Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy wszystkich, którzy nas odwiedzą:multi:
Na początek parę słów o nas:

Don Elmo Truskaweczka, czyli Elmiś, ale imienia używam tylko, żeby zwrócić jego uwagę, podczas zabawy zazwyczaj nazywam go "małym brzdącem" :eviltong:
Data urodzenia: 9 stycznia 2009.
Mama: Pia Y.T. Fangor, Tata: Clyde Truskaweczka.
Jest z nami od 20 marca.

Na początek 2 fotki z pierwszego dnia w domku, które zresztą są już na forum, później dodam więcej zdjęć:

Pozdrawiamy

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy i dziękujemy, że zajrzeliście do nas:grins:
Ja się jeszcze średnio tutaj orientuję, choć już was troszkę znam, bo często czytam forum. Cieszę się, że mogę wreszcie do Was dołączyć:loveu:

Posted

Witamy!!!Ja też jestem nowa na forum:lol:
A co do Elmiśa jest śliczny,jak na niego patrze to wyobrażam sobie moją Bonnie,która będzie z nami za 3 tygodnie i 5 dnii:loveu:

Posted

Cześć:loveu: wpadliśmy się przywitać. Patrze na twoje maleństwo i przypominam sobie z jakim wzruszeniem jechaliśmy po naszą Mejsi. Czas tak szybko leci , to już 2,5 roku temu. Czemu ona tak szybkooooo urosła:roll:

Posted

Witamy nowych gości, bardzo nam miło, że nas odwiedziliście:multi:

Słodki śpioszek (w takiej pozycji śpi kiedy jest odprężony, w takiej pozycji też często popiskuje albo przebiera nóżkami przez sen:evil_lol:):

wygląda jak aniołek, ale to prawdziwy diabełek:diabloti:

Posted

witamy sie:multi::multi::multi:
Jak wszystkie yoreczki jest malutkim rozrabiakiem i ciesz się tym bo one tak szybko dorastaja i coraz mniej zostaje w nich z tego wariactwa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No pięknego masz pieska ,ogonek pieknie nosi, głowa też ładna i wysoko noszona, dobre proporcje ma ,pewnie kawaler niczego sobie wyrośnie:loveu:
Zresztą zauważyłam że Truskaweczki mają szczeniaczki które wyrastają na piękne psy, może sama się skusze by kuić u nich tylko czy mąż mnie nie wyrzuci z domu:niewiem:

Posted

Witamy. Dziś Elmiś był ważony i pokazało 1,10 kg, teraz pytanie, czy to odpowiednia waga (ma 11,5 tygodnia). Ja się ucieszyłam, bo obawiałam się, że może nie mieć kilograma, jest najmniejszym pieskiem z miotu, ale szybko rośnie:razz:

Kilka zdjęć:
Spotkanie z własnym odbiciem:

Pośród pluszaków:

No i Król Lew:evil_lol:

Posted

Aurunia napisał(a):
Śliczny kawaler :loveu::loveu::loveu: planujecie jeździć na wystawy??

Na ten czas nie planujemy, ale ja nigdy nie mówię nigdy:eviltong:

Jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, musiałabym najpierw wybrać się na jakąś wystawę, powęszyć:cool3:, ale na razie barak mi czasu:shake: