Martali Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ano, bardzo dobrze. Sunia będzie wspaniałym przyjacielem, jestem tego pewna. :) Quote
GoskaGoska Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jakie cudo :crazyeye:czy ma ogloszenia? hahaha kurcze zeby moja tak nie chciala szczekac :evil_lol: Quote
Martali Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 GoskaGoska napisał(a):jakie cudo :crazyeye:czy ma ogloszenia? hahaha kurcze zeby moja tak nie chciala szczekac :evil_lol: Ma ogłoszenia, jest nawet zainteresowana nią osoba, która prawdopodobnie zaadoptuje ją za tydzień. :) Quote
Brysio Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wspaniałe wiesci:multi::multi::multi: szkoda, ze wszystkie psiaki w takim tępie nie znajdują domow Quote
Martali Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dzisiaj się dowiedziałam, że Owczarka 5 kwietnia pojechała do nowego domu! ;) Być może będą zdjęcia! :loveu: Quote
ata Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :multi::multi: super wiadomość ....a teraz czekamy na super zdjęcia;) Quote
Recommended Posts