Martali Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ok. 2-letnią sunię przyprowadziła do schroniska w Przyborówku k. Szamotuł, niedaleko POZNANIA właścicielka. Pani stwierdziła, że pies jej nie odpowiada... bo nie szczeka.:( Zapragnęła wymienić psa na innego, szczekającego. Sunia została przyjęta, a Pani nie dostała żadnego psa w zamian. Nowa Owczarka uwielbia ludzi, jest przesympatyczna, akceptuje wszystkie pieski. Lubi spacerować, biegać. Przymila się, prosi o pieszczoty. Nie jest jeszcze wysterylizowana. Sunia zasługuje na wspaniały dom, będzie prawdziwym przyjacielem! Nie pozwólmy marnować się tak uroczej suni w schronisku! Niech cieszy się psim życiem! Niech kocha psim serduszkiem! Niech biega na spacerach i bawi się! KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: Weronika tel. 511819130 Marta e-mail - martalidogo@gmail.com ________ Ogłoszenia: bono-polska.pl ojej.pl animalia.pl wegetarianie.pl petworld.pl adopcjapsa.pl Quote
Martali Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Prosimy o ogłoszenia dla suni! :multi: Quote
lunarmermaid Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jaka piękność!!! Podobna do suni,która była u mnie na DT. Powinna szybko znaleźć domek!!! Quote
Martali Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 lunarmermaid napisał(a):Jaka piękność!!! Podobna do suni,która była u mnie na DT. Powinna szybko znaleźć domek!!! Tak, ona jest naprawdę śliczna! A jaka urocza i miła! :loveu: Quote
Martali Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 bono-polska.pl ojej.pl animalia.pl wegetarianie.pl petworld.pl adopcjapsa.pl Quote
ata Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Osobiście rozmawiałam z panem, który oddawał tą sunie......(pani siedziała w samochodzie i cały czas mamrotała wyzwiska pod nosem w kierunku pani Wandy......) Suczka została zakupioniona na poznańskiej sielance za 350 zł. Urodzona w 2006r (nie pamietam w jakim miesiacu) Pan zostawił rownież jej książeczkę szczepień (faktycznie była szczepiona nawet na wirusówki). Jakiś czas temu 3 razy próbował ja dopuścić ale "niestety" nic z tego nie wyszło. Sunia ma jakiegoś guza na głowie. Facet powiedział, ze czesto wyjezdza a żona boi sie zostawać sama w domu z 6 letnim dzieckiem. Przyjechałał by wymienić psa na szczekacza. Po odmowie pani Wandy stwierdził, ze on by nawet sobie ta suczke zostawił, bo ona taka fajna do wszystkich i do dzieci i posłuszna ....., ze chetnie weżmie innego psa, takiego, który dużo szczeka......niestety kochana pani Wanda odprawiła gościa z kwitkiem:Rose: a ja czym prędzej zabrałam psa, coby sie facet nie rozmyślił i gdzieś po drodze nie zgubił............ sunia jest naprawde boska ...:-) zdjecia zaraz po przejęciu suczki.... Quote
Brysio Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 co za gnojek oby nie zabrał innego psa i zas nie oddał;/ Quote
Martali Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Matko... :-( Jak tak można?? Sunia piękna... Quote
kasimaga Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 :lol:jest jedna Pani, ktora interesuje sie owczarka, buduje dla niej kojec i potem ja zabierze :lol: jest to babka, ktora pomaga Pani Wandzie jako wolontariuszka Quote
Martali Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 kasimaga napisał(a)::lol:jest jedna Pani, ktora interesuje sie owczarka, buduje dla niej kojec i potem ja zabierze :lol: jest to babka, ktora pomaga Pani Wandzie jako wolontariuszka Oby się udało. ;) Quote
*Gajowa* Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Piękna sunia ! Co za durni ludzie :angryy: taka sunia mało szczekliwa, przyjazna to skarb ale są zbyt prymitywni żeby to wiedzieć . Sunia powinna szybko znaleźć dobry dom - nie dawajcie jej do kojca, będzie tam nieszczęśliwa :placz: . Quote
ata Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 chciałabym jeszcze dodac, że facet przywiózł sunie bez obroży i smyczy, a ona grzecznie przy nim stała, była bardzo posłuszna.....:-(... JA JĄ WIDZĘ W DOMU PRZED KOMINKIEM A NIE W BOKSIE...:shake:..... chociaz wcześniej mieszkała na dworzu........ Quote
Magdina Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 czyyli nie wrzucac na owczarki w potrzebie??mam nadzieje,że sunia będziemiała dobrze i nie będzie tylko siedziała w kojcu:( Quote
Martali Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Magdina napisał(a):czyyli nie wrzucac na owczarki w potrzebie??mam nadzieje,że sunia będziemiała dobrze i nie będzie tylko siedziała w kojcu:( Sunia jest już na owczarkach w potrzebie!! Zobaczymy co wyjdzie z jej adopcją. (; Quote
Jenny19 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To co ogłaszać tą piękność czy czekać na decyzję tej pani odnośnie adopcji? Quote
Martali Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Jenny19 napisał(a):To co ogłaszać tą piękność czy czekać na decyzję tej pani odnośnie adopcji? Dziś skontaktuję się z P. Wandą i dam Ci znać. :) Quote
Martali Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Owczarka za ok. tydzień pojedzie do nowego domu. (: Tak więc, Jenny dziękujemy, ogłoszenia nie będą już potrzebne. Czego się dziwić... taka piękna sunia szybciutko zawróciła komuś w głowie! :loveu: Quote
lunarmermaid Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 I bardzo dobrze,że nie musi tak jak inne psiaki czekać nie wiadomo ile na nowy dom!!!:multi: Quote
Recommended Posts