Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 nie jestem pewna czy tu moge te zdjecia umieszczac, ale chcialam pokazac pare wspomnien z wystawy w Sopocie:
Czarna_Owieczka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nie widać:/ Spróbuj tak: Adres: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f9e7a4802877219f http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=64482707ca89f826
Czarna_Owieczka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Śliczne fotki :) http://images30.fotosik.pl/62/4e9f7d46534f7647.jpg A gdzie reszta psa ? :evil_lol:
Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 hmmm reszta psa zostala zakopana... a moja Adora tylko patrzyla na mnie z politowaniem.. i pytaniem w oczach: co Ty mi niemądra robisz....??
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Theogonia']nie jestem pewna czy tu moge te zdjecia umieszczac, ale chcialam pokazac pare wspomnien z wystawy w Sopocie: Przecież to galeria wyżłow i fotki z nimi jak najbardziej pożadane:p I nawet moja rdza sie trafiła:evil_lol: http://images30.fotosik.pl/62/4e9f7d46534f7647.jpg Rewelacja:loveu:
Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Nieskromnie dumna z wykonanych zdjec obiecuje ze to beda na razie ostatnie:P : ( za to sa to moje ulubione)
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dawaj jeszcze :multi: Widze, ze tez na jakims odludziu byliscie aby psy sie poplawily.:evil_lol: Czy psiaki nei miały czerwonych oczu po solonej wodzie tym bardziej po nurkowaniach?? Zardzewiała plaża:evil_lol: A tu "młode małżeństwo" przed chata:evil_lol:
Dumisiowa Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Asiu zdjęcia jak zwykle powalające...o Adorce nie wspominając....:) Sylrwia no normalnie uwielbiam rdzę...:) świetne fotki..... P.S. Sylrwia wybieracie sie na Cacib do białegostoku?
Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 hmmm:) bylismy najpierw w Karwii, tam jednak daleko trzeba bylo isc by na plaże niestrzezona dojsc, i po dwoch dniach musielismy zmienic miejsce zamieszkania. Przemiescilismy sie do Sobieszewa- jadak ogromnymi korkami, z wieloma przebojami. Oczywiscie na miejscu nie bylo juz prawie wolnych miejsc- jedyne co znalezlismy- co prawda niespecjalnie tanio- ale jednak Hotel Orle, 150 metrow od plazy strzezonej, hotel umiejscowiony w lesie- mily spacerek codziennie towarzyszyl nam naszym wyprawom na plaze- wystarczylo przejsc jakies 300 metrow tym lskiem by dojsc do nast zejscia nad morze, gdzie byly juz plaze niestrzezone, i co za soba niesie- nie bylo zakazu wprowadzania psow. Byla z nami tylko Adora, i mimo ciaglego nurkowania nie widzialam aby miala czerwone oczy. Naszej paskudzie szalenie podobaly sie fale, galaretowate chełbie w morzu- zwlaszcza jak jej z pyska wyplywaly - skrzypiacy piasek na plazy, nie wspomne juz o trawie na wydmach... w kazdym badz razie od mojego wspaniałego Waldemara dowiedzialam sie, ze chyba jestem uzalezniona od robienia Adorze fotek:) bo z ponad 700 fotek z wyjazdy zaledwie 50 jest jego:) Aha- piekne morze bylo w tym roku, woda czusciutka, zadnych glonów ani innych takich swinstw uprzykrzajacych kapiele:) polecam
Czarna_Owieczka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 http://images26.fotosik.pl/62/28f3d87a40fd472a.jpg Świetne :loveu:
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dumisiowa to dla mnie drugi koniec Polski, ja jestem uzalezniona od jazdy PKP bo prawka miec nei moge ze wzgledu na oczy. A jechac tam przeszlo poldnia jakos nie nastraja do takiej wyprawy. W najblizszym czasie jestesmy na klubowce i juz sie zglosiliśmy do Wrocławia. Bardzo sie ciesze, ze kolo mnie jest klubowka bo w tamtym roku zrezygnowalam bo bylo za daleko i zaden pociag nie dojerzdzal:roll:, choc do Czerniejewa tez nie jedzie ale tu łatwiej mi sie zorganizować. W ostatecznosci bym tak jak na pp rodzicow wyciagnela na przejadzke. A w tej chwili nie mamy potrzeby zbierać wnioski z wystaw by tam gnać, bo dorosły championat zaczeliśmy Opolem i teraz musimy odczekac te przepisowe 6 miesiecy:roll: jezdzimy bardziej towarzysko, w ramach wakacji, czy tez z nudów. Theogonia my niestety z wielkimi przebojami dotarliśmy tylko nad zatoke w Michalinkach miedzy Puckiem a Gdyynia. Woda z lekka gesta, kupe pływajacych glonów, dziwiłam sie, ze ludzie sie w tym pławia.
Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 "Theogonia my niestety z wielkimi przebojami dotarliśmy tylko nad zatoke w Michalinkach miedzy Puckiem a Gdyynia. Woda z lekka gesta, kupe pływajacych glonów, dziwiłam sie, ze ludzie sie w tym pławia----------" ASia jestem:)
Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ha... czy tymi przebojami byly OGROMNIASTE korki??
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Oj nie :shake: Jadac droga zgodnie z mapa skonczyl sie w pewnym momencie asfalt, zaczal bruk i o dziwo byl kieunkowskaz na Rumie wiec pojechalismy dalej. A dalej skonczyl sie bruk i pojawila sie piasczysto-gliniasta droga. A w niej niespodzianka. :angryy: W niej tkwil konar, a wystawalo tylko jakies 1/20 calego konara, takie male pierdutko. A ze samochod mojej kolezanki ma jakas gume na dole z przodu to go podbil i wyrwal z ziemi, no i sie nadzialismy na ten konar.:cool1: A ze samochod byl nowy i jej pierwszy z klima to kto mogl wiedzec, ze to co kapalo to woda z klimy, spedzilismy jakies 2 godziny siedzac przy drodze pod stacja bezynowa, do ktorej ze strachem w oczach dojechalysmy czekajac na pomoc drogowa. Pan przyjechal powiedzial ze to wbilo sie tylko w oslone a kapie woda z klimatyzacji i spokojnie mozemy jechac.:cool1:
Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jadac zgodnie z mapa..:) heeeheh my czasami jezdzimy z gpsem:) ktory zostal nazwany Zuza.... i owa Zuza potrafi nas takze poprowadzic interesujacymi drogami- miedzy innymi do Gosi do jej "Frankfurtu" jechalismy takowym skrotem- w rezultacie nawet Gosia nie wiedziala gdzie my jestesmy :D
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gosia pewnie nie wie, ze tam w planach bedzie autostrada, a Zuzka swoimi kontaktami zdobyla namiary:roflt:
Goshka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Hehehehehe, a kiedy wracałysmy z konkursu tropowców Zuza poprowadziła nas takimi drogami-skrótami, których chyba nawet najstarsi Warmiacy nie znają:evil_lol: Sylwia, a ja na tym zdjęciu przed domkiem wypatrzyłam sylwetke psa i to taką "wyżłowatą"-co to dzwonek jakiś, czy co????:p Faaaajne!! A z tą autostradą to spokojnie w razie czego skrzyknie się ekipę znad Rospudy i wiadomo...:diabloti:
sylrwia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 To jest tabliczka na plot "Uwaga duzo psów" czy cos w tym stylu, wraz z szablonem sylwetki psa zrobionym ze zdjecia Maczki "siostry" Hajsy.:p
Theogonia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 tego typu tabliczke udalo mi sie kupic na wystawie w Nowym Saczu... dwa smieszne kluskowate psy,, i podpis.. UWAGA GROZNE PSY!!!!
Goshka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Hmm, u mnie to by bardziej pasowało::evil_lol: UWAGA DUŻO PSÓW :evil_lol: (zreszta, Asiu u ciebie też:eviltong: ) Jakis czas temu kupiłam na Allegro taka z WNK tabliczke, jest kiepska, na jakiejs tekturze obklejona folią....Zdjęcie psa zrobiło sie blade, rogi się powyginały, nic ciekawego... Oststnio moja niedobra siostra chciała mi kupić tabliczkę pt. "Uwaga zły pies, a właścicielka jeszcze gorsza"...:mad:
sylrwia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Tamta tabliczka byla robiona na zamowienie. Wyglada an solidna.
Recommended Posts