Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszyscy chyba jeszcze odsypiaja…….
Dołączam się w podziękowaniach do lafumy.
Przepięknie zorganizowana wigilia, ciepełko bijące nie tylko od kominka ale od ludzi wspaniałych i serdecznych.
Pragnę podziękować gospodarzom za wspaniała organizację spotkania, za możliwość uczestniczenia w tak innej od wszystkich wigili, wszystkim obecnym za stworzenie niezapomnianej atmosfery, pyszne specjały na stole, za dobre słowo…..
To prawda , ze żal było opuszczać wspaniałych ludzi i przepiękne miejsce…

Posted

oj kochani
cale sokolniki za Wami tesknia, i nawet nie wiecie jak bez Was pusto- jednak to fajnie jak dom tetni zyciem, a tak bylo!!!!
przykro tylko ze nie wszyscy mogli z nami byc, i ze to co mile zasze tak szybko sie konczy...

zaraz poprzegladam pare fotek moze cos wstawie :)

Posted

Gosia dziś są urodziny Amadeusza, z tej okazji wyściskaj go ode mnie, niech Ci pięknie rośnie i dalej biega w polu z taką pasją, jak w sobotę albo i jeszcze większą:loveu:.

Posted

[quote name='lafuma-82']Gosia dziś są urodziny Amadeusza, z tej okazji wyściskaj go ode mnie, niech Ci pięknie rośnie i dalej biega w polu z taką pasją, jak w sobotę albo i jeszcze większą:loveu:.

nio tak!!!! zapomnialysmy calkiem o tym wspomniec, a on jedyny wylamal sie z szalenstw w grupie, i ze wspolnych pogoni na rzecz przepieknych stojek!!!

A ja swoja droga, zamieszkam kilka fotek:

pierwszy cel spacerku: psy mialy sie wybiegac na wielkiej przestrzeni by zrobic piekne fotki, a same psy by byly zmeczone- myslelismy tutaj juz o wieczorze. tak sie jednak skladalo, ze przechodzilismy kolo zalewu w Leźnicy Wielkiej... a na zalewie byly kaczki:

moje paskudniki niewiele chyba pomyslaly i wskoczyly do wody- na raz Czama, Aghra i Amo:

Aghra jako pierwsza odkryla ze woda jest zimna, zaczela wiec bic mocniej lapami- ale wten sposob zachlapywala sobie nos:

na polu najpiekniej pokazywala sie Xarcia:

a najbardziej przymilny i karny byl mały "Zambiak":

Posted

pozniej psy osiagały juz taka predkosc ze ze zdjec niewiele mamy takich do pokazywania, a to z najprostszego powodu- wsyztsko jest na nich rozmyte. to jesdno z tych lepszych:

spacer jednak odniosl porzadany efekt, i tak wszyscy po nim wygladalismy:
oto my wygrzewajacy sie z psami przy kominku:

oto zmeczona ( czy to jest mozliwe?????) Zahra:

a to Szarlotka:

a na koniec dodam elenackie choc poscielowe zdjecie Scarlett:

strasznie szkoda ze fotek Arka nie mamy gdy stojkami nas zadziwia, ale daleko od nas poszedl, az za kanalek- dla nas niestety nie do przebycia..

Posted

Bardzo żałuję, że nie potrafię tak pięknie jak Ania i Ilona wyrazić słowami co czuję po minionym weekendzie. Atmosfera spotkania była cudowna, a to wszystko dzięki wspaniałych ludziom, którzy tam byli. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz będzie mi dane zawitać w Sokolnikach. :loveu:
Zdjęć żadnych nie pokarzę. Mam doslownie 3 i są to intymne zdjęcia Bartka z Szarlotą w łóżku, więc sami rozumiecie. ;)

Posted

Strasznie wszystkim DZIĘKUJĘ za cudne życzonka dla niuniaków east-pointowych...to bardzo miło z waszej strony:) postram sie niedlugo zamiescic pom jakims pojedynczym zdjeciu east-pointciaków ktore sie tu nie udzielaja:)

Posted

Alila dopiero dzisiaj obchodzi urodzinki bo Panci nie było w domu ;) W prezencie dostanie niewyobrażalną całodzienną dawkę miziania (też mi nowość... :roll: ) i tort (czytaj: pieczony bez przypraw kawał cielęciny :D )

Wasze spotkanie musiało być cudowne! Aż coś mnie ściska w żołądku jak patrze na te foty. Stwierdzam: MUSZE MIEĆ AUTO! Wtedy zobaczycie Forumowicze jaka ursa81 potrafi być natrętna.

Posted

Alutka dziękuje Wam pięknie za życzenia urodzinowe!

Bierzemy się za pieczenie "tortu" :multi: Pani troszkę zmęczona bo miała nockę w pracy ale urodziny bez tortu nie przejdą! Trochę szkoda, że nie zorganizowałam przyjęcia. Zastanawiałam się nad zaproszeniem rottka sąsiadów ale stwierdziłam, że wtedy potrzebowalibyśmy o wiele większego tortu... :evil_lol:

Posted

Dopiero doczytałam na temat Dorotki. Modlę się za Nią.

Posted

Przepiękny, przecudowny, prześliczny, słodziak :loveu:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...