Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś miałam chwile, żeby zajrzeć do galerii, ile tu pięknych fotek zostało ostatnio umieszczonych:loveu:.
Honey, Cala te w mleczach są przepiękne!!!!
Sylwia a na tych fotkach ze spaceru to w tle jest bez???
Bazylowa i Forysiowa cudnie się prezentują te Wasze rudzielce.

Fiorka, a na tym koniu to Ty jedziesz? normalnie Ci zazdroszczę:p.

Ja to teraz nawet rower mam popsuty więc tylko takie spacery na nogach wchodzą w grę. Oj wczoraj moja Zahraza podniosła mi cisnienie!pobiegła za jakims bażanciorem i strasznie dlugo jej nie było, prawie zawału przez nią dostalam!Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol:

Posted

lafuma-82 napisał(a):
...
Sylwia a na tych fotkach ze spaceru to w tle jest bez???
...

Tak to bez ale fotki nie są spacerowe tylko u dziadka na wsi w "ogrodzie".

Guest Fiorka
Posted

Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol: A są takie ? :evil_lol: Jak coś rezerwuj jedno miejsce więcej ! :eviltong::razz:

Ja już od bardzo dawna nie jeżdze .. wiec jak zobacze kogoś na koniu to sama będe zadrościć :evil_lol:

Posted

Piękne rudzielce :loveu:

Theogonia napisał(a):

To mój najjaśniejszy chłopak-BRONO- zdjęcie z soboty:

A reszta gdzie? :placz:

Posted

lafuma-82 napisał(a):
Oj wczoraj moja Zahraza podniosła mi cisnienie!pobiegła za jakims bażanciorem i strasznie dlugo jej nie było, prawie zawału przez nią dostalam!Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol:

A jak moja Kesi sie zmartwila, ze Zahry nie ma :shake: Jej "córcia" gdzies pobiegla... :cool1:

Guest Fiorka
Posted

Kesia ? ooo fajne imie prawie jak Kesio mój :diabloti:

Posted

Honey napisał(a):
:evil_lol: oto jak mozna wyegzekwowac komende down ! :evil_lol::evil_lol:

Taaak, potem Ozon się źrebakowi wyłamał ze szkolenia i razem robili zadymy :evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

Szaraduszko - piękna fota!

:evil_lol: oto jak mozna wyegzekwowac komende down ! :evil_lol::evil_lol:

HAHA :evil_lol::evil_lol: super fota Gonek składam hołd dla młodego za talent szkoleniowy !

Posted

lafuma-82 napisał(a):
Oj wczoraj moja Zahraza podniosła mi cisnienie!pobiegła za jakims bażanciorem i strasznie dlugo jej nie było, prawie zawału przez nią dostalam!Grabi sobie ta moja Zadra, musze znów ją wysłać do jakiegoś obozu pracy:evil_lol:

Ja się lekko nie zgodzę z powyższym. Wysłałbym kogoś innego...:razz:

Posted

Przedstawiamy najmłodszych użytkowników forum :-) Urodziły się 7 maja, jest ich dziesięcioro - pięć rumianych dziewuszek i pięciu chłopców zdrowych jak rzepy :loveu:

Guest Fiorka
Posted

Bardzo ładny zwierz Fantazjo ;)

Saskja gratulacje !! Są PRZEPIEKNE ! :loveu:

Posted

Fiorka napisał(a):
Kesia ? ooo fajne imie prawie jak Kesio mój :diabloti:

Kessel to bardze ladne imie dla psa-oryginalne! Ja tez liczylam na oryginalnosc ale troche sie przeliczylam... :evil_lol:

Ale dajecie ladne zdjecia wyzlowego towarzystwa :loveu: A maluchy sa taaaaakie slodkie :loveu:

Posted

Ślicznosci!!!! Saskja gratuluje!!!! jak Ty je odróżniasz???

A ja sie pochwale przy okazji, że mój Glut wygrał dzisiaj w Czechach konkurs FT o Puchar Hetmana Kraju Pardubickiego i otrzymał pierwszego CAJC-a.

Posted

Saskja cudne maleństwa, niech rosną zdrowo.
I zamawiam fotki tuż po otworzeniu ślepi.

[quote name='twiggy']szaraduszko-jak zwykle piknie!!! :loveu: Ale Ty dobrze wiesz,że ja lubię... :razz:
zdradz mi ino jeszcze czym focisz? ;)
Dzuiękuję :) fotki to dzieło Panasonic Lumix DMC-FZ50.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...