Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawaj jeszcze :multi: Widze, ze tez na jakims odludziu byliscie aby psy sie poplawily.:evil_lol: Czy psiaki nei miały czerwonych oczu po solonej wodzie tym bardziej po nurkowaniach??

Zardzewiała plaża:evil_lol:

A tu "młode małżeństwo" przed chata:evil_lol:

Posted

Asiu zdjęcia jak zwykle powalające...o Adorce nie wspominając....:)
Sylrwia no normalnie uwielbiam rdzę...:) świetne fotki.....

P.S. Sylrwia wybieracie sie na Cacib do białegostoku?

Posted

hmmm:)

bylismy najpierw w Karwii, tam jednak daleko trzeba bylo isc by na plaże niestrzezona dojsc, i po dwoch dniach musielismy zmienic miejsce zamieszkania. Przemiescilismy sie do Sobieszewa- jadak ogromnymi korkami, z wieloma przebojami. Oczywiscie na miejscu nie bylo juz prawie wolnych miejsc- jedyne co znalezlismy- co prawda niespecjalnie tanio- ale jednak Hotel Orle, 150 metrow od plazy strzezonej, hotel umiejscowiony w lesie- mily spacerek codziennie towarzyszyl nam naszym wyprawom na plaze- wystarczylo przejsc jakies 300 metrow tym lskiem by dojsc do nast zejscia nad morze, gdzie byly juz plaze niestrzezone, i co za soba niesie- nie bylo zakazu wprowadzania psow. Byla z nami tylko Adora, i mimo ciaglego nurkowania nie widzialam aby miala czerwone oczy. Naszej paskudzie szalenie podobaly sie fale, galaretowate chełbie w morzu- zwlaszcza jak jej z pyska wyplywaly - skrzypiacy piasek na plazy, nie wspomne juz o trawie na wydmach... w kazdym badz razie od mojego wspaniałego Waldemara dowiedzialam sie, ze chyba jestem uzalezniona od robienia Adorze fotek:) bo z ponad 700 fotek z wyjazdy zaledwie 50 jest jego:)
Aha- piekne morze bylo w tym roku, woda czusciutka, zadnych glonów ani innych takich swinstw uprzykrzajacych kapiele:) polecam

Posted

Dumisiowa to dla mnie drugi koniec Polski, ja jestem uzalezniona od jazdy PKP bo prawka miec nei moge ze wzgledu na oczy. A jechac tam przeszlo poldnia jakos nie nastraja do takiej wyprawy. W najblizszym czasie jestesmy na klubowce i juz sie zglosiliśmy do Wrocławia. Bardzo sie ciesze, ze kolo mnie jest klubowka bo w tamtym roku zrezygnowalam bo bylo za daleko i zaden pociag nie dojerzdzal:roll:, choc do Czerniejewa tez nie jedzie ale tu łatwiej mi sie zorganizować. W ostatecznosci bym tak jak na pp rodzicow wyciagnela na przejadzke. A w tej chwili nie mamy potrzeby zbierać wnioski z wystaw by tam gnać, bo dorosły championat zaczeliśmy Opolem i teraz musimy odczekac te przepisowe 6 miesiecy:roll: jezdzimy bardziej towarzysko, w ramach wakacji, czy tez z nudów.

Theogonia my niestety z wielkimi przebojami dotarliśmy tylko nad zatoke w Michalinkach miedzy Puckiem a Gdyynia. Woda z lekka gesta, kupe pływajacych glonów, dziwiłam sie, ze ludzie sie w tym pławia.

Posted

"Theogonia my niestety z wielkimi przebojami dotarliśmy tylko nad zatoke w Michalinkach miedzy Puckiem a Gdyynia. Woda z lekka gesta, kupe pływajacych glonów, dziwiłam sie, ze ludzie sie w tym pławia----------"

ASia jestem:)

Posted

Oj nie :shake:
Jadac droga zgodnie z mapa skonczyl sie w pewnym momencie asfalt, zaczal bruk i o dziwo byl kieunkowskaz na Rumie wiec pojechalismy dalej. A dalej skonczyl sie bruk i pojawila sie piasczysto-gliniasta droga. A w niej niespodzianka. :angryy: W niej tkwil konar, a wystawalo tylko jakies 1/20 calego konara, takie male pierdutko. A ze samochod mojej kolezanki ma jakas gume na dole z przodu to go podbil i wyrwal z ziemi, no i sie nadzialismy na ten konar.:cool1: A ze samochod byl nowy i jej pierwszy z klima to kto mogl wiedzec, ze to co kapalo to woda z klimy, spedzilismy jakies 2 godziny siedzac przy drodze pod stacja bezynowa, do ktorej ze strachem w oczach dojechalysmy czekajac na pomoc drogowa. Pan przyjechal powiedzial ze to wbilo sie tylko w oslone a kapie woda z klimatyzacji i spokojnie mozemy jechac.:cool1:

Posted

Jadac zgodnie z mapa..:) heeeheh my czasami jezdzimy z gpsem:) ktory zostal nazwany Zuza.... i owa Zuza potrafi nas takze poprowadzic interesujacymi drogami- miedzy innymi do Gosi do jej "Frankfurtu" jechalismy takowym skrotem- w rezultacie nawet Gosia nie wiedziala gdzie my jestesmy :D

Posted

Hehehehehe, a kiedy wracałysmy z konkursu tropowców Zuza poprowadziła nas takimi drogami-skrótami, których chyba nawet najstarsi Warmiacy nie znają:evil_lol:

Sylwia, a ja na tym zdjęciu przed domkiem wypatrzyłam sylwetke psa i to taką "wyżłowatą"-co to dzwonek jakiś, czy co????:p Faaaajne!!

A z tą autostradą to spokojnie w razie czego skrzyknie się ekipę znad Rospudy i wiadomo...:diabloti:

Posted

Hmm, u mnie to by bardziej pasowało::evil_lol: UWAGA DUŻO PSÓW :evil_lol: (zreszta, Asiu u ciebie też:eviltong: )
Jakis czas temu kupiłam na Allegro taka z WNK tabliczke, jest kiepska, na jakiejs tekturze obklejona folią....Zdjęcie psa zrobiło sie blade, rogi się powyginały, nic ciekawego... Oststnio moja niedobra siostra chciała mi kupić tabliczkę pt. "Uwaga zły pies, a właścicielka jeszcze gorsza"...:mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...