Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i pojechała dzisiaj rano ślicznotka na swoje :). Rodzinka bardzo podekscytowana nowym członkiem rodziny, Wega od razu wywaliła brzuch do góry do głaskania. Jedynie 3 adoptowane kotki mniej podekscytowane ale myślę, że będzie dobrze :). A wiadomości sprzed chwili są takie, że dzieci odrabiać lekcji nie chcą tylko bawić się z Wegą oraz sprzeczają się z którym Wega będzie dzisiaj spała :).

a.JPG.671099e81ff85b9988fcea9ee46ec227.JPG

a3(1).jpg.c3c5f895d676c74b8f0d99953d0bfb65.jpg

a2(1).jpg.9190bfb80f41373762bb56bccd00a3ad.jpg

• Like 4
Posted

No i zadziałało się. Wega jest niesamowita Szczęściarą. Wspaniale trafiła, gołym okiem widać, że Wega zawladnęla serca domowników i nie dziwię się nic a nic ;) Jest mi bardzo bliska, bo była jednym z trzech psiaków. Wyjechał Berni (Prezes). Leżała mi na sercu a teraz proszę.... ma niesamowity dom. Dziękuję Mariolko za wyciągnięcie jej z Radys... Wega wygrała cudowne życie. Dziękuję! 

• Like 1
Posted
15 minut temu, Poker napisał:

Wega, Ty szczęściaro, suuuper

A teraz po Marchewce pewni przyjedzie pora na Pietruszkę albo Cukinię :)

Hihi, kto wie :). Imię muszę zmienić bo ani ładne i trudno je wymawiać. Myślałam żeby przechrzcić ją na Karotkę (żeby idea marchewkowa została zachowana)  ale to też zbyt długie:). Muszę pomyśleć a może Kasia ma jakiś pomysł, ona ją widzi na żywo- może jakieś imię do niej pasuje :)

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Wega, Ty szczęściaro, suuuper

A teraz po Marchewce pewni przyjedzie pora na Pietruszkę albo Cukinię :)

Wcale nie jesteś daleka od prawdy.. W schronie razem z Marchewką siedziała Pieczarka.. :(

Posted
7 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Cudniasta jest - długo nie zagrzeje miejsca :) Nazwałabym ją jakoś ciasteczkowo-cukierkowo. Idea kulinarna zostanie zachowana, a ona jest przesłodka.

Też myślę, że znajdzie dom ekspresowo. Do ludzi jest przesłodka, psów nie lubi, koty goni - jak uciekają :-)

IMG_7987.JPG

IMG_7989.JPG

IMG_8128.JPG

IMG_8132.JPG

IMG_8135.JPG

IMG_8137.JPG

IMG_8141.JPG

IMG_8155.JPG

IMG_8161.JPG

IMG_8168.JPG

• Like 2
Posted
12 godzin temu, agat21 napisał:

Wcale nie jesteś daleka od prawdy.. W schronie razem z Marchewką siedziała Pieczarka.. :(

Nawet nie wiedziałam, że siedziały razem. Pieczarka miejmy nadzieję, ze tez doczeka tej chwili...

Tak w ogóle to witaj cudna Marchewko :)

Piękne zdjęcia! Szczypiorek, indygo (nie miałam innego pomyslu), cynamon z domieszką smietanki kremówki  ;) - podchwycilam temat i mi tez jakoś jadalnie się zrobilo ;)

• 2 weeks later...
Posted

Prześliczna jest :) Domki tak pięknie potrafią dobrać nawet kolor posłanka do psiny ;) 

Zdrowiej śliczna, niech się brzusio goi, na pewno już domek jakiś czeka.:) 

A Pieczarka też została ze schronu zabrana :)

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, agat21 napisał:

Prześliczna jest :) Domki tak pięknie potrafią dobrać nawet kolor posłanka do psiny ;) 

Zdrowiej śliczna, niech się brzusio goi, na pewno już domek jakiś czeka.:) 

A Pieczarka też została ze schronu zabrana :)

Widziałam wczoraj te zdjęcia na fb. Tak się wpatrywalam w Marchewkę, w jej czarodziejskie oczka, ze nie zwróciłam uwagi na posłanie.... jak to możliwe, że ono zostało tak dobrane? Perfekcja! 

Tak... domek już na pewno jest. Kochający i odpowiedzialny. 

Posted
8 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Cudnie:) Należy jej się! :) Skąd Państwo wyptrzyli Marchewkę?

Z ogłoszenia olx. Byli już u Kasi poznać Marcheweczkę, bardzo im się spodobała. Zrobiliśmy też już wizytę PA i wypadła dobrze. Także Marchewka siedzi już na walizkach:)

• Like 1