Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pan z okolic Warszawy. Chce Jazza jako towarzysza zabaw swojej pudliszki. ma ogrod i pieski maja tam biegac i bawic sie razem. z kastrowanymi psami sa same problemy. jesli jego suka sie rozmonozy z Jazzem to tez nie przedstawia wiekszego problemu....................

tel: 606 318 8xx

Posted

[quote name='Charly']Pan z okolic Warszawy. Chce Jazza jako towarzysza zabaw swojej pudliszki. ma ogrod i pieski maja tam biegac i bawic sie razem. z kastrowanymi psami sa same problemy. jesli jego suka sie rozmonozy z Jazzem to tez nie przedstawia wiekszego problemu....................

tel: 606 318 8xx

ło matko :( :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ty mi u mojej cholery pisz takie rzeczy :roll:

Posted

Hmmm, może Charly zmień tytuł wątku, ten nie przykuwa wzroku ?
' 10 letni pudel JAZZ- miał wyjechać, ZOSTAWILI GO.. Bardzo tęskni ' .
Może tak lepiekj? ;)

Posted

Jazz był na spacerku we wtorek.
Bardzo piękny i mądry z niego pies!
W ogóle nie widać, że jest stary! Nigdy bym nie uwierzyła!
Skacze jak zając! Wysoko, daleko!:loveu:
Kocha patyki! Dzielnie wchodzi do wody. Przytula się. Wie co to smycz i obroża, jest w siódmym niebie gdy zakłada mu się obroże i to nie tak jak Pchełka, że miota się na wszystkie strony i skacze :evil_lol: tylko grzecznie podbiega, wtula się i czeka! Wzór!
Nie miałam aparatu, bo zdjęcia byłyby rewelacyjne, ale to da się nadrobić! :cool3:
Pralinka strasznie ubolewa, że nie może mieć psa (ma 2 swoje koty i Beiruta na tymczasie, oprócz tego mamę i małe mieszkanie :diabloti:)

STRASZNIE POLECAM TEGO PSA! On musi mieć wspaniały dom! :lol:

Posted

no własnie- on jest wspanialy i bardzo energiczny. Zywy taki. mógłby miec i 3 lata. te 10 zresztą są bez znaczenia. skoro taki pudel do 20 potrafi dobic:)

Posted

gameta napisał(a):
Charly, cuuuuuuudowne zdjęcia wspaniałego psa :)

to nie moje. ja nie mam takiego zajefajnego aparatu:placz:. To Vitka takie świetne zdjęcia robi:loveu:

Posted

Charly napisał(a):
JUż widac i od razu nowe wieści. Jazz dzis pojechal do domku nowego:multi:

Cudowna wiadomość - strasznie się cieszę :multi::multi::multi: