Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pozdrowienia od Portisia....:) specjalnie dla jego "fanów" :P przenikające spojrzenie i podnoszący się do lotu..... :D

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/2796/p3220043on2.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8403/p3220049om4.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fiorka
Posted

[QUOTE] Pozdrowienia od Portisia....:smile: specjalnie dla jego "fanów" :P przenikające spojrzenie i podnoszący się do lotu..... :-D[/QUOTE]

Sweet tygrysek ! ;)

Posted

Piękny Porto!Iwona wiem, że to maleństwo ale kiedy i gdzie planujecie go pierwszy raz publicznie pokazać, chyba gdzieś za granicą, bo w u nas takie przekręty się dzieją:placz:, że szkoda tracić kasy na te wystawy.
Zahrek z męzulkiem

Rdza i czarnula z profilu

Cicha woda:evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

bo w Polsce nas takie przekręty się dzieją:placz:, że szkoda tracić kasy na te wystawy.
No za to to powinniśmy tylko siebie bić w piersi ... bo w wielu kwestiach ZK oszukuje, a wszyscy milczą. A to jest nasze ZK i my je sponsorujemy.

Ja właśnie skończyłam pisać już jedno zażalenie ... :D

Posted

Człowiek stojący z boku, czyt. obiektywny, nie sympatyzujący z żadną hodowlą, a kierujący się jedynie tym, co jest napisane we wzorcu danej rasy jest naprawdę wstanie wiele zauważyć...

Guest Fiorka
Posted

A na jaki temat? (Jak możesz powiedzieć oczywiście) ;-) Zawsze byłam wścibska :razz::diabloti:

Temat ? A bardzo prosty ... oszustwa i wciskanie w "dupe" Panu który szkoli pieski prywatnie i robi z egzaminow ZK prywatne przedsiewzięcia.

co będe pisać, nie mam nic do ukrycia przeczytajcie ...

[FONT=Times New Roman, serif]Zwracam si[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] z uprzejm[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] pro[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ś[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]b[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] o wyja[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ś[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]nienie przykrej dla mnie i budz[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]cej kontrowersj[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] sytuacji polegaj[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]cej na nie przeprowadzeniu egzaminu Obedience wyznaczonego przez Okr[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]gow[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] Komisj[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] Szkolenia ZKwP na dzie[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ń[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] 09 marca 2008 roku.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]Wyja[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ś[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]niam, [/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ż[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]e po wcze[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ś[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]niejszym zg[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ł[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]oszeniu psa na ten egzamin (stosowne zg[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ł[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]oszenie przyj[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]to ode mnie w siedzibie ZKwP w Szczecinie) oraz wyznaczeniu mi wskazanego wy[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ż[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ej terminu przyby[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ł[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]am z moim psem na wyznaczone miejsce gdzie oznajmiono mi, [/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ż[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]e egzamin nie mo[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ż[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]e si[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] odby[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ć[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]. Jako przyczyn[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] takiego stanu rzeczy wskazano mi brak ustawienia niezb[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]dnego ringu ca[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ł[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]a sytuacja zosta[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ł[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]a wyja[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ś[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]niona faktem i[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ż[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] przygotowanie ringu na egzamin PT wi[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ążę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] si[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] z prywatnym przedsi[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]wzi[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ciem szko[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ł[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]y prowadz[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]cej szkolenia, za[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ś[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] sam egzamin Obedience nie jest owym przedsi[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]wzi[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ę[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ciem prywatnym.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]Taka sytuacja rodzi w moim prze[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ś[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]wiadczeniu konieczno[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ść[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] zadania sobie co najmniej dwóch pyta[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ń[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]. Pierwsze z nich musi dotyczy[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ć[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] zaanga[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ż[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]owania i profesjonalizmu osób odpowiedzialnych w strukturach zwi[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]zku za przeprowadzenie egzaminów. Drugie dotyczy sfery czysto ludzkich odczu[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ć[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] i brzmi: W jaki sposób traktowani s[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif] wieloletni i zaanga[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ż[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]owani cz[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ł[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]onkowie naszego Zwi[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]ą[/FONT][FONT=Times New Roman, serif]zku [...]
[/FONT]

Uważam że mam prawo domagać się swoich praw. I nie bedę przymykać na wszystko oczu.

Posted

Jejku... troche mnie tu nie bylo a tu tyyyyyyyyyyyyyle zaleglosci w czytaniu :crazyeye: I jeszcze wiecej pieknych zdjec !
Nie dam rady skomplementowac wszystkich osobno -
wszystkie sa PRZESLICZNE ! :loveu:

To i ja wkleje kilka zdjec malej osmiotygodniowej niuni, jednej z trzynastu takich slodziakow :)

i dwie male niunie :)

Guest Fiorka
Posted

ale ponętne ... jak dla mnie wszystkie ... wymagają mojego przytulania i miziania :evil_lol:

Piękne naprawde, piękne - tych szczeniąt też zazdrościmy :loveu:

Guest Fiorka
Posted

Fiorka, jak bedzie ( o ile bedzie..) jakis odzew na Twoje pismo to daj znac na forum. Ciekawa jestem...

Jak nie bedzie wysle kolejny, az zapcham im skrzynki i kosze na smieci.

P.s

świetne foty - co mnóstwo wyżłow to nie jeden :evil_lol:

Posted

zdjęcie z "olewającym inne kolory" to czyste zabojstwo poprostu......o maly wlos a wygladalabym jak Mumio Foryś...bo ze śmiechu spadłam z kanapy i o malo nie pękłam......:D

Posted

Honey, piekne szczeniorki, naprawde śliczniutkie.:loveu: Tak, brakowało ich tu bardzo:p No i w koncu "wszyscy w domu" jak to mówią.:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...