Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zgredek.80 napisał(a):
Sylrwria gratuluję refleksu i oczywiscie wyników FORYSIA.

Refleksu? ... Możesz rozwinąć?
Nie wiem mam sie obrazić, czy potraktować jako żart??:roll:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
Refleksu? ... Możesz rozwinąć?
Nie wiem mam sie obrazić, czy potraktować jako żart??:roll:

Sylrwia spokojnie:), autorowi postu chodzi chyba o szybką odpowiedź ;)

Posted

Ewelina & Hera napisał(a):
Sylrwia spokojnie:), autorowi postu chodzi chyba o szybką odpowiedź ;)

No widzisz Ewelina ja nie wiem, osoba ta pojawiła się "ni z gruszki ni z pietruszki" ani sie nie przedstawiła. Nie znam (chyba?) tej osoby więc nie wiem czy i kiedy mówi poważnie a kiedy nie.:roll:

Posted

A mi sie komp zbiesil i nawet na dogo musialam sobie nowe konto zalozyc :-(

Ale za to pogoda wspaniala, laki az zolte od mleczy i dziki na polach grasuja. Dla odmiany wkleje kilka zdjec mojego ulubionego faceta ;)

Posted

Sylwia, slyszalam, ze Twoj Forys mial jakies niecne plany wzgledem moich dziewczyn ? A to lobuz! :evil_lol:

Gosiu, bardzo dziekuje za zdjecia !!!

Posted

sylrwia napisał(a):
Łobuz??
Ja nie będę wskazywać paluchami która to go prowokowała kłapiąc paszczą na niego, bo w sumie obie to robiły:diabloti:

Noooo.... skromne panienki musialy cnoty bronic ! :evil_lol: Bo piorun wie jak by takie rudo-niebieskie potem wygladaly... :diabloti: :lol:

Posted

Theogonia napisał(a):
hehehe po prostu by była nowa odmiana kolorystyczna gaskonczykow: niebieska z rudym podpalaniem:d

A gdyby wyszedl z tego wegier podpalany na niebiesko ? :crazyeye: :evil_lol:

Guest ursa81
Posted

Gdzie są wyżły? Zagadka typu wytęż wzrok ;) :evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

Haha, dobra sesja!

Uwielbiam zdjęcia tego typu:evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

Zgredek - właśnie ... może byś przedstawił siebie i psy ? Dużym plusem tego forum i innych ... jest to że się znamy i każdy jest oceniany według pracy jaką wkłada w psa, osiągnięć itp.

Nie ma wtedy pseudo hodowców, wychwalańców a każdemu czytelnikowi łatwo ocenić czy chce i jak odbierać powinien posty danej osoby i szczerze mówiąc ja tu znam 98% osób z widzenia, ze stron, wystaw ... z chęcią poznałabym i Ciebie ...

;) no dalej

Posted

Witam wyżłową społeczność,oglądam sobie zdjęcia Waszych wyżłów bo też mam wyżła i po prostu sprawia mi to przyjemność. Nie znamy się osobiście bo nie jeżdżę na wystawy,ale czy wszyscy musimy się znać?

To jest forum inernetowe i jak nie patrzeć jest to przestrzeń wirtualna i każdy może sobie pisać o ile nie narusza rażąco regulaminów i nie obraża innych. Takie jest moje zdanie.

Jestem z Augustowa,mam wyżła niem. kr. Dropsa (Blic Podlaski Przełom),a zdjęć nie wstawiam bo nie mam dobrego sprzętu ale 2 zdjęcia mojego wyżła są w oddzelnych galeriach na tym portalu. Aha,jeszcze czasem się udzielam na wyżłowym portalu jako wyzlomaniak.To wszystko,dziękuję.

Posted

Dropsiata, nikt tu "nie pił" do Ciebie. Ostatnio po prostu pojawiaja sie tajemnicze osoby na forum i wypisują swoje "mądrosci" tchórzliwie ukrywając się pod nickiem... Stąd zasada ograniczonego zaufania:cool1:
A Ciebie miałam okazję poznać. W Białymstoku, jezeli dobrze pamiętam...:-)

Posted

Szanowna Pani Sylwio ,nie mam zamiaru nikogo obrażać. Szybko reaguje Pani na informacje i np. zmienia podpisy pod zdjęciami. Bardzo mnie to cieszy stąd moja niewinna uwaga. Co do mojej tożsamości korzystam z anonimowości w sieci mam do tego prawo. Chciałam podzielić się swoją wiedzą na temat psów jeżeli komuś to nie odpowiada nie musi czytać. Prosiłaby taż o cytat co za „mądrości” wypisuję i w którym miejscu mijam się z prawdą. W psim świecie pojawiłam się zanim urodzili się pradziadkowie waszych psów sporo z nich znałam osobiście ale może dla ludzi z internetu jestem za głupia.

Posted

Nie, nie, spokojnie, nie pisałam akurat o Tobie.:shake: Nie Ciebie absolutnie miałam na myśli.

"W psim świecie pojawiłam się zanim urodzili się pradziadkowie waszych psów sporo z nich znałam osobiście ale może dla ludzi z internetu jestem za głupia.[SIZE=2]"

Nikt nie napisał, ze jesteś głupia. Ale skąd nam biednym wiedziec, kiedy Ty się psim świecie pojawiłaś? Nie ciągnijmy niemiłej atmosfery. Nie chcesz pisac o sobie, nie pisz. Ale fajnie byłoby wiedzieć, jakie masz psy-tfu! suczki:evil_lol: Bo, ze wyzłowate to już wiem z innego tematu...I witaj na forum:p

Guest ursa81
Posted

sylrwia napisał(a):
Drugie?? A tam jest pies.....??:crazyeye:

Nawet dwa :lol: tylko trzymają się razem więc wyglądają jak jeden

Posted

O,kurcze, to Foryś????A Sylwia, się nie chwaliła, ze Fortek w modelingu pracuje:evil_lol::evil_lol:

Edit:Powinno być nizej..

Guest ursa81
Posted

Przepraszam, że post pod postem ale musicie to zobaczyć :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...