lafuma-82 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Oto Gosia z najpiękniejszym szczeniakiem na wystawie_Jazzy. Moze to wpływ Zarazy ale podobno Jazzy sie troche rozbrykała :loveu: A tu Jazzy na podium Arek romansujacy z Zarazą I wesoła trójca przed występami
lafuma-82 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Asia ty masz jeszcze slady zębów Zahry a ja mam nadal opuchnięta i sina nogę po tym jak Zaraza zobaczyła innego psa po drugiej stronie ulicy:diabloti:. Oh dobrze, że Bartosz zdecydował się wystawić mojego niemca :p
Goshka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Hehehe, to chyba tylko ja i Bartosz cali i zdrowi wrócilismy do domciu:cool3: Mało tego, właśnie obmyslamy szatański plan, jakby tu zorganizować "Czerniejewo BIS":eviltong: PS. Alez kiespko ustawilam Jazzy, hmmmm:cool1:
jula&czaga Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 przepraszam , niesmialo zapytam czy ma ktos moze foto z finalow baby mojej Heder biegnacej?
Theogonia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 hmmmm ja nie posiadam. Mam tylko jedno wasze zdjecie robione z boku.
lafuma-82 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Goshka napisał(a):Hehehe, to chyba tylko ja i Bartosz cali i zdrowi wrócilismy do domciu:cool3: Mało tego, właśnie obmyslamy szatański plan, jakby tu zorganizować "Czerniejewo BIS":eviltong: PS. Alez kiespko ustawilam Jazzy, hmmmm:cool1: Tak kiepsko, że az na podium stanęła:loveu: A "Czerniejewo BIS" popieram!!!dobry pomysł:eviltong: Asiu widzę, że wena twórcza Cię ogarnęła i na stronce pojawiły się newsy;).
Theogonia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 oj tak tak.. napisalam.. ale ciezko bylo... i w sumie nie jestem z nich zadowolona- tyle razy mi sie fajnie teksty pisalo, a teraz odrzucalo mnie. ale znam chyba powod-- to powrot do pracy!!! znow przygotowywanie sie do prowadzenia zajec, pisanie konspektow itd.... aaaaaaa ja juz wakacje chce:(
sylrwia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Theogonia napisał(a):oj tak tak.. napisalam.. ale ciezko bylo... i w sumie nie jestem z nich zadowolona- tyle razy mi sie fajnie teksty pisalo, a teraz odrzucalo mnie. ale znam chyba powod-- to powrot do pracy!!! znow przygotowywanie sie do prowadzenia zajec, pisanie konspektow itd.... aaaaaaa ja juz wakacje chce:( O nastepna nieszczęśliwa jak ja:evil_lol: Dziewczyny wygrzebicie jeszcze troche fotek. :roll:
lafuma-82 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 sylrwia napisał(a):O nastepna nieszczęśliwa jak ja:evil_lol: Dziewczyny wygrzebicie jeszcze troche fotek. :roll: Widze,ze kolejna wyzłomaniaczka jest nauczycielka, jak ja!:diabloti:
Saskja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zaraz się okaże, że wszystkie jesteśmy belferkami :-)
Theogonia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 tak naprawde to ja nauczycielka jestem z przymusu, bo moj zawod to technik dentystyczny-protetyk!! tylko fakt, ze Łódź to zagłebie protetykow sprawil ze musilam troszke nagiac swoje profesje, skonczyc kurs pedagogiczny i isc pracowac do szkoly techniki dentystycznej..... niby w zawodzie a jednak nie....
bigos Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kurka! jak mnie juz dawno tutaj nie było:splat: Do nadrobienia miałam ponad 20 stron z pięknymi fotkami wyżełków różnej mści:p:p:p Cóż za piękne widoki... No to i Bigos się przypomina co by nie popaść w zapomnienie zupełne:diabloti:
Theogonia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 nio nio.. fajny przystojniak z niego wyrosl !!
lafuma-82 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Oto kilka zdjec z dzisiejszego spaceru Mam pytanie... Kiedy można zacząc jeździc z psem na rowerze, tzn mam na mysli wysięgnik? Wiem ze Zahra jest jeszcze za mala, ale juz mi sie skonczyly pomysły na zmęczenie mojego niemca:diabloti:
alive Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Wydaje mi się, że dopiero koło 12 miesiąca można psiakowi taki wysiłek fundować. Niech dziewczynka najpierw urośnie żeby nie miała problemów ze stawami! :)
Cala2 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Alive, mam kilka zdjec Ciebie i Czuszki z wystawy w W-wie, jesli chcesz to Ci przesle tylko podaj maila.
bigos Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja z Bigolem zaczęłam jeździć na rowerze po skończeniu 12 miesięcy:p
Goshka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ojej, ależ ta nasza ZARAZA, tfu!!, ZAHRA rośnie...i pięknieje...:loveu: Cóż, jej oczy mówią wszystko..."zmęczyć mnie? To się nie uda!!":eviltong:
Theogonia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 tak.. to chyba prawda:) jednak Aniu- mozemy sie umowic na spacer- ja tez mam psa ktorego musze zmeczyc:) mysle ze moglyby byc dla siebie niezlym wyzwaniem- mowie tu o Aghrze. Co Ty na to??
lafuma-82 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Goshka napisał(a):Ojej, ależ ta nasza ZARAZA, tfu!!, ZAHRA rośnie...i pięknieje...:loveu: Cóż, jej oczy mówią wszystko..."zmęczyć mnie? To się nie uda!!":eviltong: No wiem, twarda z niej sztuka! Dzis zostala sama w domu tylko na 15 min, musiała sie wybitnie nudzić, bo pogryzła posłanie, a jak weszłam do domu, to zastałam ją stojąca na krzesle przy stoje i wyjadającą cukier z cukierniczki!!! Wstrętna ze mnie pancia, jesc psu nie daje! A Goshka i Theogonia wiedzą ile Zahra potrafi zjeść, 4 dotatkowe porcje to mało:eviltong:. Gosiu domagam sie zdjeć Twoich psiaków!!! A co z tymi bażantami, bo widziałam Twoj opis na gg?
lafuma-82 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Theogonia napisał(a):tak.. to chyba prawda:) jednak Aniu- mozemy sie umowic na spacer- ja tez mam psa ktorego musze zmeczyc:) mysle ze moglyby byc dla siebie niezlym wyzwaniem- mowie tu o Aghrze. Co Ty na to?? Asiu, chętnie wybiorę sie na spacer z psami, ale to po 17 wrzesnia! Napisze do Ciebie maila to się jakos umówimy Tak sobie myslę, że jednak moja Zadra wykonczy Twoja Czarnulkę:diabloti:, ale będe miło zaskoczona, jak Zahra pierwsza sie zmęczy:evil_lol:
Solange Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Skoro już zaczęłam tu pisać, przedstawię Wam moje psy. Bina z Bielickiej Sztuby - wyżeł. Już 8-letnia weteranka. Trochę za gruba, ale nie można jej jakoś odchudzić. Oraz Dinr Dwie Tecze - chiński grzywacz.
Solange Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Sorry, że te zdjęcia tak brzydko wstawione, ale mam ostatnio problem z tym forum. Kiedyś wstawiały się normalnie, a teraz nie... Staraj sie nie pisaćpost pod postem co pare minut, jezeli chcesz cos dopisać korzystaj z funkcji Edit. A przy wstawianiu zdjęc oddzielaj je spacjami i bedzie ok./Mod
Recommended Posts