Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Fiorka
Posted

Oj, z pewnością nie ostatni , po zdjęciach widać że zabawa była nie mała :evil_lol:
A psy lubią powtarzać to co przyjemne ;)

A tutaj zapatrzone gdzieś w dal, o czym mysli ???
A to pytanie dotyczyło nas ?

Bo Kesior myślał owszem o ... o tym że mew jest za dużo i czemu Pańcia nie pozwala ich liczby zredukować:cool3:

Tak , morze , plaża fantastyczne miejsce dla psa ... mój też zachowywał się jak opętany, ciekawe co na nich tak działa ? To połączenie wody z plażą :eviltong:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, pytanie dotyczyło mojej gwiazdy zapatrzonej gdzieś i zadumanej.....
Nie tylko psy lubią powtarzać to co przyjemne:evil_lol:

Guest Fiorka
Posted

HAHA ... no to otrzymałaś odpowiedź mimo że nie była w planie :evil_lol:
ale już wiem dlaczego, bo nie widziałam zdjęcia.

Fakt że morducha zapatrzona ... nie ma to jak brąz :loveu:

Posted

Pamiętacie moją przygode z dojazdem do Theogoni na Wyżlą Wigilie, a własciwie z niedojechamiem.:angryy::bad-word:

W Gorzowie nie chcieli zwrócic kasy :scream7: i kazali pisac pismo do Poznania o zwrot należności. Więc wysłalam pismo reklamacyjne o zwrot tych osmiu dych i cóż za niespodzianka mnie dzis spotkała, przyszło pismo z Poznania, moja reklamacja została ... wysłana przez nich do Olsztyna:wallbash::stormy-sad:

Posted

Hmmm????
Daj, znać Sylwia, jak trzeba będzie interweniować:razz:

To i ja dorzucę zdjątka z serii ubrudzonych nochali:evil_lol:

Jazzy snieżny norowiec

Ari
-śnieg topniejący na ciepłym nosku

Guest ursa81
Posted

Wyżły warszawskie jako jedyne mają stojące uszy :loveu:

Posted

[quote name='sylrwia']Bo tam jest jakieś biuro zajmujące się Dochodami PKP:roll:

A również biuro rent kolejowych - może odbiorą jakiemuś biednemu eks maszyniście....

A to jest wyżeł wielkopolski

Spinone Italiano?

Bardzo prosze o nie pisanie postu pod postem. Jeżeli coś sie komuś przypomni, że chciałby dopisać do korzystać należy z funkcji EDIT. No chyba, że mamy juz w poście 5 zdjęć to zakładamy nowy post./Mod

Posted

Sylwia, Saskji do Grzanki jednak sporo brakuje, co najmniej 10 cm. Ale ma dopiero 7,5 m-ca, może jeszcze pójdzie ciut w górę.

A te ruiny to w drodze do Kielc, Jura Krakowsko - Częstochowska. A konkretnie Mirów. Była straszna mgła, ja patrzę w mapę, a tam znane mi sprzed lat nazwy - Mtrów, Bobolice. Skręciliśmy z głównej drogi i... Ech, szkoda gadać. Pięknie. Przypomniałam sobie szczenięce lata, wędrówki po jaskiniach i skałkach...
Tylko wtedy tych drzewek, które są na zdjęciu, kompletnie nie było. Tam, gdzie teraz są, robiliśmy ogniska i piliśmy zabronione piwo :evil_lol:

Posted

Ejjjjjj !!! Ktoś mi ukradł wyżla i sfotografował !!??:mad::loveu:

Ja nie miałam tyle szczęścia do zimy :shake:

Strasznie kiepściutko tej zimy ... aż strach się bać jakie bedą tego konsekwencje.

Posted

[quote name='Honey']Jaki fajny czarny diabel ! :lol:
Dzieciaki ewidentnie poszly w Voltera, zarowno budowa jak i umaszczeniem. Jaki Saskja ma wzrost i wage ?[/quote]

Honey a propo wzrostu, to ostatnio co podawalam ze Fortek ma te 59 to pisałam pamiętając z jakiejś wystawy, gdzie był jeszcze nie w pełni wyrośniety. Pare dni temu mierzyłam go specjalnie i wyszło 61cm

Posted

[quote name='sylrwia']Honey a propo wzrostu, to ostatnio co podawalam ze Fortek ma te 59 to pisałam pamiętając z jakiejś wystawy, gdzie był jeszcze nie w pełni wyrośniety. Pare dni temu mierzyłam go specjalnie i wyszło 61cm[/quote]

Heh, to teraz jest chlop na schwal ! :D
Ale tak jak pisalas, nie wzrost a harmonijna budowa jest wazna, a Twoj Forys to naprawde piekny pies. A ta harmonie tworza moim zdaniem odpowiednie proporcje i muskulatura.
Poszmeraj rudzielca za uchem ! ;)

Posted

Fiorka napisał(a):
Ejjjjjj !!! Ktoś mi ukradł wyżla i sfotografował !!??:mad::loveu:
Ja nie miałam tyle szczęścia do zimy :shake:

Strasznie kiepściutko tej zimy ... aż strach się bać jakie bedą tego konsekwencje.

Od razu skradł. :evil_lol: Przedstawiam Wasyla. I przyznam od razu, że to nie moje szczęście. Ale moja wielka wyżlowa miłość. Jego właściciele - chyba inaczej to nazwać należy - przyjaciele, opiekunowie - są moimi przyjaciółmi :loveu: i wiedzą, że się zdjeciami ichniego psiaka czasem chwalę :evil_lol:. A bo trzymają takie cudo i nie pokazują go światu. To im "pomagam" nieco.

Piękny, prawda? A zima to niestety nie dzisiejsza - dwa lata temu tak pięknie było.
A co do zimy - miniona była była jeszcze cieplejsza. A tego roku prawie komarów nie było. No ja ich nie uświadczyłam. Jeżdżę konno i jakoś w tym roku dały nam wszystkim spokój. Tak też niechaj będzie nadchodzącego lata.

Posted

No baaaardzo PIEKNY !

A od kogo to ? Fajnie zbudowany ... Masz zdjęcie całego ?

A to moja kopia brązu - z dzisiejszego spaceru :multi:
Ta nasza zima taka wciąż jesienna ...

Posted

Fiorka napisał(a):
No baaaardzo PIEKNY !

A od kogo to ? Fajnie zbudowany ... Masz zdjęcie całego ?

A nie pamiętam od kogo. Pamiętam tyle, że hodowcy bardzo zależało na tym, żeby był wystawiany. Jednak Wasylek chyba miał inne plany. Przerósł normy dopuszczalne i nie zrobił kariery wystawowej.

A co do całego to nie mam zdjęcia takiego jak Twój. Ależ on pięknie wygląda! On tak sobie na spacerze stoi? Pozuje?
Wasyl odkąd pamiętam w ruchu. Mam jego zdjęcia na śniegu, ganiającego padniętego na dywanie, w wodzie ale żeby tak stał i pozował to chyba nigdy nie widziałam.

Posted

Uuuu szkoda, szkoda chłopaczka ... ale mógłby sobie na FT pojeździć, taki przystojniacha :loveu: i popromować hodowle.

Posted

Sorrki, ale nie mogłam sie powstrzymać :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...