Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piaskowa Xsara napisał(a):
Tak dużo tutaj o Nas bez Nas , że po konsultacjach z Xsarką postanowiłem w imieniu Piaskowych podziękować za tak wiele cieplutkich słów od Was Wielu...:loveu::loveu::loveu:
Piaskowym jest niezmiernie miło przebywać w Waszym towarzystwie...:lol:
Każda chwilka spędzona z Wami na długo pozostaje...:lol:
Dziękuję Wam za taką możliwość:p

I Wy tez tam byliście, ech ...:roll:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hm hm hm:) bo u nas wszyscy sa wyzlarze baaaaaaaaaaaaaaardzo mile widziani- i skoro doszlismy do tematu spotkan- serdecznie juz zapraszam za rok na kolejnego naszego Hubertusa!!!

Posted

Goshka napisał(a):
Piaskowy Dziadku...ale pięknie napisałeś...:loveu:

Goshka, Piaskowy Dziadek nie udzila się na dogomani(i) ale to prawda, że jak już coś napisze, to się jakos miło na sercu robi

Posted

lafuma-82 napisał(a):
Goshka, Piaskowy Dziadek nie udzila się na dogomani(i) ale to prawda, że jak już coś napisze, to się jakos miło na sercu robi

Mmmmm jakie publiczne wyznania :evil_lol:

Posted

Gratulacje dla Asi, jutro z samego rana pędzę po gazetę:)
Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru
Theogonia zawitała u Zahry:loveu:

No i Zahra, która nie ma czasu, zeby pozowac do zdjęć
Wiec trzeba ją fotografować na wielkim zoomie, jak gdzies hasa po polu
Tu akurat poluje na Aghrę

Posted

hehehheheh Aghra w takim polu latwym celem jest- pieknie wyglada ta czern na pozolklej trawie:)

Ania dzieki za spacerek dzisisjeszy i przepraszam ze tak szybko musialysmy wiac, ale nastepnym razem na pewno bedzie dluzej.

ps. ciasto tez pycha bylo:)

Posted

Wyżły, wyżełki, wyżłusie, wyżlątka, wyżełeczki, wyżłunie.... Najpiękniejsze psy na świecie (mam nadzieję, że miłośnicy innych ras przegapią ten post).

Posted

[quote name='Wiedźma']Wyżły, wyżełki, wyżłusie, wyżlątka, wyżełeczki, wyżłunie.... Najpiękniejsze psy na świecie (mam nadzieję, że miłośnicy innych ras przegapią ten post).
hihi przegapia albo i nie...wtedy uciekaj!!!!!!!!!
[quote name='Wiedźma']PS
Jak to? Jak to???? Wyżły NIGDY nie mają głupich min!!!
moj ma zawsze glupie...nawet go prosze zeby chociaz udawal ze jest madry jak przychodza do nas goscie...a on jak na zlosc takie popisy wtedy urządza:shake::evil_lol:

Posted

No co Ty! Daj tu szybko Tima do kompa, muszę mu podkablować, jak Ty go publicznie obrażasz! To taki mądry piesio! A sztuczki typu fikołki, obroty, zawstydzony pies itp?

Posted

Wiedźma napisał(a):
No co Ty! Daj tu szybko Tima do kompa, muszę mu podkablować, jak Ty go publicznie obrażasz! To taki mądry piesio! A sztuczki typu fikołki, obroty, zawstydzony pies itp?

eeee....bo on nie dosc ze glupie miny strzela to jeszcze sie popisywac uwielbia:cool1: kiedys policzylam ile komend Tim odroznia...wyszlo mi 79...z tego 78 olewa gdy widzi kota:evil_lol::diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...