dropsiata Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Słodkie są takie maleńkie wyżełki. Tak malutkich to jeszcze nigdy na żywo nie widziałam,tylko już takie 7 tygodniowe.
sylrwia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Theogonia a może resztę pokażesz?? Zrobiła kobieta smaka jednym malcem a reszte chowa:eviltong:
lafuma-82 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dziś miałam chwile, żeby zajrzeć do galerii, ile tu pięknych fotek zostało ostatnio umieszczonych:loveu:. Honey, Cala te w mleczach są przepiękne!!!! Sylwia a na tych fotkach ze spaceru to w tle jest bez??? Bazylowa i Forysiowa cudnie się prezentują te Wasze rudzielce. Fiorka, a na tym koniu to Ty jedziesz? normalnie Ci zazdroszczę:p. Ja to teraz nawet rower mam popsuty więc tylko takie spacery na nogach wchodzą w grę. Oj wczoraj moja Zahraza podniosła mi cisnienie!pobiegła za jakims bażanciorem i strasznie dlugo jej nie było, prawie zawału przez nią dostalam!Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol:
sylrwia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 lafuma-82 napisał(a): ... Sylwia a na tych fotkach ze spaceru to w tle jest bez??? ... Tak to bez ale fotki nie są spacerowe tylko u dziadka na wsi w "ogrodzie".
Guest Fiorka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A są takie ? :evil_lol: Jak coś rezerwuj jedno miejsce więcej ! :eviltong::razz: Ja już od bardzo dawna nie jeżdze .. wiec jak zobacze kogoś na koniu to sama będe zadrościć :evil_lol:
gonek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Piękne rudzielce :loveu: Theogonia napisał(a): To mój najjaśniejszy chłopak-BRONO- zdjęcie z soboty: A reszta gdzie? :placz:
chicken Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 lafuma-82 napisał(a): Oj wczoraj moja Zahraza podniosła mi cisnienie!pobiegła za jakims bażanciorem i strasznie dlugo jej nie było, prawie zawału przez nią dostalam!Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol: A jak moja Kesi sie zmartwila, ze Zahry nie ma :shake: Jej "córcia" gdzies pobiegla... :cool1:
Guest Fiorka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Kesia ? ooo fajne imie prawie jak Kesio mój :diabloti:
szaraduszka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Tak sobie zaglądam ładnie tu. A jak dodatek do wyżlastych to konie lub mlecze to jestem zakochana :loveu:
Honey Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='gonek']Utajniony wyżeł :cool1: http://img175.imageshack.us/img175/4189/kon2dh2.jpg :evil_lol: oto jak mozna wyegzekwowac komende down ! :evil_lol::evil_lol:
gonek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Honey napisał(a)::evil_lol: oto jak mozna wyegzekwowac komende down ! :evil_lol::evil_lol: Taaak, potem Ozon się źrebakowi wyłamał ze szkolenia i razem robili zadymy :evil_lol:
twiggy Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='gonek']Utajniony wyżeł :cool1: http://img175.imageshack.us/img175/4189/kon2dh2.jpg szkoda tylko,że trawki niet :-( ZDJECIA CYTUJEMY JAKO LINK/MOD szaraduszko-jak zwykle piknie!!! :loveu: Ale Ty dobrze wiesz,że ja lubię... :razz: zdradz mi ino jeszcze czym focisz? ;)
Guest Fiorka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Szaraduszko - piękna fota! :evil_lol: oto jak mozna wyegzekwowac komende down ! :evil_lol::evil_lol: HAHA :evil_lol::evil_lol: super fota Gonek składam hołd dla młodego za talent szkoleniowy !
Fantaazja Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Może ja pokaże mojego "Ukochanego" http://img125.imageshack.us/img125/2220/dsc00005qg0.jpg
Piaskowa Xsara Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 lafuma-82 napisał(a):Oj wczoraj moja Zahraza podniosła mi cisnienie!pobiegła za jakims bażanciorem i strasznie dlugo jej nie było, prawie zawału przez nią dostalam!Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol: Ja się lekko nie zgodzę z powyższym. Wysłałbym kogoś innego...:razz:
Saskja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Przedstawiamy najmłodszych użytkowników forum :-) Urodziły się 7 maja, jest ich dziesięcioro - pięć rumianych dziewuszek i pięciu chłopców zdrowych jak rzepy :loveu:
Guest Fiorka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Bardzo ładny zwierz Fantazjo ;) Saskja gratulacje !! Są PRZEPIEKNE ! :loveu:
chicken Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Fiorka napisał(a):Kesia ? ooo fajne imie prawie jak Kesio mój :diabloti: Kessel to bardze ladne imie dla psa-oryginalne! Ja tez liczylam na oryginalnosc ale troche sie przeliczylam... :evil_lol: Ale dajecie ladne zdjecia wyzlowego towarzystwa :loveu: A maluchy sa taaaaakie slodkie :loveu:
Theogonia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ślicznosci!!!! Saskja gratuluje!!!! jak Ty je odróżniasz??? A ja sie pochwale przy okazji, że mój Glut wygrał dzisiaj w Czechach konkurs FT o Puchar Hetmana Kraju Pardubickiego i otrzymał pierwszego CAJC-a.
szaraduszka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Saskja cudne maleństwa, niech rosną zdrowo. I zamawiam fotki tuż po otworzeniu ślepi. [quote name='twiggy']szaraduszko-jak zwykle piknie!!! :loveu: Ale Ty dobrze wiesz,że ja lubię... :razz: zdradz mi ino jeszcze czym focisz? ;) Dzuiękuję :) fotki to dzieło Panasonic Lumix DMC-FZ50.
Recommended Posts