Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lafuma-82']Tylko Węgier wie, że się jęzora nie wytyka:evil_lol:
Zdjęcia są super
za to się przeważnie fafla przygryza:evil_lol:

a tu jeszcze dla tych co nie widzieli w mojej galerii fotki co Ciri i Ramzes razem wyprawiali:evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fiorka
Posted

No właśnie też tak pomyślałam ... dlatego sfotografowałam ten fatalny sweterek rozlazł się w praniu, zmienił w brąz i jakieś oczka wystają :hmmmm: ? Ostatni raz kupuje tego typu sweterek :sg168: ...

Posted

Fiorka, że też tobie się chce ubierać te psy do zdjęć:evil_lol:. Naprawdę sympatyczna fotka:loveu:

Piękna weimarka

Autorem zdjęć jest właściciel tej przepięknej damy, czyli Piaskowy Dziadek

Posted

No proszę i tak cichaczem wrzucone zdjęcia wreszcie możemy wszyscy podziwiac. :evil_lol:
Gratulacje dla posiadaczy nowego wnk, niech sie rośnie zdrowo i podbije ringi!
Kiedy pierwszy debiut ???
No i chwali się, że jest brazowiutki z krwawacikiem:lol:

Posted

i na koniec PORTISIO przesyła wszystkim pozdrowienia :loveu:

Mam nadzieję, że zamieściłam wreszcie wystarczającą ilość zdjęć.... :D Życzymy wszystkim miłego oglądania....

Guest Fiorka
Posted

Pięknny !!!! :loveu: Brązy górą!

Guest ursa81
Posted

Haha super! :lol: Śliczności PORTOSIK :loveu: Ale fajniutki!

Posted

Całej nowej rodzince PORTO gratuluję, takiego prześlicznego psiaka:loveu:. Jest cudowny, też takiego chcę;).Już nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę...
To u kogo mały będzie się wychowywał? U każdego po trochu, czy póki nie dojrzeje, to dla jego dobra u jednej osoby?

http://img122.imageshack.us/img122/5791/baer130xb5.jpg
Czy na tym zdjęciu Porto to ten większy?????
Dziewczyny, a jeżeli jest taka różnica w wielkości szczeniąt, pochodzących z tego samego miotu, to znaczy ze miot nie jest równy??Czy to normalne, ze pieski od samego początku są większe?(bo ta mniejsza to chyba suczka, bo jej czegoś tam nie widać:evil_lol:)
Jak odbierałam Zahrę, a bylo to na przeglądzie w związku kynologicznym w Łodzi, to raczej wszystkie psiaki były takie same, oprócz takiego jednego maleństwa, o którym pani dokonująca przeglądu powiedziała, że ten szczeniaczek to jest tylko do kochania:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...