Tyśka) Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Wow, brzmi rewelacyjnie! Zaciskam kciuki! Quote
Ainana Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 To się dzieje naprawdę. Weguś trzymam kciuki z całych sił za Ciebie i Twój dom! Quote
Poker Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 No bomba, kto nie czytał ten trąba. Kciuki zaciśnięte. 1 Quote
agat21 Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Supcio!! :) Weguniu, kciukasy! Powodzenia ślicznoto :) Quote
nulka07 Posted February 24, 2019 Posted February 24, 2019 Oby takich szczęśliwych adopcji było jak najwięcej. Gratulujemy wyboru psa.Widać,że serce ma w pysku. Powodzenia 1 Quote
Sara2011 Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 No i pojechała dzisiaj rano ślicznotka na swoje :). Rodzinka bardzo podekscytowana nowym członkiem rodziny, Wega od razu wywaliła brzuch do góry do głaskania. Jedynie 3 adoptowane kotki mniej podekscytowane ale myślę, że będzie dobrze :). A wiadomości sprzed chwili są takie, że dzieci odrabiać lekcji nie chcą tylko bawić się z Wegą oraz sprzeczają się z którym Wega będzie dzisiaj spała :). 4 Quote
Tyśka) Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Szczęściara :) Szybciutko znalazła dom, brawo! Quote
Ainana Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 No i zadziałało się. Wega jest niesamowita Szczęściarą. Wspaniale trafiła, gołym okiem widać, że Wega zawladnęla serca domowników i nie dziwię się nic a nic ;) Jest mi bardzo bliska, bo była jednym z trzech psiaków. Wyjechał Berni (Prezes). Leżała mi na sercu a teraz proszę.... ma niesamowity dom. Dziękuję Mariolko za wyciągnięcie jej z Radys... Wega wygrała cudowne życie. Dziękuję! 1 Quote
Sara2011 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Na miejsce Weguni, która juz w DS przyjechała Marchewka z Radys, Quote
Sara2011 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Marchewka pojechała do kasianat ale miała jednodniowy przystanek u anecik. Poniżej fotki zrobione u anecik :). 2 Quote
Poker Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Wega, Ty szczęściaro, suuuper A teraz po Marchewce pewni przyjedzie pora na Pietruszkę albo Cukinię :) 1 1 Quote
Sara2011 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 15 minut temu, Poker napisał: Wega, Ty szczęściaro, suuuper A teraz po Marchewce pewni przyjedzie pora na Pietruszkę albo Cukinię :) Hihi, kto wie :). Imię muszę zmienić bo ani ładne i trudno je wymawiać. Myślałam żeby przechrzcić ją na Karotkę (żeby idea marchewkowa została zachowana) ale to też zbyt długie:). Muszę pomyśleć a może Kasia ma jakiś pomysł, ona ją widzi na żywo- może jakieś imię do niej pasuje :) Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Cudniasta jest - długo nie zagrzeje miejsca :) Nazwałabym ją jakoś ciasteczkowo-cukierkowo. Idea kulinarna zostanie zachowana, a ona jest przesłodka. Quote
agat21 Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: Wega, Ty szczęściaro, suuuper A teraz po Marchewce pewni przyjedzie pora na Pietruszkę albo Cukinię :) Wcale nie jesteś daleka od prawdy.. W schronie razem z Marchewką siedziała Pieczarka.. :( Quote
kasiainat Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Cudniasta jest - długo nie zagrzeje miejsca :) Nazwałabym ją jakoś ciasteczkowo-cukierkowo. Idea kulinarna zostanie zachowana, a ona jest przesłodka. Też myślę, że znajdzie dom ekspresowo. Do ludzi jest przesłodka, psów nie lubi, koty goni - jak uciekają :-) 2 Quote
Nadziejka Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Alez usmiech ale radosci zycia kochna Marchewciu Quote
Sara2011 Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 Ślicznotka <3. Piękna , wiosenna sesja :). Dziękuję bardzo Kasiu <3. Quote
Ainana Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 12 godzin temu, agat21 napisał: Wcale nie jesteś daleka od prawdy.. W schronie razem z Marchewką siedziała Pieczarka.. :( Nawet nie wiedziałam, że siedziały razem. Pieczarka miejmy nadzieję, ze tez doczeka tej chwili... Tak w ogóle to witaj cudna Marchewko :) Piękne zdjęcia! Szczypiorek, indygo (nie miałam innego pomyslu), cynamon z domieszką smietanki kremówki ;) - podchwycilam temat i mi tez jakoś jadalnie się zrobilo ;) Quote
Sara2011 Posted March 9, 2019 Author Posted March 9, 2019 Marcheweczka miała w czwartek sterylkę. Teraz przydałby się domek. 1 Quote
agat21 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Prześliczna jest :) Domki tak pięknie potrafią dobrać nawet kolor posłanka do psiny ;) Zdrowiej śliczna, niech się brzusio goi, na pewno już domek jakiś czeka.:) A Pieczarka też została ze schronu zabrana :) 2 1 Quote
Ainana Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 1 godzinę temu, agat21 napisał: Prześliczna jest :) Domki tak pięknie potrafią dobrać nawet kolor posłanka do psiny ;) Zdrowiej śliczna, niech się brzusio goi, na pewno już domek jakiś czeka.:) A Pieczarka też została ze schronu zabrana :) Widziałam wczoraj te zdjęcia na fb. Tak się wpatrywalam w Marchewkę, w jej czarodziejskie oczka, ze nie zwróciłam uwagi na posłanie.... jak to możliwe, że ono zostało tak dobrane? Perfekcja! Tak... domek już na pewno jest. Kochający i odpowiedzialny. Quote
Sara2011 Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 Nie napisałam ale w najbliższy weekend Marchewka przeprowadzi się do swojego domku do Skoczowa. 1 Quote
Tyśka) Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Cudnie:) Należy jej się! :) Skąd Państwo wyptrzyli Marchewkę? Quote
Sara2011 Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: Cudnie:) Należy jej się! :) Skąd Państwo wyptrzyli Marchewkę? Z ogłoszenia olx. Byli już u Kasi poznać Marcheweczkę, bardzo im się spodobała. Zrobiliśmy też już wizytę PA i wypadła dobrze. Także Marchewka siedzi już na walizkach:) 1 Quote
Recommended Posts