Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok. 2-letnią sunię przyprowadziła do schroniska w Przyborówku k. Szamotuł, niedaleko POZNANIA właścicielka. Pani stwierdziła, że pies jej nie odpowiada... bo nie szczeka.:(
Zapragnęła wymienić psa na innego, szczekającego. Sunia została przyjęta, a Pani nie dostała żadnego psa w zamian.

Nowa Owczarka uwielbia ludzi, jest przesympatyczna, akceptuje wszystkie pieski. Lubi spacerować, biegać. Przymila się, prosi o pieszczoty. Nie jest jeszcze wysterylizowana.
Sunia zasługuje na wspaniały dom, będzie prawdziwym przyjacielem!

Nie pozwólmy marnować się tak uroczej suni w schronisku! Niech cieszy się psim życiem! Niech kocha psim serduszkiem! Niech biega na spacerach i bawi się!

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:
Weronika tel. 511819130
Marta e-mail - martalidogo@gmail.com
________
Ogłoszenia:

bono-polska.pl
ojej.pl
animalia.pl
wegetarianie.pl
petworld.pl
adopcjapsa.pl

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Jaka piękność!!! Podobna do suni,która była u mnie na DT.
Powinna szybko znaleźć domek!!!

Tak, ona jest naprawdę śliczna! A jaka urocza i miła! :loveu:

Posted

Osobiście rozmawiałam z panem, który oddawał tą sunie......(pani siedziała w samochodzie i cały czas mamrotała wyzwiska pod nosem w kierunku pani Wandy......)
Suczka została zakupioniona na poznańskiej sielance za 350 zł. Urodzona w 2006r (nie pamietam w jakim miesiacu) Pan zostawił rownież jej książeczkę szczepień (faktycznie była szczepiona nawet na wirusówki). Jakiś czas temu 3 razy próbował ja dopuścić ale "niestety" nic z tego nie wyszło. Sunia ma jakiegoś guza na głowie. Facet powiedział, ze czesto wyjezdza a żona boi sie zostawać sama w domu z 6 letnim dzieckiem. Przyjechałał by wymienić psa na szczekacza. Po odmowie pani Wandy stwierdził, ze on by nawet sobie ta suczke zostawił, bo ona taka fajna do wszystkich i do dzieci i posłuszna ....., ze chetnie weżmie innego psa, takiego, który dużo szczeka......niestety kochana pani Wanda odprawiła gościa z kwitkiem:Rose: a ja czym prędzej zabrałam psa, coby sie facet nie rozmyślił i gdzieś po drodze nie zgubił............

sunia jest naprawde boska ...:-)
zdjecia zaraz po przejęciu suczki....

Posted

kasimaga napisał(a):
:lol:jest jedna Pani, ktora interesuje sie owczarka, buduje dla niej kojec i potem ja zabierze :lol:
jest to babka, ktora pomaga Pani Wandzie jako wolontariuszka

Oby się udało. ;)

Posted

Piękna sunia ! Co za durni ludzie :angryy: taka sunia mało szczekliwa, przyjazna to skarb ale są zbyt prymitywni żeby to wiedzieć .
Sunia powinna szybko znaleźć dobry dom - nie dawajcie jej do kojca, będzie tam nieszczęśliwa :placz: .

Posted

chciałabym jeszcze dodac, że facet przywiózł sunie bez obroży i smyczy, a ona grzecznie przy nim stała, była bardzo posłuszna.....:-(...

JA JĄ WIDZĘ W DOMU PRZED KOMINKIEM A NIE W BOKSIE...:shake:.....
chociaz wcześniej mieszkała na dworzu........

Posted

Magdina napisał(a):
czyyli nie wrzucac na owczarki w potrzebie??mam nadzieje,że sunia będziemiała dobrze i nie będzie tylko siedziała w kojcu:(

Sunia jest już na owczarkach w potrzebie!!

Zobaczymy co wyjdzie z jej adopcją. (;

Posted

Jenny19 napisał(a):
To co ogłaszać tą piękność czy czekać na decyzję tej pani odnośnie adopcji?

Dziś skontaktuję się z P. Wandą i dam Ci znać. :)

Posted

Owczarka za ok. tydzień pojedzie do nowego domu. (: Tak więc, Jenny dziękujemy, ogłoszenia nie będą już potrzebne.
Czego się dziwić... taka piękna sunia szybciutko zawróciła komuś w głowie! :loveu: