sylrwia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Piaskowa Xsara napisał(a):Tak dużo tutaj o Nas bez Nas , że po konsultacjach z Xsarką postanowiłem w imieniu Piaskowych podziękować za tak wiele cieplutkich słów od Was Wielu...:loveu::loveu::loveu: Piaskowym jest niezmiernie miło przebywać w Waszym towarzystwie...:lol: Każda chwilka spędzona z Wami na długo pozostaje...:lol: Dziękuję Wam za taką możliwość:p I Wy tez tam byliście, ech ...:roll:
Theogonia Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 hm hm hm:) bo u nas wszyscy sa wyzlarze baaaaaaaaaaaaaaardzo mile widziani- i skoro doszlismy do tematu spotkan- serdecznie juz zapraszam za rok na kolejnego naszego Hubertusa!!!
Goshka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Piaskowy Dziadku...ale pięknie napisałeś...:loveu:
lafuma-82 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Goshka napisał(a):Piaskowy Dziadku...ale pięknie napisałeś...:loveu: Goshka, Piaskowy Dziadek nie udzila się na dogomani(i) ale to prawda, że jak już coś napisze, to się jakos miło na sercu robi
Cala2 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Do popatrzenia : http://pl.youtube.com/watch?v=V5ZDGUyqXLo
chicken Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 lafuma-82 napisał(a):Goshka, Piaskowy Dziadek nie udzila się na dogomani(i) ale to prawda, że jak już coś napisze, to się jakos miło na sercu robi Mmmmm jakie publiczne wyznania :evil_lol:
Wiedźma Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Cala2']Do popatrzenia : http://pl.youtube.com/watch?v=V5ZDGUyqXLo Rewelacja!
Ewelina & Hera Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 gratulacje dla Theogonii, fotka z Amkiem na podium w Czrniejewie ukazała się w 'Psie' :lol:
Theogonia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 taaaaaaak? aja nie mam jeszcze tego numeru:) musze sobie kupic:) i dziekuje za gratulacje:)
lafuma-82 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gratulacje dla Asi, jutro z samego rana pędzę po gazetę:) Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru Theogonia zawitała u Zahry:loveu: No i Zahra, która nie ma czasu, zeby pozowac do zdjęć Wiec trzeba ją fotografować na wielkim zoomie, jak gdzies hasa po polu Tu akurat poluje na Aghrę
Theogonia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 hehehheheh Aghra w takim polu latwym celem jest- pieknie wyglada ta czern na pozolklej trawie:) Ania dzieki za spacerek dzisisjeszy i przepraszam ze tak szybko musialysmy wiac, ale nastepnym razem na pewno bedzie dluzej. ps. ciasto tez pycha bylo:)
lafuma-82 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Theogonia napisał(a): ps. ciasto tez pycha bylo:) Asia, a ja miałam jeszcze dla was obiad przygotowany, ale tak szybko się pojechaliście:-(
Theogonia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 haaaaa!!!! trzeba bylo od razu mowic o obiedzie:D oto zdjecie z malo madrymi minami: a to Zahra uchwycona CUDEM w polu: :)
Wiedźma Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wyżły, wyżełki, wyżłusie, wyżlątka, wyżełeczki, wyżłunie.... Najpiękniejsze psy na świecie (mam nadzieję, że miłośnicy innych ras przegapią ten post).
Wiedźma Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote=Theogonia;8520281 oto zdjecie z malo madrymi minami: :) PS Jak to? Jak to???? Wyżły NIGDY nie mają głupich min!!!
Theogonia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 hhehehe moje lobuziaki czesto robia takie malo madre miny. jak na przyklad ta:
Ewelina & Hera Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Heh mina słodka,zacałowałabym takiego osobnika na śmierć :loveu:
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Wiedźma']Wyżły, wyżełki, wyżłusie, wyżlątka, wyżełeczki, wyżłunie.... Najpiękniejsze psy na świecie (mam nadzieję, że miłośnicy innych ras przegapią ten post). hihi przegapia albo i nie...wtedy uciekaj!!!!!!!!! [quote name='Wiedźma']PS Jak to? Jak to???? Wyżły NIGDY nie mają głupich min!!! moj ma zawsze glupie...nawet go prosze zeby chociaz udawal ze jest madry jak przychodza do nas goscie...a on jak na zlosc takie popisy wtedy urządza:shake::evil_lol:
Wiedźma Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No co Ty! Daj tu szybko Tima do kompa, muszę mu podkablować, jak Ty go publicznie obrażasz! To taki mądry piesio! A sztuczki typu fikołki, obroty, zawstydzony pies itp?
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wiedźma napisał(a):No co Ty! Daj tu szybko Tima do kompa, muszę mu podkablować, jak Ty go publicznie obrażasz! To taki mądry piesio! A sztuczki typu fikołki, obroty, zawstydzony pies itp? eeee....bo on nie dosc ze glupie miny strzela to jeszcze sie popisywac uwielbia:cool1: kiedys policzylam ile komend Tim odroznia...wyszlo mi 79...z tego 78 olewa gdy widzi kota:evil_lol::diabloti:
Wiedźma Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jak moja Łata! Zdaje mi się, czy Tim boi się burzy i fajerwerków?
Recommended Posts