Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonek - cudowny portrecik :loveu:

( no i... on tu naprawde wyglada jak wyzel, a nie jak to poldiable, ktore zazwyczaj pokazujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: )

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fiorka
Posted

Dan znów szuka domu ...

Wracając do sprawy kryć to ja też jestem za przepisem co 2 lata bo załatwiałam ONka do ratownictwa dla znajomych na zasadach hodowlanych i znajomi zarzekli się że suka ma mieć miot co 2 lata i wyobrażam sobie jakie kłopotliwe jest posiadanie miotów co pół roku u suki która ma pracować i cos robić w swoim życiu. Najlepiej mieć 2-3 suki w hodowli i wtedy każda suka może odpocząć sobie conajmniej te 1,5 roku. Oczywiście i to jest fikcją bo bywa inaczej.

Guest Fiorka
Posted

Mam link w podpisie do całej sytuacji. Ogólnie nowy dom nie był tym wymarzonym i wystąpiły komplikacje ... okres letni spędzi u Kasi i dziewczyn. Zapraszam do tematu i pomocy !

Guest ursa81
Posted

Włamanie do sypialni rodziców...

Kopanie. Nie pierwsze i nie ostatnie.

Guest ursa81
Posted

No ale zobacz jak Tropik starał się wyglądać "grzecznie", żeby go tylko nie zabrać z tych wygodnych poduch :D
Brat myślał, że zmieniłam mu oko w photoshopie :)

Guest ursa81
Posted

Psy pomagają w rozpalaniu grilla (warto zwrócić uwagę na dynamizm stopy mojego bro)

Małe pozerstwo nad brzegiem

Wybaczcie, że trzy prawie identyczne zdjęcia ale nie mogłam się zdecydować, które lepsze.

Guest ursa81
Posted

Niestety Pudzianowska nie mogła się w tym jeziorze kąpać ale przynajmniej mieliśmy okazję sprawdzić czy nie ma obaw przed wchodzeniem do nieznanych akwenów. Jak widać nie ma... za to nad posłuszeństwem musimy popracować :shake:

Posted

One nie siedzą :-) To moja działka pod budowę domu, od niedawna prowizorycznie ogrodzona. Jeżdzimy tam pobiegać i pomarzyć.
Ma 24 ary, więc zamknięciem się tego nie da nazwać :-)

Posted

Saskja, ciezarowka fajniutka :) Tez masz wrazenie, ze im blizej porodu tym sunie mniej lubia przyszlego tatusia ? ;) Ostatnie trzy tygodnie to takie bidule sa slodkie :loveu:

A je sie pochwale fotkami autorstwa Theogonii (dziekuje Asiu!), na ktorych uwiecznila debiut jednej z moich gonczych, a przy okazji jeszcze raz podziekuje Dumisiowej za przepiekne pokazanie dziewczyn na ich pierwszych wystawach. Iwonko - dzieki !!! :loveu:

Posted

Zdjęcia robiła Ania- Lafuma, aparatem Piaskowego Dziadka- wiec tu duża współpraca była.
mojej mamy autorstwa zaś jest ta fotka:

Mojej ciężarówki wam nie moge pokazać bo tym razem w fotki bogata nie jestem, ale postaram sie zrobic cos jutro- chociaz jutro mamy tez pierwszy termin rozsypania sie:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...