Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu, Bardzo sie ciesze, że DANTE znalazł nowy domek na stałę!!
To super wiadomosc. Wogole to miał szczeście,ze trafił na Was :D
Trzymam kciuki za jego "nowe życie"

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fiorka
Posted

Dzięki ! Naprawdę się cieszymy że psiakowi się udało.

Wogole to miał szczeście,ze trafił na Was :-D
Trzymam kciuki za jego "nowe życie"

Widzisz patrząc na to jakie psisko miało potrzeby - to nie my byliśmy tymi którzy mogą dać mu szczęście. Mam nadzieję że teraz chłopak sobie ułoży życie ;)

W temacie Dante na dogo są podziękowania dla tych którzy równie mocno przyczynili się do zapewnienia mu dobrobytu i godnych warunków.
Trzeba mieć nadzieję naprawdę ... bo przyznam że i ja ją traciłam.

Guest ursa81
Posted

Saskja napisał(a):
Tak młodych wyżełków to tu chyba jeszcze nie było. Oto weimarzątka w wieku 27 dni :-)

Od razu widać, że ta suczka druga od lewej, która ma jedno uszko zagięte do tyłu i przygryza fafelki - będzie niezłą rozrabiarą. Zobaczcie jak się złowrogo patrzy na tego pieska czternastego od prawej :cool3:

Posted

Super że Dancio ma już domek :multi::multi:

I gratuluje szczenorków :lol:

ursa81 napisał(a):
Od razu widać, że ta suczka druga od lewej, która ma jedno uszko zagięte do tyłu i przygryza fafelki - będzie niezłą rozrabiarą. Zobaczcie jak się złowrogo patrzy na tego pieska czternastego od prawej :cool3:

:evil_lol:

Posted

ursa81 napisał(a):

i ja gdybym planował waimarowe maleństwo własnie ją bym wybrała:p, cudna sunia się szykuje:loveu::evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

Jej ... Wasze USG duzo lepsze niz te ktore my mielismy ! Lepiej widać.

No nic ogrom gratulacji !! I jupi jupi bedą nowe zdjęcia w galerii ... czekam na te z okrągłym stołem :loveu:

Posted

Fiorka napisał(a):
Dante ma dom ...

Jak to bylo w tej reklamie ?.. Uczynic mozliwym cos co mozliwe nie jest - BEZCENNE ! :lol:

Rewelacja, ze Ci sie udalo :multi:

Guest ursa81
Posted

Honey napisał(a):
Jak to bylo w tej reklamie ?.. Uczynic mozliwym cos co mozliwe nie jest - BEZCENNE ! :lol:

Rewelacja, ze Ci sie udalo :multi:

"Kiedy wszyscy myślą, że czegoś nie da się zrobić, potrzebny jest taki jeden, który nie wie, że się nie da i zrobi to".
:lol:
A. Einstein

Guest ursa81
Posted

Honey napisał(a):
Ursa - piekny cytat ! :)

Tylko szkoda, że nie mój. Jest jednak moją dewizą życiową :lol: Nigdy nie przyjmuję do wiadomości, że czegoś się nie da zrobić.

Guest Fiorka
Posted

Ursa - to doskonałe słowa, masz racje należy się tego trzymać ... ! Chyba czas przejąć kolejną dobrą rade życiową !:evil_lol:

Oj bezcenne, bezcenne ... :evil_lol:

Wyplujcie tego "czternastego"! Grzanka ma tylko 8 cysiów!!! Tyle ma być pyszczków i koniec!
Jak się chce można wszystko - jak będzie trzeba to i cycuszki dla Grzanki znajdziemy :evil_lol:

Posted

ursa81 napisał(a):
Tylko szkoda, że nie mój. Jest jednak moją dewizą życiową :lol: Nigdy nie przyjmuję do wiadomości, że czegoś się nie da zrobić.

Vouloir, c'est pouvoir ? Hm... jako dewiza zyciowa calkiem niezle motto.
Ale kto wie czy za pare/parenascie lat nie zmienisz zdania ;)
Czego Ci oczywiscie nie zycze ! :evil_lol:

Guest ursa81
Posted

Wyplujcie tego "czternastego"! Grzanka ma tylko 8 cysiów!!! Tyle ma być pyszczków i koniec!

Vouloir, c'est pouvoir! :lol:

Guest Fiorka
Posted

A ja znalazłam zdjęcia sprzed paru miesięcy ... piękna jesień zimą ... chyba ich Wam nie pokazywałam ;)

I o to one ...

Najpierw była przyjaźń ... wspólna chęć podziwiania okolic

Oczywiście to kobieta powinna dostać piłkę ... więc ODDAJ !!

No trudno jakiś jeleń zabrał piłke ... sama zajme się sobą ...

Ciiiiicho .... mnie tu nie ma

Dobry przyjaciel to podstawa ... i niech ktoś zgasi te słońce ! świeci nam w oczy !!

Guest Fiorka
Posted

Albo i nie ... PAMIETAM JELENIU ZE ZABRALES MI PILKE!!

No dobra - koniec. Zawieszamy broń

Oooo nareszcie jakiś ładniejszy towarzysz na zdjęciu ... ten brązowy jeleń znów uciekł z piłkami ...

I kto by nie miał sentymentu do tych miejsc ...

Guest Fiorka
Posted

Pozdrawiamy
Szczecin and wyżły and pańcie !

Guest ursa81
Posted

Piękne fotki i opisy :)

Posted

Jeeeej, Fiorkaaa.... jak moglas ich wczesniej nie pokazac ? :lol:
Takie ladne, sloneczne, nastrojowe... i z opisami ... :multi:

Pozazdroscilam Ci ;)
To ja tez wkleje, ale duzo skromniejsza wersje - bez opisow... bez sloneczka... ale psy beda ! ( i pancia tez ;) )

Guest Fiorka
Posted

hihi, dziękuje za miłe komentarze dziewczyny ...

Wow Honey ale masz dobrą jakość zdjęć ! Co za sprzęt masz, przypomnij mi? Piękne te twoje zwierzaki !

A tu jeszcze tylko zdjęcia z teraz ... Księżna Fiona

I opowieść z krypty:

Kess: Chodź poszukamy kretów ! Fion: Ależ Ty głupi jelonku ! My szukamy bażantów

Fiona one mogły się pochować! Lepiej sprawdźmy :cool3:

Aaaa Kess Ty jeleniu ! Wpadłeś, mówiłam! Nie kop tak głęboko ... grrr. Tak to jest jak pracuje się ze zwierzętami :mad:? Można prosić i prosić i nic.

Posted

Fiorka - komentarze do zdjec bezbledne ! :evil_lol: Oplulam sie ze smiechu przy tym:
Kess: Chodź poszukamy kretów ! Fion: Ależ Ty głupi jelonku ! My szukamy bażantów
Fiona one mogły się pochować! Lepiej sprawdźmy :cool3:

aaaj, moj brzuch... i monitor do czyszczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A fotki robie moja ukochana kadyszka :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...