Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goshka napisał(a):
Tak, to ON-ka długowłosa. Chwilowo wychodzimy na spacery w takim składzie, bo Honda ma cieczkę:p I tylko Ari jest "bezpieczny":cool3: (chociaż nie do końca, bo jakieś starania czyni...:cool3: )

Susi, np. hodowla "Buszówka" z Zielonki, z Ula (na forum są zdjecia Psa z tej hodowli, wyślij pw do jego właścicielki), i obiła mi się jeszcze o uszy hodowla zNieporęckich Wód, ale nie wiem, czy jeszcze istnieje, może mieli tylko jeden miot. Ale generalnie Buszówka najbardziej kojarzy mi się z mm.

Dzięki ale o hodowli Buszówka już wiem, a hodowla z ula nie ma miotów...
O hodowlii Nieporęckich Wód jesczze nie słyszałam...ale zaraz sprawdzę dzięki CI...:)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Saskja napisał(a):
A u mnie chwilowo nie wyżeł, tylko wyżły. W sumie sztuk dziewięć :loveu:

oooooooooooooooooo małe dziczki się urodziły!!!!!:multi::multi:
GRATULUJEMY!!!!!:loveu:

Posted

O rany załapaliśmy się z Fortkiem na foty :p
Foryś w Łodzi zajął pierwsze miesce w klasie pośredniej z oceną doskonała, pokonując Agara i Plotera, otrzymał CWC, resCACIB.:multi:

Chiken czy ja mogłabym prosić o zdjęcia w orginalej wielkości na mój mail sylrwia@wp.pl ja to ta w zielonych spodniach i zielonej koszuli :cool3:

Posted

[quote name='sylrwia']O rany załapaliśmy się z Fortkiem na foty :p
Foryś w Łodzi zajął pierwsze miesce w klasie pośredniej z oceną doskonała, pokonując Agara i Plotera, otrzymał CWC, resCACIB.:multi:

Chiken czy ja mogłabym prosić o zdjęcia w orginalej wielkości na mój mail sylrwia@wp.pl ja to ta w zielonych spodniach i zielonej koszuli :cool3:
OKY nie ma sprawy :cool3:
PS: Daj znac czy doszly-powinny byc 2 maile...

Posted

Im wiecej czytam o wyzlach i podziwiam ich zdjecia tym bardziej one mi sie podobaja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Juz sie nie moge doczekac mojego kochanego wyzelka w domu-jestem pewna ze to kiedys nastapi :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...