Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Husky jest z interwencji. Miał chyba czipa (?) Doszliśmy do właścicieli, ale... mają już nowego psa i tego nie chcą... :placz:
Biedny został więc porzucony. Nazywa się Ice (czyt. Ajs ;))
Przyjazny do ludzi i psów, lekko wychudzony.
Chyba tyle tylko o nim wiem. :oops:

Posted

ach to on:angryy: Tak wiem, ze byli tacy. Czy my mamy dwa husky teraz? czy mi sie przywidzialo, ze na dole jest jeden? czy to jest on przeniesiony?

biedak bardzo smutny jest. dzięki vitka.

Posted

On został z dołu przeniesiony do 14 i nie jest w boksie dalmata.
Dobrze znosi sytuację schroniskową, jest dominantem w stosunku do innych psów, potrafi je ustawić, warknąć, dziabnąć .
Ładny jest i prawdopodobnie żył w domu. Ludzie go nie chcą, bo wzięli sobie innego.
Pies pochodzi z naszego schroniska, kiedyś był w boksie z KAMISEM- dużym, dogowatym psem. Jest młody. Był w domu z około 10 letnim dzieckiem.
Jest bardzo, bardzo energiczny.

Posted

bylo kilka telefonow, ale wszystkie absolutnie bez sensu. Nie chce sie wierzyc, ze tacy ludzie faktycznie istnieja...:roll: Pierwszy telefon(kobieta)- pierwsze pytanie ile on kosztuje, czy duzo je i czy robi jakies problemy.

Druga chetna az z Gdyni:roll:- za daleko dla niej...Inny pan wlasnie stracil pieska- zawsze go wypuszczal samego na spacer, no i teraz jednak piesek juz od kilku dni nie wrocil.....i pan chce nowego. A Husky podobno same sobie gdzies ida i nawet po kilku dniach wracaja......................................!!!

:-o