sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wiedźma napisał(a):Jak moja Łata! Zdaje mi się, czy Tim boi się burzy i fajerwerków? paniczny strach go ogarnia...na dworze ciagnie jak lokomotywa do domu jak cos strzeli, lub choc przypomina strzal:evil_lol: a ile on ma wtedy sily...po prostu panikuje:shake:
Theogonia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a mial kontakt z normalnym strzalem? bo czesto psy boja sie burzy i fajerwerkow a swietne sa na polowaniach..
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Theogonia napisał(a):a mial kontakt z normalnym strzalem? bo czesto psy boja sie burzy i fajerwerkow a swietne sa na polowaniach.. szczerze mówiac to nie...on byl sprowadzony ze slowacji dla mysliwego...ale z powodu jego ADHD trener postanowil poszukac mu domu gdzie ktos bedzie mogl poswiecic mu indywidualnie wiecej czasu niz on poswieca swoim psom...znalazlam sie ja...i szkolilam Tima w porozumieniu z tym ternerem caly czas ale juz nie pod kątem polowan...w sumie to nigdy nie mial z zadnym prawdziwym strzalem do czynienia...hmm..zaciekawilas mnie tym stwierdzeniem...
sacred PIRANHA Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Theogonia napisał(a):a z kim szkolilas swojego Tima?? hihihi nawet nie wiem jak ten koles sie nazywal:) on mieszka w zamosciu (no na obrzezach) i szkoli mysliwym psy na polowania a mi pomagal (dawal rady) w opanowaniu tego ADHDowca na poczatku, bo zadne metody na niego nie dzialaly...kobieta, ktora sie tym zajmowala rozlozyla rece jesli chodzi o Tima i po prostu powiedziala, ze ona sobie z nim nie poradzi (przynajmniej byla szczera) wiec wrocilam do zrodla...byly wlasciciel pozwalal mi przyjezdzac zeby tim wyszalal sie z jego psami a potem on szkolil swoje a ja sie patrzylam i małpowalam po nim z Timem...w sumie wszytsko bylo nieprofesjonalnie (bez papierow) ale musze powiedziec, ze duzo sie nauczylam i bez tego bym tez miala trudnosci w dotarciu do umyslu mojego koondla... teraz sama sie zajmuje pomoca innym laikom...ale takim naprawde laikom...bo wiedzy to ja mam zdecydowanie jeszcze za malo:shake:
lafuma-82 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Goshka napisał(a):Kilka fotek powiększonego stada...:p Gosia a co to za ładniutki wyżełek do was dołączył, w odwiedzinach był, czy to juz tak na zawsze twoje stadko się powiększyło? Kilka fotek mojego niemca, szwędacza
Ewelina & Hera Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Theogonia napisał(a):alez ona ma chochliki w oczach:) Nio, jak ja uwielbiam te 'dobermanie' oczy :loveu:
chicken Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ania gratluje objecia godnego stanowiska na nowym, tworzacym sie portalu o wyzlach :evil_lol:
Goshka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Fotek stadka c.d.:cool3: w kilku odsłonach:diabloti:
alive Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 To jest super :lol: http://i130.photobucket.com/albums/p279/goshka_album/DSC04351.jpg
Goshka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hmm, do wspólnego zdjęcia miały usiąść, ale były juz tak zmęczone szalenstwami, że ....padły:diabloti:
Goshka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tak, ten przystojniak to braciszek Arkadiusza- ATOS East-Point.:cool3:
sylrwia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Na stałe zostaje u Ciebie czy czasowo tylko sie gości?:razz:
Goshka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 sylrwia napisał(a):Na stałe zostaje u Ciebie czy czasowo tylko sie gości?:razz: Tylko się gości, a właściwie gościł:-( Za to kiedy się z Arkiem zobaczyli szleństwom nie było końca, a miałyśmy pewne obawy, zeby nie doszło do jakiejś wymiany ognia:evil_lol: Takich wywijasów w psim wykonaniu to ja jeszcze nie widziałam:lol: NAwet przyłapałysmy ich jak spali na jednym posłaniu:-o (świntuchy:evil_lol:)
lafuma-82 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Prezencik od naszego moderatora:loveu: Sylwia dziękuję:)
Ewelina & Hera Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Śliczna kostka ;) My z Hircią właśnie ćwiczymy do Nowej rudy, po wystawie zdam Wam foto-relacje :lol:
Theogonia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ewelina, robcie duzo fotek kazdego z psow:)
Goshka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 He,he,he..każdego z 3 psów... a raczej suk, albosuczek, bo to młodzież :-)))
Cala2 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Taaa w Nowej Rudzie mają być 3 suczki, Hera z Koszanowa, Shine z Czarnego Dworu i Rosa vom Edengarden. Louneliness pocykaj trochę zdjęc .....
sylrwia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To ja składam zamówienie na fotke psa wyzła wegierskiego z czech (jedyny samiec) oraz wyniki wegrow.
Ewelina & Hera Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Okej, robi się :) Syrwia, a jak nazywa sie ten pies ? A tu taka fotka ze szczenięcych czasów pt. Hera i... Hera :D
Recommended Posts