-( Quote
Rybc!a Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hmmm, może Charly zmień tytuł wątku, ten nie przykuwa wzroku ? ' 10 letni pudel JAZZ- miał wyjechać, ZOSTAWILI GO.. Bardzo tęskni ' . Może tak lepiekj? ;) Quote
Vitka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jazz był na spacerku we wtorek. Bardzo piękny i mądry z niego pies! W ogóle nie widać, że jest stary! Nigdy bym nie uwierzyła! Skacze jak zając! Wysoko, daleko!:loveu: Kocha patyki! Dzielnie wchodzi do wody. Przytula się. Wie co to smycz i obroża, jest w siódmym niebie gdy zakłada mu się obroże i to nie tak jak Pchełka, że miota się na wszystkie strony i skacze :evil_lol: tylko grzecznie podbiega, wtula się i czeka! Wzór! Nie miałam aparatu, bo zdjęcia byłyby rewelacyjne, ale to da się nadrobić! :cool3: Pralinka strasznie ubolewa, że nie może mieć psa (ma 2 swoje koty i Beiruta na tymczasie, oprócz tego mamę i małe mieszkanie :diabloti:) STRASZNIE POLECAM TEGO PSA! On musi mieć wspaniały dom! :lol: Quote
Charly Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 no własnie- on jest wspanialy i bardzo energiczny. Zywy taki. mógłby miec i 3 lata. te 10 zresztą są bez znaczenia. skoro taki pudel do 20 potrafi dobic:) Quote
Charly Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 nowe zdjęcia pudla latający pudliszon:-o Quote
Charly Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 co to jest za zdjęcie?:crazyeye: ahahahahhah Pudellove:iloveyou: Quote
Dorothy Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no wlasnie widzialam juz te nowe zdjecia na watku elblaskim, i po prostu.. sie zakochalam!:loveu: Jaki to cudowny pies!!!! Quote
Charly Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 ahahahahhahahah ( ...żeby nie było..Nikuś też tak skacze, ale Nikus ma 8 miesięcy...a Jazz 10 lat:crazyeye:):evil_lol: Quote
gameta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Charly, cuuuuuuudowne zdjęcia wspaniałego psa :) Quote
Charly Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1916425_wspanialy_pudel_szuka_wspanialych_ludzi.html]Wspania Quote
Charly Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 gameta napisał(a):Charly, cuuuuuuudowne zdjęcia wspaniałego psa :) to nie moje. ja nie mam takiego zajefajnego aparatu:placz:. To Vitka takie świetne zdjęcia robi:loveu: Quote
Charly Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 JUż widac i od razu nowe wieści. Jazz dzis pojechal do domku nowego:multi: Quote
gameta Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Charly napisał(a):JUż widac i od razu nowe wieści. Jazz dzis pojechal do domku nowego:multi: Cudowna wiadomość - strasznie się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts