Ewelina & Hera Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Śliczne! :loveu: Oto mój mikroorganizm :evil_lol:
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Sliczne wyzly :loveu:, wszystkie sliczne - ruda i szara pieknosc, umiesniony brazowy gentelman i male szaraczki :loveu: Saskja, jak ten czas szybko leci !! Dopiero co sie urodzily, a za chwile juz w nowych domach beda... Moje tez dopiero co byly tycie, urodzily sie 16 tygodni temu, a teraz juz sie wystawiaja zawieraja nowe przyjaznie sprawdzaja co w trawie piszczy i chyba sa zadowolone ze swego psiego zycia ;)
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ewelina & Hera napisał(a):Śliczne! :loveu: Oto mój mikroorganizm :evil_lol: Hahaha, Ewelina, chyba jednak makroorganizm ! :evil_lol: Ujecie z dolu bardzo interesujace :lol:
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Znalazlam jeszcze portrecik jednego z moich maluchow z wystawy na Litwie. (Jedynie autora nie jestem pewna, chyba Matusz robil tam zdjecia, za co z gory przepraszam...)
Goshka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ach, cieszy mnie ten widok baaardzo...:lol: http://img145.imageshack.us/img145/6549/hundekatze250508006gs9.jpg http://img242.imageshack.us/img242/8843/darkolitwa2sk6.jpg Kasiu, to juz był debiut wystawowy?? http://img221.imageshack.us/img221/1558/img9444kirptamazli4.jpg A portrecik to akurat moja sprawka.;)
Cala2 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Honey - coż za filozoficzny wyraz pyska "malucha", z lekka znudzony, melancholijny i chyba myslami jest gdzieś daleko poza wystawą.:evil_lol: Saskja - śliczne maluchy, super jak się rozpełzną po mieszkaniu :cool3: no i za młodu trenują psie zapasy :evil_lol: http://img329.imageshack.us/img329/9192/buziakarp5.jpg albo im poszło o cycka
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Gosiu, mam nadzieje, ze mi wybaczysz wieczne platanie autorow zdjec...:oops: A portrecik jest sliczny, moj ulubiony ! I bardzo Ci za niego dziekuje !! Tak, to byl debiut wystawowy. Litwinka ma malucha od tygodnia i juz zdazyla z nim wystawe w klasie baby zaliczyc. I w planach ma kolejne... Cala, mlody juz za ojczyzna widocznie zatesknil ;)
Ewelina & Hera Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No to znów mój mikro ( a może i makro :???:) organizm :evil_lol:
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ewelina, widze, ze testujesz nowatorskie metody kadrowania :evil_lol: Jak bys zblizyla jeszcze troche obiektyw, to juz naprawde bedzie makro(fotografia) ;) :lol:
Goshka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Honey, ty mi nie dziękuj, prawda jest taka, ze przez całą podróż na Litwę obmyslałam szatański plan jakby tu małego porwac :eviltong: Ewelina, a czy mozna ten Twój mikro-makroorganizm w całości zobaczyc?:evil_lol:
Matusz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Goshka']Honey, ty mi nie dziękuj, prawda jest taka, ze przez całą podróż na Litwę obmyslałam szatański plan jakby tu małego porwac :eviltong: a ja miałem tą przyjemność podróżować z nim, z jego głową wtuloną we mnie :loveu::loveu: aż żal było go oddawać.
Ewelina & Hera Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Goshka'] Ewelina, a czy mozna ten Twój mikro-makroorganizm w całości zobaczyc?:evil_lol: no nie wiem, nie wiem... [SIZE=2]wtedy nie bedzie mikro :evil_lol:albo dobra: a tak na poważnie: :)
gonek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ewelina - piękny organizm :evil_lol: Honey - ach te twoje maluchy :loveu:
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Gosia, Matusz - trzeba bylo nie oddawac ! :eviltong: Ewelina, ladna ta Twoja Herka :loveu: Gonek, przyjezdzaj ! Przy odjezdzie dostaniesz jednego na droge :evil_lol:
Matusz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Honey napisał(a):Gosia, Matusz - trzeba bylo nie oddawac ! :eviltong: no trzeba było, chętnie bym go zabrał do siebie, no ale już "po ptakach" :eviltong::diabloti:
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Matusz, moze sie jeszcze trafi okazja... :evil_lol: Dzieki za opieke nad pyrtkiem w czasie podrozy !
Matusz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Honey']Matusz, moze sie jeszcze trafi okazja... :evil_lol: Dzieki za opieke nad pyrtkiem w czasie podrozy ! mam nadzieję, że taka kiedyś się jeszcze trafi :diabloti: nie ma za co ;) taka opieka to wyłącznie sama przyjemność:) P.S zostawiłem w Twoim FB mała niespodziewajke ;)
Honey Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ojej, Matusz, suuuper, dzieki ! :loveu: ( hm... chyba troche jestem zazdrosna ;), zdrajczyni ! :evil_lol: )
Matusz Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Honey']Ojej, Matusz, suuuper, dzieki ! :loveu: ( hm... chyba troche jestem zazdrosna ;), zdrajczyni ! :evil_lol: ) nie ma za co :loveu::loveu: dla mnie sama przyjemność:) a żebyś widziała, jak już przestałem głaskać to dawaj łapą mnie !! :evil_lol: " no dalej, miziaj miziaj, nie obijaj się"
Goshka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Honey']Gosia, Matusz - trzeba bylo nie oddawac ! :eviltong: Taaa,musiałabym się jeszcze Mateusza pozbyć zostawiając gdzieś w litewskim gęstym lesie całkiem przypadkiem...:diabloti: A wtedy owerniaczek cały mój :bigok:
Matusz Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Goshka']Taaa,musiałabym się jeszcze Mateusza pozbyć zostawiając gdzieś w litewskim gęstym lesie całkiem przypadkiem...:diabloti: A wtedy owerniaczek cały mój :bigok: hahaha, a no były takie po drodze, a obok lasy owiecki :evil_lol::evil_lol:
falco22 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Witam wszystkich dawno mnie tu nie było, nadal mam problemy z dogo......:(:(:( Oto moja 7 tygodniowa niunia - Bellis z Czarnego Dworu
gonek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Honey napisał(a): Gonek, przyjezdzaj ! Przy odjezdzie dostaniesz jednego na droge :evil_lol: WYDRUKUJE TO I JADĘĘĘ! :evil_lol:
Recommended Posts