Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiedźma napisał(a):
Jak moja Łata! Zdaje mi się, czy Tim boi się burzy i fajerwerków?

paniczny strach go ogarnia...na dworze ciagnie jak lokomotywa do domu jak cos strzeli, lub choc przypomina strzal:evil_lol: a ile on ma wtedy sily...po prostu panikuje:shake:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Theogonia napisał(a):
a mial kontakt z normalnym strzalem? bo czesto psy boja sie burzy i fajerwerkow a swietne sa na polowaniach..

szczerze mówiac to nie...on byl sprowadzony ze slowacji dla mysliwego...ale z powodu jego ADHD trener postanowil poszukac mu domu gdzie ktos bedzie mogl poswiecic mu indywidualnie wiecej czasu niz on poswieca swoim psom...znalazlam sie ja...i szkolilam Tima w porozumieniu z tym ternerem caly czas ale juz nie pod kątem polowan...w sumie to nigdy nie mial z zadnym prawdziwym strzalem do czynienia...hmm..zaciekawilas mnie tym stwierdzeniem...

Posted

Theogonia napisał(a):
a z kim szkolilas swojego Tima??

hihihi nawet nie wiem jak ten koles sie nazywal:)
on mieszka w zamosciu (no na obrzezach) i szkoli mysliwym psy na polowania a mi pomagal (dawal rady) w opanowaniu tego ADHDowca na poczatku, bo zadne metody na niego nie dzialaly...kobieta, ktora sie tym zajmowala rozlozyla rece jesli chodzi o Tima i po prostu powiedziala, ze ona sobie z nim nie poradzi (przynajmniej byla szczera) wiec wrocilam do zrodla...byly wlasciciel pozwalal mi przyjezdzac zeby tim wyszalal sie z jego psami a potem on szkolil swoje a ja sie patrzylam i małpowalam po nim z Timem...w sumie wszytsko bylo nieprofesjonalnie (bez papierow) ale musze powiedziec, ze duzo sie nauczylam i bez tego bym tez miala trudnosci w dotarciu do umyslu mojego koondla...
teraz sama sie zajmuje pomoca innym laikom...ale takim naprawde laikom...bo wiedzy to ja mam zdecydowanie jeszcze za malo:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Goshka napisał(a):
Kilka fotek powiększonego stada...:p

Gosia a co to za ładniutki wyżełek do was dołączył, w odwiedzinach był, czy to juz tak na zawsze twoje stadko się powiększyło?

Kilka fotek mojego niemca, szwędacza

Posted

sylrwia napisał(a):
Na stałe zostaje u Ciebie czy czasowo tylko sie gości?:razz:

Tylko się gości, a właściwie gościł:-(
Za to kiedy się z Arkiem zobaczyli szleństwom nie było końca, a miałyśmy pewne obawy, zeby nie doszło do jakiejś wymiany ognia:evil_lol: Takich wywijasów w psim wykonaniu to ja jeszcze nie widziałam:lol: NAwet przyłapałysmy ich jak spali na jednym posłaniu:-o (świntuchy:evil_lol:)

Posted

Taaa w Nowej Rudzie mają być 3 suczki, Hera z Koszanowa, Shine z Czarnego Dworu i Rosa vom Edengarden.

Louneliness pocykaj trochę zdjęc .....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...