Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Gosia z najpiękniejszym szczeniakiem na wystawie_Jazzy. Moze to wpływ Zarazy ale podobno Jazzy sie troche rozbrykała :loveu:

A tu Jazzy na podium

Arek romansujacy z Zarazą

I wesoła trójca przed występami

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia ty masz jeszcze slady zębów Zahry a ja mam nadal opuchnięta i sina nogę po tym jak Zaraza zobaczyła innego psa po drugiej stronie ulicy:diabloti:.
Oh dobrze, że Bartosz zdecydował się wystawić mojego niemca :p

Posted

Hehehe, to chyba tylko ja i Bartosz cali i zdrowi wrócilismy do domciu:cool3: Mało tego, właśnie obmyslamy szatański plan, jakby tu zorganizować "Czerniejewo BIS":eviltong:

PS. Alez kiespko ustawilam Jazzy, hmmmm:cool1:

Posted

Goshka napisał(a):
Hehehe, to chyba tylko ja i Bartosz cali i zdrowi wrócilismy do domciu:cool3: Mało tego, właśnie obmyslamy szatański plan, jakby tu zorganizować "Czerniejewo BIS":eviltong:

PS. Alez kiespko ustawilam Jazzy, hmmmm:cool1:

Tak kiepsko, że az na podium stanęła:loveu:

A "Czerniejewo BIS" popieram!!!dobry pomysł:eviltong:

Asiu widzę, że wena twórcza Cię ogarnęła i na stronce pojawiły się newsy;).

Posted

oj tak tak.. napisalam.. ale ciezko bylo... i w sumie nie jestem z nich zadowolona- tyle razy mi sie fajnie teksty pisalo, a teraz odrzucalo mnie.

ale znam chyba powod-- to powrot do pracy!!! znow przygotowywanie sie do prowadzenia zajec, pisanie konspektow itd....

aaaaaaa ja juz wakacje chce:(

Posted

Theogonia napisał(a):
oj tak tak.. napisalam.. ale ciezko bylo... i w sumie nie jestem z nich zadowolona- tyle razy mi sie fajnie teksty pisalo, a teraz odrzucalo mnie.

ale znam chyba powod-- to powrot do pracy!!! znow przygotowywanie sie do prowadzenia zajec, pisanie konspektow itd....

aaaaaaa ja juz wakacje chce:(

O nastepna nieszczęśliwa jak ja:evil_lol:

Dziewczyny wygrzebicie jeszcze troche fotek. :roll:

Posted

sylrwia napisał(a):
O nastepna nieszczęśliwa jak ja:evil_lol:

Dziewczyny wygrzebicie jeszcze troche fotek. :roll:

Widze,ze kolejna wyzłomaniaczka jest nauczycielka, jak ja!:diabloti:

Posted

tak naprawde to ja nauczycielka jestem z przymusu, bo moj zawod to technik dentystyczny-protetyk!! tylko fakt, ze Łódź to zagłebie protetykow sprawil ze musilam troszke nagiac swoje profesje, skonczyc kurs pedagogiczny i isc pracowac do szkoly techniki dentystycznej..... niby w zawodzie a jednak nie....

Posted

Kurka! jak mnie juz dawno tutaj nie było:splat:
Do nadrobienia miałam ponad 20 stron z pięknymi fotkami wyżełków różnej mści:p:p:p Cóż za piękne widoki... No to i Bigos się przypomina co by nie popaść w zapomnienie zupełne:diabloti:

Posted

Oto kilka zdjec z dzisiejszego spaceru

Mam pytanie...
Kiedy można zacząc jeździc z psem na rowerze, tzn mam na mysli wysięgnik?
Wiem ze Zahra jest jeszcze za mala, ale juz mi sie skonczyly pomysły na zmęczenie mojego niemca:diabloti:

Posted

Wydaje mi się, że dopiero koło 12 miesiąca można psiakowi taki wysiłek fundować. Niech dziewczynka najpierw urośnie żeby nie miała problemów ze stawami! :)

Posted

Ojej, ależ ta nasza ZARAZA, tfu!!, ZAHRA rośnie...i pięknieje...:loveu: Cóż, jej oczy mówią wszystko..."zmęczyć mnie? To się nie uda!!":eviltong:

Posted

tak.. to chyba prawda:) jednak Aniu- mozemy sie umowic na spacer- ja tez mam psa ktorego musze zmeczyc:) mysle ze moglyby byc dla siebie niezlym wyzwaniem- mowie tu o Aghrze. Co Ty na to??

Posted

Goshka napisał(a):
Ojej, ależ ta nasza ZARAZA, tfu!!, ZAHRA rośnie...i pięknieje...:loveu: Cóż, jej oczy mówią wszystko..."zmęczyć mnie? To się nie uda!!":eviltong:

No wiem, twarda z niej sztuka!
Dzis zostala sama w domu tylko na 15 min, musiała sie wybitnie nudzić, bo pogryzła posłanie, a jak weszłam do domu, to zastałam ją stojąca na krzesle przy stoje i wyjadającą cukier z cukierniczki!!! Wstrętna ze mnie pancia, jesc psu nie daje! A Goshka i Theogonia wiedzą ile Zahra potrafi zjeść, 4 dotatkowe porcje to mało:eviltong:.

Gosiu domagam sie zdjeć Twoich psiaków!!!

A co z tymi bażantami, bo widziałam Twoj opis na gg?

Posted

Theogonia napisał(a):
tak.. to chyba prawda:) jednak Aniu- mozemy sie umowic na spacer- ja tez mam psa ktorego musze zmeczyc:) mysle ze moglyby byc dla siebie niezlym wyzwaniem- mowie tu o Aghrze. Co Ty na to??

Asiu, chętnie wybiorę sie na spacer z psami, ale to po 17 wrzesnia! Napisze do Ciebie maila to się jakos umówimy

Tak sobie myslę, że jednak moja Zadra wykonczy Twoja Czarnulkę:diabloti:, ale będe miło zaskoczona, jak Zahra pierwsza sie zmęczy:evil_lol:

Posted

Skoro już zaczęłam tu pisać, przedstawię Wam moje psy. Bina z Bielickiej Sztuby - wyżeł. Już 8-letnia weteranka. Trochę za gruba, ale nie można jej jakoś odchudzić. Oraz Dinr Dwie Tecze - chiński grzywacz.

Posted

Sorry, że te zdjęcia tak brzydko wstawione, ale mam ostatnio problem z tym forum. Kiedyś wstawiały się normalnie, a teraz nie...

Staraj sie nie pisaćpost pod postem co pare minut, jezeli chcesz cos dopisać korzystaj z funkcji Edit. A przy wstawianiu zdjęc oddzielaj je spacjami i bedzie ok./Mod

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...